Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A barátnőm Anyja

Beküldő:Narada


Mindig is kedveltem az idősebb nőket, főként az aktuális barátnőim anyukáját. Történt egyszer, hogy barátnőméknél aludtam. Nem először, de ez volt a legemlékezetesebb. A barátnőm, egy fiatal, csinos, hosszú barna hajú lány volt, kevés tapasztalattal. Az anyja egy érett, szőke, egyedülálló nő volt. 50 felett járt akkor, korához képest jó alakkal. Formás lábai voltak és nagyon szexi lábujjai (azokat nagyon szerettem, még mindig feláll, ha rájuk gondolok) jó kerek segge , az érett nőktől még elfogadható has, kicsi formás mellek és elképesztően pornós arc. Nem sok férfi volt a közelében, nem bízott már senkiben sem.
Délután értem át, mint mindig a konyhában ütöttem tanyát, mert szerettem dumálni a barátnőm anyjával. Ettünk, majd elment otthonról a dolgait intézni. Barátnőm és Én lefeküdtünk a szobájában. Ő elaludt, Én meg nem tudtam kiverni a fejemből az anyja képét. Felálltam és kimentem a Wc-re. Majd a fürdőben megláttam a szennyes tartót. Nem bírtam ellenállni, hogy ne nézzek bele. Az első bugyi ami a kezembe került, az anyjáé volt. Finoman felemeltem, nem akartam zajt csapni és beleszagoltam a punci részbe. Ilyen finom pina szagot még nem éreztem a farkam már akkor felállt, amikor felnyitottam a ládát. Életem egyik leggyorsabb élvezése volt, alig húztam párat a faszomon, már lőttem is tele a csapot. Visszatettem a bugyit és visszamentem barátnőm mellé. Estig fetrengtünk. Az anyja haza jött és felkeltett minket. Szokásosan beindult rá a fantáziám, mint mindig, ha láttam. Vacsora után Tv-t néztünk, majd aludni mentünk. Keményen megdugtam a barátnőmet, miközben arra gondoltam, hogy az anyja a másik szobában fekszik. Kicsit később, mikor már elbóbiskolt a barátnőm, arra lettem figyelmes, hogy a másik szobában megy a Tv. Mintha pornó menne. Az anyja pornót néz?! Végül is miért ne, biztos ki volt éhezve. Fel is állt rögtön. Kikászálódtam az ágyból és négykézláb oda kúsztam a két szoba közti ajtóhoz. Résnyire nyitottam és próbáltam fülelni. Halk sóhajtásokat hallottam, de nem voltam biztos benne hogy nem csak a filmből jönnek. Elképzeltem ahogy simogatja magát az anyuka. Vártam, hátha meghallom a csúcsot, ami nemsokára el is jött, egy kis sikkantás hagyta el a száját. Kurvára állt a farkam, de nem volt bátorságom tovább menni. Most a kimegyek stb stb..
Elnyomtam a kanosságom és visszafeküdtem aludni.
Reggel barátnőm elment suliba. Jó korán, amikor Nekem általában semmi kedvem felkelni,- mondta maradjak, majd elmegyek melózni később. Egy-két órával később, mikor felébredtem hallottam, hogy valaki tevékenykedik a konyhában. A farkam szokásosan meredt az égnek, hisz reggel volt. Csukott szemmel képzelegtem, hogy egyedül vagyok itthon a muterral. Majd váratlanul, de halkan benyitott. Én nem tudom mit gondolt mikor bejött, de egyből, kérés nélkül, a nagy faszom került vele szembe. Én alvást színleltem és vártam mi lesz. Kiment, na mondom, ennyi, majd visszajött és elkezdett szopni. Olyan jól csinálta, hogy alig bírtam magammal. Felemeltem a fejem és jó reggelt kívántam Neki. Egymás szemébe néztünk és szavak nélkül letisztáztuk, ebből baszás lesz. Csak egy kis hálóing volt rajta, abból az átlátszó , csipkés fajtából, no meg egy bugyi. Ő az ágy mellett térdelt miközben cumizott. Ritmikusan elkezdtem baszni a száját, de csak finoman. Majd felegyenesedett és smárolni kezdtünk, azután felálltunk és smárolva, esetlenül, átmentünk az ő ágyára. Hanyatt fektettem és feltűrtem a hálóinget. Bugyin keresztül elkezdtem nyalni a punciját. Megint megcsapta az orromat, az a tegnapi finom pina szag. Majd lehúztam róla a bugyit és meztelenre vetkőztem. Végignéztem rajta és elterveztem gyorsan hogyan kefélem szanaszét. Letérdeltem elé és a lábfejénél fogva rátettem a lábait a faszomra. Egyből vette a lapot. Elkezdte verni a farkam a szexi lábaival, majd felemeltem a lábait és az arcom elé téve, bekaptam a lábujjait. Szopogattam egy ideig, majd terpeszbe tettem és benyaltam a pinájába. Szőrős pina volt, de azért féken volt tartva a helyzet, bugyiból nem bújt elő. Addig nyalogattam körbe körbe a szemérem ajkait, amíg már ő nem nyomta bele a fejem a pina közepébe. Akkor finoman elkezdtem nyalni a kurva nedves bejáratot. Ő végre felbúgott. Kíváncsi voltam, milyen a hangja, amikor élvezi a dolgokat. A csiklóját kezdtem el finoman nyalni hátha elélvez, de úgy voltam vele, azért Neki több kell. Felkúsztam a fejéhez és megcsókoltam, közben a farkammal behatoltam a puncijába. Misszionáriusban kezdtünk, csak finoman, lassan, hogy kiélvezzem a forró pinát, amiről már annyit fantáziáltam. Azután egyre keményebben adtam neki, csak hogy sikítson már. Addig dugtam, amíg bele nem gémberedtünk a pózba. Kiszálltam és egy az egybe benyomtam a farkam a szájába. Mohón szopni kezdett, azelőtt sose láttam még rajta hogy ennyire be tud indulni. Szinte könyörgött hogy basszam meg a száját!
Ekkor támadt az ötletem, hogy hátulról ellátom a baját.. Megkértem, hogy pucsítson. Elég izgató látvány volt, így végig simogattam a lukakat az ujjaimmal, majd kinyaltam a segglukát. Nos ez tetszett neki. Úgyhogy, amikor bedugtam a farkam a pinájába, a hüvelykujjammal meg tágítottam a seggét. Teleköpködtem és megpróbáltam a benyomulni a popsijába. Elég hangosan felüvöltött, de bírta az első pár centit. Addig löktem, amíg majdnem elélveztem, ilyen szűk segget még nem éreztem.
Eljött az ideje a lovagolásnak. Gondoltam, hogy ez lesz a befutó mindkettőnknek. Hanyatt dobtam magam aztán, vártam, hogy beleüljön. Pajkosan Rám nézett azután szopni kezdett. Nem akartam elmenni ezért szóltam neki, hogy ne fussunk ki a keretből. Szépen a farkamra segítettem aztán, keményen dugni kezdtem. egy idő után, majd saját tempót diktált. Néhány nőtől, már megszokott módon, volt egy szokásos orgazmus-módszere, amivel eljuttatta magát a csúcsra, ezt biztos a szokásos esti maszturbálások alatt fejlesztette ki. A lényeg, hogy élvezzen..
Vártam, hogy elringassa magát, majd mikor láttam hogy közeledik, jól rácsaptam a seggére és megmarkoltam a melleit. Sikítva elment majd Rám rogyott.. kifulladt.
Vártam, hogy csillapodjon a szitu, majd rámarkoltam a seggére és erősen kikeféltem belőle a lelket és beleélveztem.
Az egyik legjobb dugásom volt...
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (164)        Nem tetszik (129)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-02-24 19:07:38
Lofasz
Csicska vagy

2021-12-14 06:15:23
zsolesz26
Jólnézko tetszik


Ezt a szex történetet 59807 X olvasták el.