Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Fekinálom a feleségemet

Beküldő:János

Még a múlt évszázad vége felé a 80-as évek végén történt.hogy kettesben a feleségemmel elmentünk Sopron környékére egy falusi házba szállásolni egy második nászútra.Onnan már látszott a határ. A feleségem 47 én negyven öt éves voltam és már rájöttem,ha megengedem neki,hogy idegen férfiakkal élvezkedjen akkor velem is kétségesebb és ilyenkor mindig hajlandó fuvolázni velem is. Ő tanított meg hogyan kell a punciját kinyalni,még akkor is amikor más idegen férfi megkefélte és teleengedte a punciját meg a száját a zacskója tartalmával.

Eleinte nem akartam a mások spermáját megkóstolni, de aztán az egyik alkalommal ráült a számra és addig le sem szált amíg tisztára nem nyaltam a punciját. Később már odáig fajult a dolog,hogy sokszor leszoptam ,vagy eleinte én is játszottam a szeretői faszával amíg fel nem sikerült állítanom. Azért kellett végül is ráállnom,mert a feleségem meglátta ahogy bekaptam a saját farkamat és élvezettel leszoptam az utolsó cseppig és tisztára nyaltam a farkamat.

Kb 45 éves volt amikor felszedett egy néger orvostan hallgatót akivel rajtakaptam és és Közölte vagy megengeded hogy hetente legalább négy éjszakán át keféljen vagy sose fekszem le veled. Persze ebből semmi jó nem származott,hiszen az egyik alkalommal két néger úgy megbaszta,hogy korházba kellett vitetnem,mert elkezdett vérezni.

Ott másnap közölték velem sajnos csak úgy tudják megmenteni,ha kiveszik a méhét. Ő örömmel beleegyezett,mert akkor bárki teleengedhette a testét a spermájukkal és nem lehet gyereke és folytathatja az idegenekkel való keféléseket az engedelmem nélkül is.Igaz két hónapig nem élhetett házaséletet, de ezt is meg kellett neki szoknia.

Mikor már az orvos aki végezte az operációt engedélyezte a szexelését egy hátvégére elvitte fel a hegyekbe a feleségemet és a közlése szerint másik két barátjával két napig jóformán megállás nélkül basztak vele.Amióta hazajött folyton baszhatnékja volt és megígértem neki,hogy elviszem valahová a Sopron környékére két- három hétre második nászútra hogy kiélvezze a németek szeretkezéseit.

Ez akkortájt volt amikor a keletnémetek eljöttek hozzánk itt hagyva az autójukat és kimentek gyalog a hatához és átmentek az osztrák területre. Ekkor történt,hogy az egyik este hallottuk,hogy megáll egy trabant a tanya bejáratánál és hogy ugat a kutya. Feleségem aki egy szál hálóingbe volt ki akart menni, de mondtam neki majd én kimegyek. A kocsiból akkor szállt ki egy házaspár aki kivette a csomagjait és próbáltak bejönni, de a kutya nem engedte be őket.

Mikor rászóltam a kutyára az bement a kuckójába és megkérdeztem mi járatba vannak. Közölték velem németül,hogy meg szeretnének szállni ha lehet és másnap vagy harmadnap átmenni a határon. Mondtam nekik jöjjenek be nyugodtan a kutya nem fogja bántani őket. Bejöttek végül autóval is és mondta a kocsit itt hagyják nekünk, mert azzal úgy sem engedik át.mert már próbáltak átmenni. Beinvitáltam a lakásba is és a feleségem ugyan vett fel magára egy köpenyt, de amikor leült vagy lehajolt mindig kilátszott a segge vagy a puncija,mert leszoktattam a bugyijáról.

Persze az lett a vacsora után,hogy a kaja előtt hoztam pálinkát és az asszonyokkal közösen megittunk kb. egy jó fél litert és később boroztunk,hogy hiába ettek mégis bespicceltek. A német asszony kezdett el levetkőzni aminek nemcsak a férje örült,mart ahogy lekerült róla a blúz a férje kivette a melleit a melltartóból és felhúzta a szoknyáját.

Közben a feleségemről is lehúztam a hálóingjét és amikor meglátta a német hapsi a testét otthagyta a feleségét és rámászott a feleségemre és már dugta is bele a farkincáját. A feleségem örömére a komának vagy harminc centis és legalább hat centis vastag farka volt és szinte vinnyogott ahogy baszta a német férj.Persze én a feleségét vetkőztettem le és bementünk az egyik szobába és másnap délig egyfolytában dugtam vele.Sokszor amikor élvezkedtem volna mindig kihúzta kiszívta belőle a spermámat amit jóízűen le is nyelt.

Végül mikor másnap délben a német asszonnyal kimentünk konyhába fürdés után csak egy bugyi és gatya volt rajtunk .Kis idő múlva kijött a német férj és a feleségem is ugyanígy öltözve.Csináltunk kaját és megbeszéltük,hogy másnap reggelig folytatjuk a szórakozásunkat a másik feleségével, megadtuk egymásnak a nevünket címünket bár a németek közölték ha letelepednek írnak nekünk,hogy ha kint járunk keressük meg őket.

A kocsit nem vitték magukkal hanem a szállásért és az ellátmányért cserébe önként nekünk adják a kocsijukat,melyről papírt csináltunk és odaadta az iratokat és a kulcsokat is.Mondta a német koma ha meglátogatjuk őket vagy ha nekik sikerül hamar házat munkát találniuk akkor jövő nyáron ők jönnek el és úgy számoljunk,hogy két héten keresztül a feleségemmel akar tölteni minden percet.

Ez azóta nem egyszer megtörtént és én nekem jobb szerencsém volt,mert sikerült felcsinálnom a német férj feleségét ,mert kint megvizsgálták egy félév után a férjét és kiderült nemző képtelen.Mikor idejöttek én már az első este valahányszor elélveztem a felesége puncijába mindig teleengedtem a csajba a spermámat.Mikor kimentek és rájöttek,hogy nem jött meg a feleségének a vérzése és sikerült a harmincöt éves asszonyt felcsinálnom.

Amikor tavaly megint kint voltunk a német asszony közölte akkor jöttek haza olaszból ahol két komával volt kapcsolata és valamelyik felcsinálta és a férje úgy örült annak is mint az elsőnek.Közben a férje rákapott a fiatal srácokra akik néha megbaszták a feleségét is,bár ő inkább a srácok gecijét nyelt mint a felesége pinájáét.

Közben a feleségem már elmúlt jóval hetven éves, de még változatlanul imádja a fiatal srácok vastag, hosszú, kemény faszát. Amikor csak teheti mindig négerekkel dug.Sajnos nem hajlandó engedni,hogy a pináját kinyaljam,pedig sokszor volt már hogy leszoptam a négerek faszát is,akik megbasszák a feleségemet.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (41)        Nem tetszik (47)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-04-17 09:49:07
Maris
Mmm nagyon felizgultam szivesen nyalnalak benneteket

2017-12-21 16:51:32
Zoltán
szeretném látni a képeket

2021-05-21 17:15:38
Machoman
Egy szó "barom ".


Ezt a szex történetet 21554 X olvasták el.