Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Öreg picsák 1 - Aranka néni kalandjai

Beküldő:vénlányok


Derült nyári éjszaka volt, fenn az égen ragyogtak a csillagok és a Hold ezüst korongja bevilágították az esti Budapest utcáit. Laura már kurvára unta a munkáját, rég haza kellett volna mennie hiszen péntek volt és ezen a napon szoktak a férjével szexelni. Sajnos máskor ezt nem tudnák bepótolni, mert férje Béla, a Waberers-nél szállítmányozási manager, alias kamionsofőr. Laura jól tudja hogy férje gyakrabban dugja az útszéli kurvákat mint öt. Ezért is lehet, hogy már 6 féle nemi betegsége és gombája van, de Laurát minden nem zavarja, hiszen összeköti őket az élettársi nyilatkozat, a közös háziállat, Günther a tengerimalac és Brendon, a 3 éves diszlexiás, diszgráfiás, diszkalkuliáns, disszonáns és diszexuális örökbefogadott szolizatlanul is meglepően indiános külsőt birtokló hermafrodita gyermekük.
Brendonra, amíg Laura dolgozik napközben a testvére, Aranka vigyáz. Ari - már a javító óta így hívják - nem becsüli sokra Laura munkáját. Tudja jól, hogy Laura a seggnyaláson, Tschibo Expresszó kávégép kezelésén és az orális szexen kívül semmi máshoz nem ért. Főnöke a maximalista Emilio nem szereti azokat az alkalmazottakat, akik behízelgéssel kerülnek feljebb ezért Laurát csak az utóbbi kettő tulajndonságáért alkalmazza. Mondjuk Aranka se panaszkodhat, munkája annyiból áll, hogy reggel átmegy testvéréhez, beleteszi egy etetőszékbe Brendont, leül tévézn,i és este mielőtt anyja hazajönne, elkezdi Brendont pofozgatni, hogy egy kis életet verjen belé.

Ennek a babysitterkedésnek az igazi hőse Brandon, aki képes kiállni 8, de olykor 12 órát is étel, ital és ürítés nélkül. Bár ez utóbbit bosszúból mindig Arankára végzi, amikor olykor-olykor mégis óvatlanul fölemeli etetőszékéből. Aranka örül munkájának, bár rühelli a gyerekeket, de Lauráék tévéjén a Disney Channel adóján kívül 6 pornóadót is lehet fogni.
Ezen a reggelen is kanosan csörtetett fel testévéréhez, de ezúttal nem csak vibrije volt vele, hanem Zsombor is, aki még Arankánál is tüzesebb volt.
- Úgy várom már, hogy beléd merítsem a farkamat, baby - susogta Zsombi.
- Te csak ne babyzz engem, 30 évvel idősebb vagyok nálad.
- Tudom, de ismered a mondást, öreg pina nem vén pina - mondta Zsombor, és megmarkolta az egyik tejeszacskót, ami Aranka bal melle helyén ringatózott már évek óta.
- Jól van, na, te kis csődör - mondta Aranka, és megszorította Zsombor csúcsosodó férfiasságát a mackó alsón keresztül. - Érzem, hogy nem viselsz boxert, se mást a nacid alatt.
- Ez az - sóhajtotta Zsombor -, szorítsd meg a gekkóm! - Aranka le is térdelt imádottja elé és a szájába vette a vértől duzzadó lőcsét és mohón szopni kezdte. Ari ütemesen szopott a szemben lévő lakásból kihallatszó zene ritmusára. Annyira el voltak egymással foglalva, hogy elfelejtették, hogy egy lépcsőházban vannak és percenként mennek el mellettük emberek. Mariann, a harmadik emeleten lakó kismama is megbotránkozott rajtuk, majd röviden idegösszeomlott.

Zsombor végterméke végül Aranka nadrágkosztümjére került, és így mentek be Laurához, hogy a gyerekre vigyázzanak. Laura nem vette észre a picinyke 2 méter magas talpig szőrös Zsombort, így nem is gyanakodott testvére ruháján található spermafoltra. Legalább neki is kijut a jóból - gondolta.
Viszont este, amikor Laura hazament, úgy gondolta, hogy neki is kijár a jóból, és már mobilról rendelt egy pizzát és egy kurvát magának. Kedvenc ribanca Jacob épp szabadnapos volt, így csak Edwardot tudták küldeni.
- Sebaj - gondolta -, majd csak elmaszturbálgatok, amíg az az impotens beindítja kúrórúdját.
Már az ajtó előtt állt, amikor megütötte a fülét az öblös férfihang:
- Harapj a szőrös seggembe!!
- Hágj meg te csődör!!
- Már egy hete ismerlek, de annyiszor megdugtalak, mint a Mancit, akit négy éve kúrogatok.

Laura ledöbbenten vette észre, hogy a mocskos szavak mennyire felizgatták, mert a lába közt szétfolyó nedvesség már átáztatta Lewis farmerját. Hamar benyitott, és az az izgató látvány tárult szeme elé, amint kisfia egy kád jégben a hipotermia végső stádiumában fetreng, mellette Aranka, akit az italbolt előtt lakó csöves épp századszor készült aznap megbaszni.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (152)        Nem tetszik (159)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-04-04 05:05:44
Tatami
Őszintén ez mi?


Ezt a szex történetet 41550 X olvasták el.