Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az anyós pinája

Beküldő:jóapa wmn


Ami több éve történt velem, mély emlékként él bennem azóta, és valahányszor eszembe jut, mindig kellemes borzongás, bizsergés jár át.

Anyósom nagyon kellemes nő. Kedves, szeretni való és ráadásul még 50 évesen is remekül néz ki. Mióta ismerem, azóta izgatja a fantáziámat, amire jó néhányszor, hogy szándékosan-e, vagy szándéktalanul, de még rá is tett olykor. Néhány éve elvált második férjétől, azóta egyedül él. A történet a válása után egy évvel kezdődött.
Munkám miatt többször megfordultam abban a városban, ahol él, és ha úgy alakult ott is aludtam nála. Ilyenkor mindig jókat beszélgettünk késő estig. Minden témát érintettünk, mindenféle gátlás nélkül. Egyszer kificamodott a lába, és napokig otthon maradt. Meglátogattam, vittem neki ezt azt, ami hiányzott, hiszen a boltba se volt könnyű lemennie. Nagyon hálás volt, és örült amiért meglátogattam. Leültünk beszélgetni. Észrevettem, hogy szomorú.

- Mi baj van, olyan szomorúak a szemeid ? kérdeztem

Rám nézett és láttam, könny csillog a szemében.

- Tudod, most éreztem csak meg, milyen rossz egyedül. válaszolta.
- Ne butáskodj mondtam nem vagy egyedül, hiszen itt vagyunk, segítünk, ha kell.
- Nem, nem erre gondoltam mondta, és sírós lett a hangja.

Láttam, itt valamit tenni kell, magamhoz húztam és átöltem. Egyáltalán nem volt tartózkodó, sőt úgy éreztem örül, hogy hozzám bújhat. Simogattam a hátát, és lassan elkezdett bennem egy kellemes, izgató érzés mocorogni. Jó volt simogatni így ruhán keresztül is. Nem szóltunk semmit, de éreztem, hogy jól érzi magát a karjaimban. Kezem a hátáról átvándorolt a tarkójára, és cirógatni kezdtem. Halk sóhaj volt a válasz. Megpusziltam a haját, lassan finoman, többször is. Aztán egy kicsit megmozdultam, mire felemelte a fejét. Egymásra néztünk, és én lágyan megsimogattam az arcát, finoman megfogtam az állát, magamhoz húztam, és a félig nyitott ajkaira csókoltam. Viszonozta. Újra ránéztem, ő visszanézet rám, és ekkor eltűnt minden ráhajoltam és megcsókoltam. Ajka szétnyílt, nyelvünk összeért, hosszú percekig kergettük egymás nyelvét, miközben tarkóját, haját simogattam, túrtam. Kezem elindult a hátán, majd előre a melle felé. Megmarkoltam, először csak félénken, majd határozottan. Éreztem, hogy a szorításra nyelve még őrültebb táncba kezd a számban. Kezem elérte a blúza gombjait és elkezdtem kigombolni. Eltolt magától és zihálva rám nézett.

- Úristen ezt nem szabad, - mondta ezt nem tehetjük, engedj - és próbálta összefogni blúzát.
- Ne, kérlek, ne kínozz válaszoltam te is ugyanúgy kívánod ezt, ha nem jobban, mint én. Megőrülök a hajad illatától, a bőröd érintésétől, ne tedd ezt!

Azzal megragadtam a derekát és újra megcsókoltam. A mozdulat annyira hirtelen volt, hogy az első pillanatban nem tudott védekezni, és nyelvemet újra ajkai közé csúsztattam, majd egy rövid csók után a nyakát vettem célba.
- Ne, kérlek ezt ne hallottam halk tiltakozását, de már nem tolt el magától.

Miközben nyakát cirógattam csókjaimmal, kezem újra a blúza gombjai felé indult. Még két gomb és hozzáfértem a csipkés melltartóban elbújó melleihez. Kezemmel benyúltam a melltartóba, és ahogy megmarkoltam, ki is fordítottam mellét a melltartó kosarából. Bimbója kemény volt, mint a kő, meredten állt előre, nagyot sóhajtott és megadta magát nekem és a sorsnak.
A blúzt levettem róla, és egy újabb csók közben kipattintottam a melltartót. Kissé hátradőltem és levettem róla. Formás mellei és a keményen álló bimbók teljesen megrészegítettek. Szemébe néztem, láttam arca pirul, de vágy csillog a szemeiben. Kissé hanyatt döntöttem a fotelban, megcsókoltam a száját, az állát, a nyakát és elindultam a mellei felé. Körbecsókoltam a bimbókat. Először csak sóhaj tört fel belőle, aztán amikor a nyelvemmel kezdtem körbe-körbe csiklandozni a már amúgy is kemény bimbókat, sőt szívogattam is őket, akkor valami nyöszörgő nyögés tört fel belőle, megfogta a fejem, magához húzott, megcsókolt, levette az ingem, és rávette magát szőrös mellkasomra. Úgy szívta, gyötörte a mellbimbómat, mint én pár másodperce az övét.
Miközben átölelt én a hátát simogattam, egyre lejjebb- ,és lejjebb míg elértem szoknyája kapcsát és zipzárját. Pattant a kapocs, lehúztam a zipzárt. Felemeltem mellkasomról, végig csókoltam újra a száját, állát, mellét, és közben lehúztam a szoknyát róla.

A látvány, ami elém tárult mag volt a gyönyör. Csipkés fehér bugyiján nedvesség folt látszott. Valósággal rávettem magam, és bugyin keresztül csókoltam, haraptam a punciját, miközben egyik kezemmel mellbimbóit morzsolgattam, melleit markolásztam. Ő vonaglott, nyögött, sóhajtott és éreztem, egyre jobban nedvesedik. Kezemmel megfogtam két oldalról a bugyiját és lehúztam. Elém tárul gyönyörű puncija, mely csillogott a nedvességtől. Visszahajoltam és újra csókolni, harapni kezdtem, majd szépen rátalált nyelvem a csiklójára, és el kezdtem nyalni. Anyósom a hajamba túrt, fenekét föl-le járatva nyomta punciját a számra. Egy pillanatra megálltam, és felegyenesedtem előtte. Ő már meztelen volt, arca már a vágytól pirult, én pedig ott álltam előtte félmeztelenül, szerszámom majd kiszakította a nadrágomat.

Anyósom rámnézett, aztán kibontotta az övemet, kigombolta a nadrágomat, ami a bokámhoz esett. Boxer volt rajtam, ami elől jócskán kidudorodott. Anyósom a combomon siklatta fel a kezét, be a boxer szárán és heréimmel együtt megmarkolta a farkam, majd ugyanazzal a lendülettel egyszerre morzsolta és húzta rajta a bőrt le és fel, időnként teljes tenyerével szétkenve makkomon a nedvességét. Majd megőrültem, isteni volt, ahogy csinálta. Kibújt a boxerből, megfogta és lehúzta. Farkam ott meredt előtte, makkom csillogott a nedvességtől.

Anyósom újra ráfonta a kezét, megpuszilta, lassan végignyalta, le egészen a herékig és vissza, majd szájába vette, és ütemesen szopni kezdett, közben nyelvével paskolta, körözött a makkomon. Nem akartam elmenni, ezért hátraléptem és újra hanyatt döntöttem, széthúztam a lábait és rettenetes tempóban nyalni kezdtem. Egyik kezemmel elengedtem a combját, és középső ujjamat lassan benyomtam a puncijába. Már nem is nyögdécselt, hanem folyamatosan, mély hangon búgott . Ujjamat körbe-körbe forgattam puncijában, ami csak úgy cuppogott a nedvességtől, nyelvem őrült táncot járt a csiklóján, ő egyre erősebben vonaglott és hörgött , éreztem ahogy a nedvesség makkomról a padlóra csöppen, és ebben a pillanatban anyósom megfeszítve arcomra nyomta a punciját és hangosat nyögve elévezett. Másodpercekig vonaglott és nyomta a fejemet a puncijára, én a csiklóját szívtam, amíg azt nem éreztem, hogy ellazul. Ujjamat kihúztam, és lágyan körbecsókoltam csiklóját, a kis és nagyajkakat, a vénuszdombját, köldökét. Közben lágyan simogattam combját, hasát melleit.

Percekig élvezte az utójáték lazító, kellemes, nyugalmat. Kinyitotta a szemét. Felálltunk. Végigsimította még mindig mereven álló farkamat, aztán kézen fogott és elindult velem a hálószoba felé. A franciaágy előtt meztelenül összeölelkeztünk, és csókolózni kezdtünk újra. Merev farkam a vénuszdombjához ért, lassú mozgással pihés szőrzetét nedves makkomhoz nyomta, dörzsölte. Ledőltünk az ágyra. Éreztem, ahogy szétnyitja a combjait. Percekig feküdtünk így. A farkam, a heréim a combjához szorultak, puncija, csiklója az én combomon dörzsölődött. Éreztem, hogy még széjjelebb nyitja a combjait. Azt hiszem kicsit megijedtem, vagy talán egy belső hang szólalt meg nem tudom, de úgy döntöttem, hogy nem szabad még most behatolnom. Megfordultam, hogy újra nyalhassam a punciját, ő pedig szophassa a farkamat. Puncija nagyon nedves volt még az előbb átélt orgazmustól, és nagyon felizgatott.

Széthúztam és bedugtam a nyelvem a hüvelyébe. Ő a tövénél a heréimet is egybefogva megmarkolta a farkam és hosszan végignyalta, majd a makkomat kezdte nyalogatni, végül ütemesen szopni kezdett, közben markoló kezével fel-le járt a heréimen és a farkamon. Puncija tüzelt, csak úgy ontotta a nedvességet, ami néha lecsöppent az ágyra.
Láttam, ahogyan végigfolyik a popsijához. Lassan végignyaltam a popsijától a puncijáig. Éreztem, ahogyan a szopása erőssebbé válik. Csodálatos volt. Ismét nyögni és hörögni kezdett, egyre erőssebben szopott és egyre erőssebben rángatta a heréimet és a farkamat. Szinte úgy éreztem, hogy az egészet el akarja nyelni. Egyszerre élveztünk el. Ő nyögve, sóhajtozva, én hörögve. Hatalmasat lövelltem a szájába, szinte a gerincvelőm is kiszakadt belőlem. Az első löketet lenyelte, aztán a többit hagyta kifolyni, miközben farkamat oldalról harapdálta és szorongatta heréimet. Amikor látta, hogy már nem jön több, újra szájába vette és lágyan lassan szopni kezdte, mintahogyan én a combjai és a punciját simogattam és csókoltam.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (262)        Nem tetszik (170)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-02-19 16:13:54
Anyám nem adott nevet
En is jol megdugtam az anyosomat.

2021-01-01 19:35:02
Julius
Imadom az idösödö hölgyeket

2021-04-19 16:36:06
Töki
Éveken át basztam anyósommal.

2022-04-26 15:08:29
Kukac
Jómagam csak ujjazásig jutottam a drága mamával.

2022-08-16 14:15:07
HiFi
Szuper történet, jó stílusban.Fel is állt a farkam.

2022-11-21 09:20:27
Perverz
Előbb kúrtam meg az anyóst, mint a lányát.


Ezt a szex történetet 61387 X olvasták el.