Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Seggbe baszva

Beküldő:A Nikolett Pötty


Néhány hónappal ezelőtt történt, mikor Adél három hónapja volt a feleségem. Amikor egy kiadós ágycsata után, a feleségem odabújt hozzám és azt súgta a fülembe, Drágám, szeretnéd ma este megdugni a seggem? . A szemébe néztem a csodálkozástól kerekre tágult szemekkel és sikerült valami igenlő választ kinyögnöm.
Erre a párom rámhenteredett és ördögi arccal hosszan, szenvedélyesen megcsókolt. Ezután néhány őrjítő percet töltöttünk előjátékkal, a végén a feleségem a hasonfeküdt és én óvatosan harapdáltam azt az aranyos kis fenekét.
Amikor eljött az ideje, Adél az ágy közepére siklott és lassan maga alá húzta a térdeit, közben a feje a párnán nyugodott így a gyönyörű hátsó fele volt a legmagasabban. Ezalatt én az ágy szélén ültem és az addigra kőkeményre meredt farkamat nyálazgattam, amikor hallottam, hogy Adél a nevemet mondja. Felpillantottam és láttam, hogy feleségem hátranyúl és lassan érzékien végigsimítja a combjai belső felét fölfelé haladva, amíg el nem érte a fenekét. Ott megállt és kívánatos gömbjein nyugtatta kezeit.
A lehető legkurvásabb hangján suttogta, Jani, dugd be a faszod tövig a seggembe! Nagyon kívánom. Azzal széthúzta a seggét, úgy hogy jó rálátásom nyílt a segglyukára. Kétségtelenül ez volt a legerotikusabb dolog, amit addig valaha is tapasztaltam.
Teljesen úrrá lett rajtam a szexuális izgalom. Lázban égtem attól, hogy olyan dolgot próbálhatok ki, amit legmerészebb álmaimban sem reméltem. Azonnal elvesztettem az önkontrollomat, geci lövellt ki a faszomból anélkül, hogy egyáltalán hozzáértem volna. Szégyen, nem szégyen elélveztem.
Miután letakarítottuk az ágy kárpitjáról a gyönyörnedvemet, mondtam a feleségemnek, hogy sohasem voltam életemben ennyire felizgulva.
Sajnos nem tudtam újra felállítani a farkam, mert már kétszer élveztem azon az estén, így nem tudtuk folytatni a seggbedugást.
Azt kérdeztem tőle, honnan jutott éppen ez most az eszébe? Adél csak levett az éjjeliszekrényéről egy néhány hónappal azelőtti női magazint. Mutatott egy levelet egy nőtől, aki gyakran gyakorolja az anális szexet és közben csúnyán beszél férjével, ezzel izgalmasabbá teszi mindkettejük életét. A levél elbeszéli, mennyire el tudja csábítani a nő a férjét azzal, ha széthúzza a seggét és könyörög, hogy bassza meg.
El kell, hogy mondjam, e levél olvasása után és rágondolva, ahogy a feleségem felkínálta a gyönyörű fenekét arra az elhatározásra jutottam, kipróbáljuk az anális szexet a következő éjszaka. Adél mosolygott és azt mondta, Már alig várom. Szerintem a legtöbb ember, ahogy én is, amikor ilyen történik vele, akkor csodálni kezdi az ilyen nőt. Főleg a fenekét.
A feleségemnek van (szerintem) a legszebb feneke, amit a természet adományozott nőnek valaha. Már amikor találkoztunk, sem rejtettem véka alá, hogy mennyire tetszik a hátsója, bár sohasem jelentettem ki nyíltan, hogy szeretném azt is megbaszni.
Megérdemeli a dícséretet, mert heti négy napot jár testkultúra szalonba, hogy megőrizze csinos alakját.
Szóval, a következő esti előjátékunk sokkal izgalmasabb, sokkal szenvedélyesebb volt a megszokottnál, mert mindketten tudtuk, hogy hová is vezet ez. Adél gyakran térdelt fel az ágyon, feje a párnán és a csinos kis segge az égnek meredve. A halvány fényben a feneke varázslatosan hatott rám, a rá eső árnyékok még csábítobbá tették a domborulatait.
Benyálaztam a farkam és bekentem a feleségem segglyukát is, felkészítve ezzel a behatolásra. Amikor mindez készen volt, Adél mögé térdeltem és megmarkoltam a faszom, a makkomat a seggvágatánál mozgattam le-föl. Ugyanúgy izgattam a segglyukát, ahogy a punciját szoktam.
Aztán a merev dákómat a kis barna nyílásához illesztettem és kezeimmel átfogtam a csípőjét. Lassan elkezdtem belenyomni a farkam. Őrülten izgatott voltam, ez egy új dolog volt nekünk, és biztos szerettem volna lenni benne, hogy nem okozok fájdalmat neki.
A seggnyílását nagyon szűknek éreztem. Néhány pillanat múlva viszont Adél segglyuka ellazult kissé és a makkom becsúszott.
Először érezhettem a feleségem seggének gyönyőrűséges szorítását a farkam körül. Leírhatatlan élmény volt.
Óvatosan beljebb nyomultam, míg az egész lüktető férfiasságom a feleségem imádott seggében volt. Amikor hozzászokott az érzéshez, akkor lassan elkezdtem mozogni. Ki-be húzogattam a farkam a segglyukában. Egyre beljebb és beljebb tudtam jutni. Amikor a lyuka teljesen ellazult, akkor már akadály nélkül kefélhettem a hátsó bejáratát. Az első anális élményünket emlékezetessé szerettem volna tenni, így addig húztam az időt, amíg csak bírtam, koncentráltam, hogy az izgatottságomat kordában tudjam tartani.
Adél nyögött és sóhajtozott az élvezettől ahogy ritmusra basztam hátulról. De aztán nem bírtam tovább visszatartani. Az orgazmusom hirtelen tört rám, éreztem, hogy minden izmom megfeszül. Csak annyira emlékszem, hogy olyan volt minthacsak egy bomba robban volna bennem amikor a farkam az összes gecimet Adél szűk lyukába lőtte. Az ő rövid sikításai elárulták, hogy az orgazmusa legalább olyan intenzív volt mint az enyém.
Később elmondtam neki, hogy mennyire élveztem, amit csináltunk. Ő pedig azt mondta, az érzés, hogy a kőkemény faszom tövig a seggében volt és ahogy feszítette a lyukát, olyan volt, amilyet még sohasem érzett életében. Tetszett neki, ahogy hátsóját kitölti a farkam, érezte benne a férfierőt, ami előtt a nők szívesen behódolnak.
Látta rajtam a meglepettséget amikor azt mondta, hogy egyáltalán nem fájt. Eleinte kényelmetlen volt, de ez is és a kezdeti enyhe fájdalom is teljesen megszűnt, amikor a záróizma ellazult és beengedte az egész farkamat, magyarázta szenvedélyesen. És a lökések már nagyon élvezetesek voltak.
Az egésznek a végeredménye az lett, hogy eldöntöttük, felvesszük az anális szexet a szeretkezési repertoárunkba. Élvezni fogjuk, úgy kétszer-háromszor havonta, vagy olyan alkalmakkor, ha különösen fel vagyunk izgulva vagy nagyon ki vagyunk éhezve valami különlegességre.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (111)        Nem tetszik (92)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-04-14 10:58:34
sex.75@freemail.hu
De izgató volt olvasni és milyen szerencsés vagy hogy ilyen popsit dughatsz! Fantasztikus lehet ilyen popsit dugni bár lenne így...!


Ezt a szex történetet 42988 X olvasták el.