Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Apucival

Beküldő:Csilluska

Amit most leírok megtörtént és most is megesik. 12 éves voltam amikor anyukám meghalt. Egyedül maradtunk apuval így ketten éltünk tovább családi házunkban. Apuék építették és mindent ők csináltak rajta. Apu kőművesként dolgozott fiatalabb koránban, így nem volt nehéz építkeznie.
Mikor anyu meghalt, apu bánatában néha - nem mindig, de előfordult- berugott. Otthon ivott, nem járt el kocsmába vagy haverokhoz.
Egy alkalommal apu szintén többet ivott a kelleténél, de ilyenkor csak vigyorgott és viccelődött, majd hamar elaludt. Soha nem volt agresszív vagy bántó. Ekkor mindig lefeküdt és a tv mellett hamar elaludt. Vihar volt és ilyenkor amikor még anyu élt mindig közéjük feküdtem mert féltem a dörgéstől. Most is félek, valami megriaszt. Így fogtam magam és befeküdtem apu mellé. Ment a tv és azt néztem, amikor a filmben egy szex jelenet játszódott. Ekkor már 13 éves voltam. Éreztem, hogy a lábam között nedves leszek. A filmben a lány leguggolt a fiú elé és szopni kezdte. Persze nem mutatták, de a részletekből látni vélte az ember. Apu mélyen aludt mellettem. Kicsit az jutott eszembe, hogy megnézem neki milyen a fasza. Pont hanyatt feküdt úgy ahogyan az ágyba bedőlt. Kitakartam és láttam hogy szinte félig áll neki. Alsónadrágját egy kicsit lehuztam és így a szemem elé került a szerszáma. Első látványra is nagy volt. Kicsit meglöktem aput,hogy felébred-e de meg sem érezte. Ekkor megfogtam az előttem félig kemény faszt és nézegettem.A tv fényénél látni lehetett rendesen. Elkezdtem huzogatni rajta a bőrt és egyre keményebb lett. Arra gondoltam, hogy a filmben látottakat eljátszom. és a számba vettem. Furcsa érzés volt először, de elkezdtem szopni apu farkát. Az meg szinte akkora lett, hogy majdnem megfulladtam tőle. Hatalmas volt, apu meg szinte élvezte. Nyögdécselt, de nem kelt fel szerencsére. Ahogy szopogattam és huzogattam egyszer csak valami nagyon meleg és furcsa ízű nedv ömlött a számba. Megijedtem,hogy mi az, persze tudtam, hogy geci, de nagyon hamar jött nem számítottam rá ilyen gyorsan. Gyorsan kiköptem egy pzs-be visszahuztam apu nadrágját és betakartam, ahogy volt. Másnap nem vett észre semmit, legalább is nem látszott rajta. Reggel megfürdött majd munka nekem suli, este megint otthon. Közben azért a neten utána olvastam ennek a gecis dolognak és úgy felizgultam, hogy szó szerint kivántam és alig vártam,hogy apu megint berugjon.
Nem kellett sokáig várni még aznap este berugott. Ismét átmentem az ágyába mikor elaludt, persze most nem a vihar miatt. Megint kitakartam lehuztam az alsó nadrágját és elkezdtem játszani a faszával. Először csak huzogattam neki majd a számba vettem és olyan kemény volt, hogy elengedve ugyanúgy állt mintha fogtam volna. Arra gondoltam,hogy hozzá érintem a puncimhoz. Lehuztam a bugyim és apu fölé guggoltam annyira hogy a puncim hozzá érjen. Nagyon felizgultam és egy kicsit bele is dugtam a puncimba apu faszát. Aztán arra gondoltam, hogy mi lenne ha tovább csinálnám és teljesen ráülnék. Úgyhogy finoman beleültem a faszba, persze mivel szüz voltam akkor egy kicsit fájt az első két három mozgás, de azután már jó volt. Érdekes módon nem véreztem így megnyugodtam,hogy azt nem veszi észre. Igen, de ahogyan rajta ültem apuci faszán és apró mozdulatokat tettem és már majdnem elélveztem, apu kinyitotta a szemét és megdöbbent a látványon. Leszálltam róla és a szégyentől meg sem tudtam szólalni csak a párnába bele borultam a fenekemmel az égnek állva. Apu azt mondta hogy az természetes, hogy érdeklődök a szex iránt, de vele az nem biztos hogy helyes dolog. Azért ahogy fenekemmel az égnek a párnába döltem éreztem hogy simogatni kezdte a puncimat és aztán meg elkezdte nyalni. Közben a fenékem is nyalogatta a lukamat szinte belül is olyan erősen,hogy a nyelve be- be csusszant a segglukamba. Majdnem megőrültem olyan jó volt. Persze azért ő is izgalmi állapotban volt. Hirtelen megfordultam és kértem hogy basszon meg. Nem kellett sokáig kérlelnem. Kő kemény faszát belém dugta és megbaszott, de nem tudott elélvezni ezért mondtam neki, hogy szeretném leszopni. Számba vettem a faszt és finoman elkezdtem nyalogatni, szívni, ahogyan a neten olvastam. Egyszer csak megint éreztem a számba a meleg nedvet és nagyon sok jött. Csak úgy lövelte a számba és a második lövésnél véletlenül lenyeltem egy részét. Ekkor éreztem hogy nem is olyan rossz, így lenyeltem az egészet. Semmi bajom nem lett tőle,így mindig lenyelem szopásnál a gecit.
Azóta 15 lettem, de rendszeresen szexelek apucival.Mind a ketten élvezzük, amit csinálunk, de nem mondjuk el senkinek, nehogy bajunk legyen belőle.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (143)        Nem tetszik (71)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-04-14 15:18:11
zs
szerintem jó de miből gondolod hogy pasi találta ki?

2017-04-07 08:44:22
yoda
Ezt pasi találta ki

2017-06-03 10:00:00
Katika
Szép!!!!!!!!!!!!!!

2018-05-01 12:54:02
nyaloka
nagyon izgató történet.mesélj még

2019-10-24 00:56:51
sex.75@freemail.hu
De jó kislány én is megdugtalak volna !

2019-10-23 10:54:05
XXX.
Jó történet nagyon, tetszik.

2020-12-27 16:19:41
Black
Én is megbasztam volna az tuti

2021-02-06 07:01:58
negyed egy
életem hagy fogadjalak örökbe ???????????

2022-04-02 20:44:16
Sex
Baznalak

2022-05-02 00:44:33
Sanci
Had legyek az apucid!


Ezt a szex történetet 51714 X olvasták el.