Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Partyba vágtuk a csajom

Beküldő:Max


Az utóbbi időben többször fantáziáltam arról,hogy milyen lehet,ha két férfi kényeztet egy nőt.Beszéltem is a csajommal,hogy lenne e kedve hozzá.Nem mondott nemet,de annyira nem is pezsdült fel az ötlettől.
Pár hétre rá elmentünk egy nagy buliba.Nagyot buliztunk és sokat ittunk.Ott megismerkedtem 3 kb.22-23 éves sráccal.Azt kamuztam nekik,hogy ma van a csajom szülinapja és a vágya,hogy két pasival legyen.A fiúk vevők voltak rá,bár nem nagyon hittek nekem.
Megmutattam nekik a csajomat,aki egyébként egy 30 éves bombázó volt.Nem nagyon hitték el,hogy ezt a nőt valamelyikőjük megdughatja.
Megbeszéltük,hogy én a csajommal kimegyünk az autóba,keresek egy sötét helyet.Ők jöjjenek utánunk a sötétben és a legrosszabb esetben megnézhetik,ahogy megdugom.
Így is történt.Az autó hátsó ülésén meztelenre vetkőztettem a csajom,majd elkezdtem dugni.Mikor már nagyon élvezte,ecseteltem neki,hogy most itt lenne a lehetőség.Láttam,hogy a srácok ott voltak az autó környékén.Mivel az alkohol és a farkam hatására már nem tudott nemet mondani,kinyitottam az egyik hátsó ajtót és az egyik srác beült mellénk.Ő ott ült ruhában,középen a meztelen csajom,mellette én meztelenül.A srác kicsit félve ült ott,nem is merte elhinni,hová került.Tettszik a csajom,kérdeztem?Igen,válaszolta.Akkor kostold meg,mondtam neki.
Félve,de elkezdte simogatni a melleit.Kicsit foglalkozz vele,mondtam a csajomnak.Elkezdtek csókolózni,a srác lassan bátrabb lett.Egyre hevesebben csókolóztak,a srác már ujjazta a csajom.A csajom is elkezdte simogatni a srác farkát gatyán keresztül,majd elő is vette neki.Jó nagy farkad van,mondta neki és ráhajolva szopni kezdte.Nagyon izgató volt a látvány.A csajom egy idegen srác farkát szopja.Ahogy be volt hajolva,hátulról elkezdtem dugni.Élvezte nagyon! Amúgy is szeretett nagyon szopni,de most még dugtam is hátulról.Dugtam egy ideig,majd kiszálltam belőle.A csajom rám nézett és beleült a srác farkába.Ott keféltette magát és nagyon élvezte.De én is.Nagyon izgató volt látni,ahogy más keféli és még élvezi is a kis kurva.
A srác nem sokáig bírta és jól beleélvezett a csajom puncijába.
Utána felhúzta a gatyáját és kiszállt a kocsiból.A haverjai előtt biztos ő volt a vagány gyerek,mert a másik két fiú a kocsi mellől végignézte az egészet.
Miután kiszállt,jöttem én.Még csordogált a puncijából a srác gecije,mikor én is betoltam a farkam.Valahol nagyon izgató volt,ahogy dugtam a gecis pináját.Hatalmasat élveztem!
A későbbiekben volt még 3 ilyen kalandunk,ha érdekel benneteket,majd elmesélem.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (87)        Nem tetszik (110)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-02-17 18:55:26
dfgfd
Rövid, fantáziátlan, felületes, részletszegény, inkább tartsd meg magadnak a képzelgésed.

2017-02-15 14:44:41
gábor
Nagyon izgató volt a történeted!várom a folytatást.


Ezt a szex történetet 22629 X olvasták el.