Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A nejem keféltetése

Beküldő:májkl a csicska

Mikor kezdtem egyre jobban megismerni a csajt akit bemutattak nekem lassan rájöttem,ha én úgy viselkedem vele ahogy ő akarja rengeteg élménybe lesz részem,mert imádja ha megbassza akárki,és úgy is volt.Az egyik alkalommal kimentem a munkahelyére megnézni mit dolgozik és nagyon tetszett,hogy csak egy munkaköpeny volt rajta.Alatta egy bugyi és egy kombiné,mert mint később kiderült nem szerette a melltartókat mert azt viszont szerette ha könnyen hozzáférhetett a melléhez aki meg akarta simogatni vagy markolni.

Elmondása alapján amikor ebbe a munkakörbe került már a harmadik héten az egyik alkalommal amikor a főnöke behívta magához levette róla a köpenyt összecsókolta a testét és a farkára ültetve jól megbaszta ami neki is nagyon tetszett. Azóta jó pár év eltelt és a főnöke azóta is rendszeresen keféli és szoptatja. Mikor legközelebb kimentem hozzá meglátott és azt mondta mindjárt jön és kiment a szobából.Nem telt bele pár perc és már vissza is jött leült és szétnyitotta a lábát ami azt eredményezte,hogy megmutatta a szőrös pináját.Megkérdezte hogy tetszik, mire azt felelte ha megsimogathatom már sokkal jobban. Erre felállt és odajött a köpenyt felhúzta,hogy nyaljam meg, de sajnos nem lett belőle semmi mert megszólalt a telefon,hogy kéreti a főnöke. Bement és csak két óra múlva jött ki addig a főnöke kefélte.

Mikor mindenki elment mi ott maradtunk és lefektettem egy íróasztalra és meghágtam ami igazán jól esett.Majd elmentünk sétálni,de most sem volt rajta semmi más csak egy vékony kabát és ahogy leült a villamoson látni lehetett a szőrös pináját ahogy csorgott belőle a geci amit előtte lőttem bele.Nem nagyon volt szégyellős hiszen amikor bementünk a moziba és levettem a kabátját egész mozi alatt egy szál semmibe volt és a mellettünk levő srác is ott fogdosta meg ahol akarta. Míg én basztam a másik srác szoptatta ami nekem is tetszett.

Mikor hazakísértem és a kapuban megint sikerült megdugnom majd mondta,hogy estére vár,hogy elmenjünk táncolni. Egy bálba mentünk ahol sok ismerőse volt és mire reggel lett elmondása alapján megdugták vagy nyolcan. Ezt ő teljesen természetesnek vette és mondta ebből sose csináljak nagy ügyet mert ez nála olyan mintha vizet inna. később is sokszor lefeküdt bárkivel ha tetszett neki a srác. A vonaton amikor nászútra indultunk a kupéba hat srác rajtam kívül megdugta vagy kétszer mindegyik és tele is élvezték a száját,vagy a pináját.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (65)        Nem tetszik (67)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-02-05 15:27:18
szeximádó
Ez nagyon felizgatott

2017-02-10 10:41:44
22cmlaci
..nem rossz...imádom az olyan rövid köpenyeket,amelyek alsó és felsö gombjait ki lehet nyitni(kigombolva hagyni..)


Ezt a szex történetet 19433 X olvasták el.