Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Pénzért basztam a bátyámmal

Beküldő:Hugikurva


A nevem Anna pincérnő vagyok egy bárban. an egy bátyám ő Jani. Egy lakásban élünk ketten. Általában nem nagyon zavarjuk egymást, ritkán is találkozunk.
A mi történetünk múlt hónapban kezdődött. Kicsit megszorultam anyagilag, amúgy sem jól fizet ez a pincérnősködés és én még kicsit el is eresztettem a gyeplőt. De ha akkor tudtam volna, hogy ennek mi lesz a következménye...
Nos végül is nem bántam meg azért is írom most le ezt a történetet.
Szóval péntek délután hazaért Jani a melóból és én nem is haboztam sokat mondtam neki, hogy mi a helyzet.
Először nem igazán akart kölcsön adni, de nem adtam fel. Tudtam, hogy van pénze csak rohadék és nem akar kisegíteni.
Végül mégis megadta magát, csak a feltételeire nem számítottam, amik így szóltak:
-Feküdj le velem és kapsz pénzt...még többet is mint amit kértél.
-Mi van?- Először azt hittem nemjólhallok. Mindezt olyan higgadt természetességgel adta le mintha csak valami apróságot kérne. Vagy mintha egy kurvával beszélne és nem a húgával.
Ő látva értetlen arckifejezésem folytatta:
-Figyu csak egy gyors menet nemtudja meg senki, mindketten élvezünk egyet és lesz pénzed amit nem kell vissza adnod.
MI VAN? Szóhoz se jutottam, főleg, hogy ott motoszkált a fejemben, hogy miért is ne?
Végül vettem egy mély levegőt lehiggadtam és elkezdtünk beszélgetni a dologról. Én felhoztam olyasmiket, hogy nem vagyok kúrva és hogy testvérek vagyunk, de janinak mindenre volt válasza. Pl. ez nem kúrválkodás mivel csak neki törlesztem az adósságom elöre meg hogy nem az egyedüli testvér pár lennénk akik ilyet csinálnak és ez csak személytelen szex lenne ahol nem számít hogy ki kicsoda. Afféle egyéjszakás kaland.
Végül is belementem, bár még mindíg kicsit féltem.
Jani először azt kérte, hogy vetkőzzek le. ÍKissé báortalanul, de meg tettem. Furcsa volt előtte állnom tök pucéran viszont egyre jobban felizgultam. Gyorsabban és jobban nedvesedtem mint bármikor. Amint megszabadultam a bugyimtól Jani pár pillanatig csak nézett, majd elkezdett símogatni. Előszőr a combomon majd a fenekemen majd a melleimet kezdte fogdosni. Másik kezével meg elővette a farkát és azt símogatta. Én meg csakálltam bambán és nem igazán tudtam mihez is kezdhetnék.
De Jani ezt is megoldotta, a kezemet a farkára tette ő meg a puncimat kezdte símogatni. Ahogy hozzám ért majdnem elmentem. Nem igazán tudom hogy tudtam annyira felizgulni. Közben símogattam a kőkemény farkát ami valahogy fura érzés volt. Fogtam már farkat az nem volt újdonság ez most mégis más volt. Egyszer csak azt éreztem, hogy a bátyám eggyik ujja siklik belém. Ez annyira váratlanul ért és már annyira fel voltam spanolva, hogy egyből a holdig repített. Ez Janinak is feltúnhetett, főleg hogy nem fogtam vissza magam csak élveztem és nem is kímélt. Amikor túl voltam rajta nem pihenhettem sokat, ugyanis íjani már a fejemet irányította a férfiassága felé. Itt már abszolút nem érdekelt, hogy kinek a farka ez és hogy mit is csinálok azonnak a számba vettem és minden erőmmel szopni kezdtem, amire Jani egy hangos nyögéssel reagált majd akövi pillanatban máréreztem is ahogy megtellik a szám a friss meleg spermával. Nyeltem ahogy bírtam, de jött bőven. Közben jani erősen tartotta a fejem és tolta rá a faszára.
Azután azzal a gondolattal, hogy megvagyunk éppen állnék fel, de Jani nem engedte el a fejem csak annyit mondott szopjam még keményre.
-De...
-Még nem dugtunkez csak az előjáték volt.- mondta.
És igaza is volt én is újra betüzesedtem és már alig vártam, hogy jól megbasszon. Így hát újra szopi kezdtem a félernyedt farkát. Eddig csak teljesen merev farkakat szoptam és ez most teljesen új volt viszont nagyon bejött,hogy ojan puha volt éslassan a számban keményedett meg.
Mikor ismát harcra kész volt elő vett egy kotont amit a farkára húztam majd utasított, hogy ereszkedjek kutyapózba. Meg is tettem és ő már belém is hatolt. Csodás volt, leírhatatlan. Elkezdett baszni én meg nyögtem sikoltoztam élveztem. Nagyon megtaláltuk a közös ritmust. Egy idő után szóltam hogy pózt szeretnék váltani így egy pillanatra megálltunk amíg a hátamra fordultam. Aztán folytattuk egyre vadabbul. Kb negyed órán át basztunk közben kétszer is elmentem, majdegszer csak éreztem, hogy Jani is meg feszül majd ő is elment s vele eggyütt én is harmadszorra. Majd elfeküdtünk egymás mellet és csendben feküdtünk. Én azon agyaltam, hogy ez abszoéút jól esett és egyáltalán nem bántam meg, viszont azt nemtudtam, hogy képes lennék-e rá mégegyszer.
Azóta kiderült, hogy igen. De mindíg csak pénzért, ez valamiféle rituálé lett köztünk. Jani el is nevezett az ő kis hugi kurvájának.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (200)        Nem tetszik (121)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-08-03 10:06:20
lali
nagyon izgis

2017-12-28 04:14:26
peti
juj de izgis.. enjoy is megdugnám a hugom!!!!

2022-03-28 13:42:52
bandi
én is ugyanigy basztam a hugom már fiatalon is ö is én is fiatalok voltunk


Ezt a szex történetet 42443 X olvasták el.