Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Családi kör

Beküldő:Családi szex


Az egész három évvel ezelőtt kezdődött, de azóta, is élénken él az emlékeimben, és ha felidézem azonnal merevedésem lesz.
Miközben írtam újra átéltem ezeket a fantasztikus dolgokat.
Április közepe volt. Még két hónap és vége a sulinak. A helyi általános iskola nyolcadik osztályába jártam.
Délután edzésen voltam, miután haza értem egyből elmentem fürödni. Éppen a fejemet mostam, mikor kopognak az ajtón:
- Meddig pancsolsz még? Iparkodj, mert pisilnem kell! - hallottam anya hangját.
- Jó. - válaszoltam. Fürdök tovább mikor is ismét szól:
- Kész leszel még ma?
- Fejet mosok! - válaszoltam.
- Bemegyek! - felelte egy kis idő múlva, és már nyílt is az ajtó.
Anya akkor 33 éves volt. Férfi szemmel, igaz akkor még nem úgy néztem de gyönyörű volt. Két gyereket szült, a húgomat és engem.. Ettől a szülés előtti vékony alakja kellemesen gömbölyű lett, a melle igaz kissé megereszkedett de még inkább formássá vált, de a dereka, hála a fittnesnek jó vékony, a feneke pedig fantasztikusan feszes.
- Bocs, de nagyon kell.
- Ööö.. - hirtelen zavaromban nem tudtam mit válaszolni. Igaz Ö az anyám és látott már eleget meztelenül, de mégis. 7-8 éves koromig rendszeresen együtt fürödtünk, anya, a húgom és én, mondjuk azóta nem látott teljesen ruha nélkül. Közben Ő letolta a nadrágját, a bugyiját és leült a vécére a dolgát végezni..
A pisilésének a zúgása, és az hogy láttam a bugyiját letolva, pillanatok alatt megkeményítette a farkamat. Akkor már legalább 3/4 éve maszturbáltam tehát tudtam hogy mi történik velem. Az eddigi zavarom tovább nőtt. Közben anya befejezte a pisilést, tépett egy darab wc papírt és megtörölte magát. Felállt, felhúzta a ruháját és elindult kifelé, közben egyfolytában engem nézett.
- Hogy meg férfiasodott valaki. - szólalt meg mosolyogva.
Abban a pillanatban elvörösödtem és legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenemben. Ezt Ő is láthatta rajtam, mert egyből mondta:
- Semmi baj. Ez teljesen természetes. - Odaállt a kád széléhez és alaposan végig mért.
- Jót tesz neked az edzés. Formásodik a tested. - pár másodpercre elhallgatott majd folytatta - Emlékszel, hogy mikor még kisebb voltál együtt fürödtünk? - Bólintottam hogy igen.
- Nincs kedved egy kicsit feleleveníteni?
- De. - böktem ki. Addigra a farkam már teljesen kemény volt. Kicsit arrébb húzódtam a kádban, míg Anya elkezdte levetni a ruháját.. Kihúzta a pólóját a nadrágból és az aljánál megfogva, áthúzta a fején. Előbukkantak a gyönyörű mellei, ahogy a melltartó szorosan fogja. Utána következett a nadrág és a zoknik. Ott állt előttem a saját anyám egy szál fehérneműben. El se mertem hinni. Eddig, ha magamhoz nyúltam általában idősebb lányokat képzeltem el, de az anyám soha nem jutott az eszembe.
- Na hogy festek? - nézett rám.
- Egyszerűen csodálatos vagy. Nagyon gyönyörű.
-Ó. Köszönöm. - válaszolta
- Kikapcsolnád a melltartómat? - és megfordult.
Válasz nélkül azonnal nyúltam a kapocsért, egy kis szenvedés után sikerült kikapcsolnom. Visszafordult és az addig kordában tartott mellek lelökték a béklyójukat magukról és elő buggyantak. Akkorák, mint egy-egy jó nagy alma és mindkettőn olyan öt-hat centiméter átmérőjű sötétbarna bimbóudvar. Alig bírtam levenni a szememet róluk.
- Ismerősek nem? Mikor még kicsi voltál, nagyon szeretted őket szopni.
Ahogy ezt kimondta abban a pillanatban az eddigi zavarom teljesen eltűnt és egy kicsit magabiztosabban kezdtem el viselkedni. Ekkor anya letolta a bugyiját is és előbukkant a puncija. Jó dús szőr fedte, de a combjainál szépen körbe volt igazítva.
Belépett a kádba.
- Akkor megfürdetsz?
- Igen, persze. - és már fogtam is a tust. Elkezdtem a melleire, utána pedig az egész testére folyatni a vizet. Leraktam a tust majd a tusfürdőért nyúltam, a kezembe nyomtam egy keveset és nekiálltam beszappanozni a melleit. Először csak az egyiket, de utána mindkettőt elkezdtem gyúrni, a mellbimbói azonnal kezdtek megkeményedni. És akkor megéreztem, a pisilés hangja, a melltartó kikapcsolása, a szőrös punci és az, hogy most foghatom a melleit elég volt ahhoz, hogy elélvezzek. Annyira hírtelen jött, hogy csak annyit bírtam kinyögni hogy:
- Anya, én... - és akkor előfröccsent belőlem a férfinedvem.
Ő rám mosolygott és azt mondta:
-Ó szegénykém, legközelebb majd jobban vigyázunk. - odahúzott magához és megpuszilt.
- De ugye a fürdést nem akarod abba hagyni?
Megráztam a fejemet, hogy nem.
- Akkor most egy kicsit változtatunk a dolgokon. Csókolóztál már? - kérdezte
- Nem. - feleltem - Habár egyszer egy lánnyal kipróbáltam de szerintem az csak puszilkodás volt.
- Hát akkor most itt az alkalom, hogy kipróbáld. Csak csináld azt amit én.
Átölelt és magához húzott. Én is átkaroltam a derekát és a hátára tettem a kezem. Kicsit szétnyitotta az ajkait és a számhoz közelítette. Követtem a példáját és én is közelebb hajoltam. Összeért a szánk, életemben először csókolóztam, és pont az anyámmal. A farkam ismét kezdett megtelni vérrel. Ezt a combján anya is érezhette, mert felkuncogott.
Kicsivel később szétváltunk és megkérdezte:
- Ilyen volt azzal a lánnyal is?
- Nem. - feleltem nevetve, - ez csodálatos volt.
- Akkor jó. Látom a szerszámoddal nem lesz gond ma este. - mondta kacagva.
Ismét elkezdtünk csókolózni, nem bírtam betelni vele.
Azonban a következő pillanatban belém hasított a felismerés, mi van ha most bejön valaki és rajtakap ahogy az anyámmal meztelenül csókolózok.
- Mi a baj? - kérdezte
-Apáék?
- Nyugi apád délután telefonált, hogy még két napig vidéken marad, húgod meg nézi a tévét a szobájában, de az is lehet, hogy már lefeküdt aludni. De ha az téged megnyugtat bezárhatjuk az ajtót.
- Az jó lenne. - feleltem.
Anya kiszállt a kádból, és odalépett az ajtóhoz és ráfordította a kulcsot.
- Így ni! Most már senki sem zavarhat bennünket.
Ahogy jött visszafelé újból megcsodálhattam a gyönyörű testét, ami most már csak az enyém volt.
Mielőtt belépett volna a kádba, megkérdeztem:
- Leengednéd a hajadat?
- Persze! - és azonnal kihúzta a csatot a hajából, vöröses-barna, a vállánál tovább érő dús, egyenes szálú volt a haja. Szinte mindig felkötve hordta.
Belépett a kádba.
- Minek álldogálunk itt mi? Tudod mit? Kádazzunk! - Elzárta a kád lefolyóját és elkezdte teleengedni a kádat. Egymással szembe leültünk, Ő kinyújtotta a lábát, én pedig leültem a combjai közé. A zacskóm nekinyomódott a puncijának, éreztem ahogy a szőrszálak hozzám dörzsölődnek.
- Így ni. És most a nyelves csók következik.
Egymáshoz hajoltunk és ott folytattuk ahol az előbb abbahagytuk. Közben kinyitotta a száját és átdugta a nyelvét. Én is követtem és szintén átdugtam a nyelvemet az Ő szájába. A nyálunk összekeveredett, élveztük ahogy egymás szájában lehetünk és a nyelveink folyamatosan vándoroltak egymáson. A légzésünk egyre gyorsult, mohón szívtuk a másikat. Azonban pár perc után anya hátrébb húzódott és szétváltunk.
- Le akarlak szopni, most azonnal.
Hátrébb csúsztam és kiültem a kád végére. A farkam hihetetlenül kemény volt, és mereven állt felfelé, még sohasem volt ilyen merevedésem. Anya feltérdelt az arca pont a szerszámom elé került.
- Nagyon szép farkad van. Még pár év és a lányok csodájára fognak járni. Addig azonban csak az enyém.
Az egyik kezével megfogta a zacskómat, és el kezdte masszírozni a golyóimat. A másikkal megfogta a tövinél, és maga felé fordította a végét. Kinyújtotta a nyelvét és a keze fölötti részt elkezdte végig nyalni fel a makkomig. azután kezdte előlröl, az ötödik vagy hatodik nyalás után a makkom következett, körbe és körbe. Miután a makkommal is végzett a farkam hegyén lévő nyílást kezdte el a nyelvével ingerelni. Alig bírtam magammal, eszméletlenül jó érzés volt. Majd kinyitotta a száját és bekapta a farkamat és elkezdte szívogatni. Tovább masszírozta a golyóimat és a másik kezét, amivel a addig szorosan fogta a farkam tövét, elkezdte mozgatni. Éreztem, hogy nemsokára el fogok élvezni, a heréim teljesen felhúzódtak. Mikor anya látta, hogy már nem sokáig bírom kivette a szájából a farkamat, kinyújtotta a nyelvét és ráhelyezte, úgy mozgatta tovább a fejét, pont mielőtt elsültem volna azzal a kezével amivel a heréimet dolgozta kicsit elszorította az ondóvezetékemet. Az a pár pillanat plusz, amit ezzel nekem okozott valami eszméletlenül jól esett, és még intenzívebb lett az orgazmusom, néztem ahogy a farkamból előspriccel a spermám bele anya szájába. A koromhoz képest elég sok anyag jött ki belőlem, de mintha anyának még ez sem lett volna elég, tovább szopta és fejte a szerszámomat. Az utolsó csöppig kifacsart belőlem mindent és mindet le is nyelte. Csak akkor hagyta abba mikor már kezdett összehúzódni a farkam.
- Hát ez nagyon finom volt. - mondta
- Nekem is nagyon jól esett- feleltem, odahajoltam hozzá és megcsókoltam. Visszabújtam a karjaiba és ott folytattuk, ahol a szopás előtt befejeztük.
- Most te jössz. - szólt Anya, és elfoglalta az előbbi helyemet a kád végében. Sarkát felrakta a szélére és szétnyitotta a combjait. Csodálatos látvány tárult elém, oda hajoltam és elkezdtem szemügyre venni a punciját.
- Majd később megbámulhatod - és az egyik kezével az ölébe nyomta a fejemet. Szerencsére biológiából már tanultuk a nemi szervek felépítését, így nem okozott gondot felismerni, hogy mi micsoda. Kinyújtottam a nyelvemet és a hegyével megérintettem a szeméremajkakat, közéjük furakodtam és elkezdtem fel-le mozgatni, közben egy kicsit szívogattam is őket a számmal. Próbáltam egyre mélyebben benyalni Anya puncijába, közben fel - fel néztem az arcára, hogy hogyan reagál arra amit csinálok. Ahhoz képest, hogy most nyaltam először biztos jó volt neki, mivel a szemeit becsukta és közben kéjesen nyögdécselt. Ahogy folytattam a kutatómunkát a nyelvemmel, a puncija felső részén rábukkantam a csiklójára, az akkor már szépen előbújt a rejtekéből. Abban a pillanatban mikor hozzáértem, Anyát mintha áram rázta volna, összerándult. Elkezdtem a nyelvem hegyével csapkodni a húsa hegyét, azonnal hangos nyögések hagyták el a száját és egyre gyorsultak. Én is próbáltam egyre gyorsabban csinálni és gondoltam nemsokára Anya is elélvez. Éreztem, ahogy elkezdenek a combjai remegni és összébb záródnak a fejem körül, mintha azt akarná, hogy soha ne hagyjam abba a nyalást. A nyögései is kezdtek egyre hangosabbá válni, mígnem egyszer csak egy kisebb sikoly hangzott fel és éreztem, ahogy végigcsorog az államon Anya kifolyó punci leve. Próbáltam, hogy én is felnyalok mindent, ahogy ő csinálta velem, de a combjaival erősen tartotta a fejemet és rám szólt:
- Ne hagyd abba. Szopogasd tovább. Mit tehettem, benyálaztam az ajkaimat és az ekkor már méretes csiklót a számba véve, elkezdtem szívogatni, a hegyét pedig a nyelvemmel ingerelni. Anya ott folytatta, ahol az előbbi orgazmusa előtt abba hagyta, vagyis egyre hangosabban nyögött. Ez már neki is feltűnhetett, mivel az egyik ujját a szájába vette, ezek után már csak fojtott hörgések hagyták el a torkát. Ami ez után következett az felül múlta az előbbi orgazmusát is, mivel még annál is intenzívebb volt. Szerencsére az ujja a szájában maradt és nem kezdett el sikoltozni, azonban a teste folyamatosan hánykolódott, a combjai ritmusosan ernyedtek el és feszültek meg újra meg újra. A másik kezét a fejemre rakta és próbált még jobban magába húzni. Közben ismét éreztem a nedvfolyamot végigcsorogni az államon. Abbahagytam a csiklójának az ingerlését és arra vártam, hogy eleressze a fejemet. Anya mintha nem akart volna megmozdulni, csak az ujját vette ki a szájából, és elkezdte a fejemet simogatni. Kis idő múlva a combjai is szétnyíltak és én hátrébb tudtam hajtani a fejemet. Fel néztem az arcába és láttam, hogy mondani akar valamit, de úgy lihegett, hogy egyetlen szót sem tudott kinyögni. Visszahajoltam és elkezdtem az egész ölét apró csókokkal borítani, és közben, mint a macska tisztára nyaltam a punciját. Mikor azzal végeztem, folytattam a combjai belső felén, utána fel a hasán át a melleihez, tovább fel a nyakán keresztül az arcáig. Miközben csókolgattam Anya légzése is nyugodtabbá vált. Az ajkainál megálltam és ismét hosszasan csókolózni kezdtünk. Kicsit később megszólalt:
- Nagyon jól csináltad. Köszönöm. Most élveztem az egyik legnagyobbat életemben. - és egy puszit nyomott az orromra. - Még most is bizsereg mindenem. Maradjunk még? - kérdezte.
- Aha. - feleltem. Nem akartam, hogy vége szakadjon a mai estének, attól féltem, hogyha ki megyünk az ajtón, soha többé nem lesz ilyen jó, mint most.
Ismét feltöltöttük a kádat melegvízzel, mert már kezdett kihűlni. Közben folyamatosan simogattuk egymást, és jó hosszan csókolóztunk. Én lefeküdtem a kád aljára, Anya meg félig rám, félig mellém feküdt úgy, hogy a feje a vállamra került. Elkezdtünk beszélgetni mindenféle dologról, de általában mindig a szexre terelődött a szó. Közben folyamatosan csókolóztunk és izgattuk egymást. Egymás mellbimbóit szopogattuk, néha - néha Anya a herezacskómat vagy pedig a makkomat masszírozta, én pedig a punciját újjaztam. Úgy fél óra múltán Anya ismét felizgult és az én farkam is keményen állt felfelé.
- Itt akarod vagy bent a hálóban? - kérdezte
- Hát itt elkezdjük, és a hálóban befejezzük. - feleltem.
- Bölcs gondolat. - és kihúzta a kád lefolyójából a dugót. Miközben vártuk, hogy csökkenjen a vízszint Anya felém térdelt, de még nem rakta be a puncijába a farkamat.
- Az első alkalommal én leszek felül - mondta. Bólintottam, hogy rendben van. Ahogy csökkent a vízszint egy kicsit mindig lejjebb engedte magát. Mikor már csak egy faroknyi távolság volt köztünk, megfogta a faszom és odairányította a nyílásához. Elkezdte a végét hozzádörzsölni az ajkaihoz. Mikor már eléggé átnedvesedett akkor egy kicsit lejjebb csúsztatta magát, de csak annyira, hogy a makkom éppen eltűnt benne. Ezek után felemelkedett és ismét dörzsölni kezdte magát a farkammal, majd megint lejjebb süllyedt, majd megint fel. Ismét dörzsölés, de ekkor már nem bírta tovább, mert rám nézett és így szólt:
- Felkészültél? - Bólintottam, hogy igen, és akkor elkezdte ráengedni magát a farkamra, közben folyamatosan a szemembe nézett. Éreztem, ahogy egyre több hatol be az Anyám pinájába, mígnem teljesen magába nem fogadta az egészet. Ráült a combomra és jó néhány másodpercig meg sem mozdult. Éreztem, ahogy körülfogja a meleg, nedves nyílása a farkamat, pont jó szoros volt. Megfogta a kezeimet, és a derekára rakta, az övéivel megfogta a vállamat. Magához húzott és közben ő is előrehajolt, csókolóztunk. Kis idő múlva elkezdett a csípőjével előre - hátra mozogni. Elengedte a vállamat és visszaengedett a kád aljára. A kezeivel letámaszkodott mellém és az előbbi előre - hátra mozgást felváltotta a fel - le. Egyre gyorsabban mozgott, én csak bámultam, ahogy a haja minden irányba csapkod és a mellei is örült tempóban ugrálnak. Lassított az iramon, majd megint elkezdett gyorsítani. Közben folyamatosan és egyre hangosabban nyögött. A következő lassítás után megfogta a bal kezemet a hüvelykujjamat a szájába vette és el kezdte szopni. Éreztem, hogy mindjárt elérek a csúcsra, de próbáltam minél jobban visszatartani magamat, hogy ha lehet, akkor egyszerre élvezzünk el. Ezt Anya is láthatta, mivel nem kezdett el ismét gyorsítani, hanem megfogta a másik kezemet és odanyomta a puncijához, hogy dörzsöljem a csiklóját. Tiszta lucsok volt minden, így könnyen tudtam izgatni. Mikor már érezte, hogy nemsokára ő is elélvez, elvette a kezemet és ismét elkezdett felgyorsítani. Mivel éreztem, hogy nekem már nem sok van hátra, akaratlanul is elkezdtem nyögni, de mintha Anyát ez egy kicsit még gyorsabb mozgásra késztette volna. Ekkor élveztem el, óriási volt, éreztem, ahogy előömlik belőlem a magom. A szopás utáni orgazmusom is nagyon jó volt de ez még azt is sokszorosan felülmúlta. Alig, hogy én elélveztem, jött Anya is. Neki is nagyon jó lehetett, mivel óriásikat nyögött. Utána még jó ideig mozgatta magát rajtam, és csak akkor vette ki a farkamat a puncijából mikor már az összement.
- Nagyon jó... - szólaltam meg.
- Sss. Tudom. - intett le - Csókolj meg! - Magához húzott és szenvedélyesen csókolózni kezdtünk. Nem is hagytuk abba, míg le nem csitultak teljesen bennünk a vágyak.
- Tusoljunk le és mennyünk aludni. - mondta Anya - Ha gondolod velem alhatsz és ha reggel lesz még benned szufla akkor folytatjuk.
- Rendben van. - feleltem vigyorogva.
Megfürdettük egymást, azután megtörülköztünk és úgy ahogy voltunk ruha nélkül besétáltunk a hálószobába. Beállítottam az ébresztőt 1 1/2 órával korábbra, mint ahogy kelni szoktunk és bebújtam Anya mellé az ágyba. Váltottunk egy hosszú csókot, majd reggelig aludtunk, és akkor ott folytattuk, ahol tegnap a fürdőben abbahagytuk.
Ezek után sorozatossá váltak az éjszakai látogatásaim Anyánál. Ha apa nem volt otthon mindig nála aludtam, vagy ha reggel elment dolgozni, folytattuk, amit éjszaka csináltak. Délutánonként, ha csak ketten voltunk a lakásban mindenhol csináltuk. Van egy a Káma-Szutrához hasonló könyv, ami benne van szexuális fortély azt mi mind végig próbáltuk. Ez így ment hónapokon keresztül, míg nem egy éjszaka az egyik kedvenc pózunkban voltunk, (Anya fekszik a hátán, én rajta fekszem, lábai pedig a vállamon), kinézek oldalra és meglátom:
- Ó a francba. - Anya is oldalra fordítja a fejét és meglátja az egy évvel fiatalabb húgomat az ajtóban ahogy az megdöbbent arccal minket néz. Ekkor feltűnik neki, hogy észrevettük és az ajtót becsapva elszalad.
Egyből szétváltunk, leültünk az ágy szélére és egymásra néztünk. Anya felpattant, gyorsan felvette a fürdőköpenyét és utána ment. Én ültem tovább az ágy szélén, és azon töprengtem, hogy mi fog történni: apa agyon üt mindkettőnket, vagy ha nem, akkor elválnak és minekünk el kell költözni egy másik városba a népharag elől.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (223)        Nem tetszik (135)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-03-05 18:29:23
Pervi
Finom, valahogy nekem is is igy kezdotott de Anyam rogtpm a pianjaba engedte a gecimet.

2016-03-05 18:31:08
Pervi
es imad dumalni kozben amitol nekem meg jobban all.

2016-03-06 01:47:15
Pervi
A legjobb azert az ha estenkent meztelenul melled fekszik faszod a pinajaba szusztatja es lassan kozosultok.

2016-03-06 01:50:36
Pervi
Reggel meg ki lehet nyalni a gecit a picsajabol es jol seggbe kurni.

2016-06-19 19:19:06
Hopkins
Jöhet a fojtatás!

2016-11-13 12:57:10
Atom
Szuperek vagytok!!!

2017-06-26 14:36:12
rita
Nálunk rendszeres a családi dugás, apa és a bátyám tesz róla, hogy jó legyen a mamának, anyának és nekem is. Mamát és anyát sokszor ketetn dugják egyszerre, velem még nem próbálták.

2017-06-30 09:29:36
tttt
Rita, meséld el!

2017-10-15 09:33:00
Perverzek
Szuper volt kár, hogy a hugica kiszaladt.

2017-11-19 13:30:03
ArkanGa
Kíváncsi lennék a következményekre, folytatásra.

2018-08-22 09:08:21
Benji
Nálunk a barátom házából kellett a rendőröknek kivinni egy srácot, mert kiderült, hogy már évek óta szexel az anyjával. Szóval ez a történet vagy kamu, vagy bűncselekmény-t követtetek el. :)

2021-12-07 13:28:11
Sheila80
Akkor a fasznak olvasod!Imádom az ilyen történetet...

2022-02-04 08:41:27
Szabika79
Szuper történet!

2022-07-11 16:21:20
gabor.albrecht
Így kell ezt csinálni!! Én apám hugát dugtam -amitől extra izgi volt az az, hogy ő szólt rám: vigyem már fel a Mártit az emeletre :) #rita: nagyok vagyok -irigyellek!!


Ezt a szex történetet 83414 X olvasták el.