Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Jól megbaszták a lukam

Beküldő:sasvaru degzu
Azt hiszem sokan vagyunk úgy, hogy olyan dolgokat teszünk, amit később megbánunk. Én is így vagyok ezzel. Olyat tettem, amit ma már bánok de a pillanat elragadott és nem tudtam ellene tenni semmit.

Ahhoz hogy megértsétek a legelején kell kezdenem. 15 évvel ezelőtt megismerkedtem Gáborral. Szerelem volt első látásra. Hamar össze is költöztünk, de ő hozta magával az akkor 10 éves Petikét. Teltek múltak az évek és Gábor nagyon beteg lett. A betegség gyors lefolyású volt, így sajnos hamar elvesztettük őt. Ketten maradtunk Petivel. Ahogy az idő telt, Peti jóképű felnőtt férfivá érett. A kapcsolatunk szerencsére mindig is nagyon jó volt. Nem anyaként, hanem barátként nézett rám. Sohasem néztem rá úgy mint egy férfire egészen a múlt hét keddig.


Otthon voltunk mind a ketten. Már késő este volt, ezért elmentem zuhanyozni. Egyszer csak hallom, hogy nyílik a fürdőszoba ajtó. Ne aggódj, csak fogat mosok! mondta Peti nyugodtan. Semmi gond, máskor is volt már ilyen, gondoltam, de valahogy az előérzetem azt sugallta ez a dolog nem marad ennyiben. Hát így is lett. Egyszer csak kinyílt a zuhanykabin ajtaja és ott állt Peti teljesen meztelenül. Hirtelen azt sem tudtam mit csináljak. De nem is nagyon volt időm gondolkozni, mert Peti behúzta maga után az ajtót és szenvedélyesen csókolni kezdett. El akartam tolni magamtól, de nem volt hozzá erőm. Annyira izgató volt amit csinált, hogy élvezni akartam és nem gondolkodni.


A testünk szenvedélyesen összefonódott és úgy csókoltuk egymást. A csókok és a simogatások egyre érzékibbé váltak.
Ekkor Peti felkapott az ölébe és a hálószobámba cipelt. Az ágyra fektetett és kényeztetni kezdett. Szétnyitotta a lábamat és nyalni kezdett. Szuper jó csinálta. A nyelve fürgén pörgött a csiklómon. Szinte dobáltam magam az ágyon az élvezettől. Az igazi gyönyör viszont az volt, amikor fölém hajolt és kő kemény dákójával belémhatolt. Isteni volt. Mozogni kezdett, miközben megállás nélkül csókolt. Olyan harmónia volt közöttünk, hogy a gyönyört is teljesen egyszerre éltük át. A testünk megfeszült, az izmaink összerándultak és hangos nyögések között élveztünk el. Csodálatos volt, de azt hiszem ez soha többé nem történhet meg.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (103)        Nem tetszik (86)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-03-14 09:11:20
hofika
dehogy nem,nem a te vered és olyannal vagy akit ismersz,na hajrá!


Ezt a szex történetet 23116 X olvasták el.