Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Csoportszex történet

Beküldő:Niki

Előző kapcsolatom tartott néhány évig, de valahogy mindig nehezen boldogultam a párommal. Erős egyéniség volt, ravasz és ízig-vérig férfi. Talán nem a szó jó értelmében, de azóta vége lett. Mindenképp nagy kalandor, aki a nőket a dumájával veszi le a lábáról. Én is bedőltem neki. Augusztusban ismerkedtünk meg és Karácsonykor már együtt laktunk. Aztán közeledett az első együtt töltött születésnapja és én megkérdeztem tőle, mit szeretne erre az alkalomra. Ő pedig huncut kis mosollyal a szája szélén rám villantotta zöldes szemeit. - A barátnődet harmadiknak.- Ez volt a válasz.
Jól emlékszem, úgy éreztem, mint akit gyomron vágtak. Alig vagyunk még együtt fél éve és máris mást akar? Ennyire unalmas lennék? Mitől jobb az a lány, miért vágyik rá? Én miért nem vagyok elég? Ezer kérdés és a keserűség marta szét azonnal savként az álmaimat, a szívemet. Tiltakozni kezdtem, ő pedig ügyesen kivágta magát, hogy csak viccelt. Na nem! Ezt nem! Lehet, hogy oda vagyok érte, de én nem akarom látni, hogy egy másik nőt fogdos! Egyáltalán hogyan is kérhet ilyet? Hetekig nem tértem magamhoz, de közben minden nappal egyre kíváncsibb lettem. Valami, ott legbelül nem hagyott nyugodni. Motoszkált bennem a gondolat, milyen lehet egy lánnyal? Piszkált, mint egy szálka a húsomba ékelődve és a barátnőmre ettől kezdve már nem barátnőként néztem, hanem egy aktmodellként. Megfelelő? A teste, az idomai, a viselkedése? Utáltam magam emiatt, de a párom nem szólt többet erről. Megemésztettem a dolgot és végül a születésnapja előtt a fülébe suttogtam, hogy esetleg nem lenne ellenemre. Nem nyugodtam meg. Olyan idiótának éreztem magam. Mint egy kis bogár, aki a nagy fák alatt korzózik és attól fél eltapossák, vagy ráhull valami az égből.
Idegesen hívtam el a lányt magunkhoz és hiába voltunk jóban, én csak makogtam neki, nehezen nyögtem ki, mit is szeretnék. A párom nem volt jelen, talán akkor világgá is szaladok szégyenemben. Remegtem a félelemtől, hogy mit is gondol majd rólam az ötlet miatt, mert ez valahogy olyan irreálisnak tűnt, de nem ellenkezett. Azt mondta, úgy is tetszett neki már a barátom, nem gond. Na ettől sem lettem boldogabb. Egyre csak azt éreztem, hogy sodródok valami felé, amit nem akarok. A zuhanás, amit minden porcikám el akart kerülni már méterekre volt és én hiába kapálóztam.
Aztán felhívtam Karcsit, hogy hazajöhet és addig kimenekültem a konyhába. Marcsi pedig követett. Mindegy volt mit, de valamit tennem kellett! Kávét főztem, inni kínáltam őt és remegő kezekkel raktam elé mindent. Aztán az ablakhoz vonultam és nekidőltem a falnak. Fél szemmel figyeltem őt. Az alkata hasonlított az enyémhez, semmi extra, mellek a helyén, csípő, derék rendben, hosszú göndör szőke haja nekem is tetszett ez tény, csak nem gondoltam, hogy egyszer bele is fogok túrni
A kávé nem ment le a torkomon. A gyomrom mogyorónyira zsugorodott és abban a pillanatban, hogy Karcsi megérkezett, mintha villám csapott volna belém. Sírni akartam, visszakozni, elrohanni, menekülni, minél messzebb! Ez a félelem velem maradt szinte egész este, nem múlt el. Folyamatos idegfeszültségben tartott a gondolat, hogy mégis csak más nővel lesz a párom. Na jó, én is ott leszek, de azért mégsem olyan egyszerű ez. Őrlődtem és már az agyhalál állapotát vártam, amikor Karcsi odalépett és szájon csókolt. Aztán a fülembe súgta, hogy csodálatosabb ajándékot még soha senkitől nem kapott! A hangja megnyugtatott kissé. Átölelt és én is őt. Aztán Marcsi megkérdezte, hol szeretnénk csinálni a dolgot. Én elbújtam Karcsi mellkasa mögött és hagytam, irányítson ő innentől. Nem éreztem magamban erőt a folytatáshoz. Időt akartam, még nem álltam készen erre. Kínlódott a birtoklási vágyam a kíváncsisággal és az adott szavammal. Értelem és érzelem dúlt bennem nagy harcokat. Karcsi nagyon is tudta szerintem, mert megsimogatott, igaz csak futólag, de nekem mindent jelentett. Kézen fogott engem és Marcsi is felállt. Bevezetett a hálóba, én meg mentem mereven. Olyan érzés volt, mint amikor a kínpadra visznek. Egyetlen porcikám sem akarta, egyetlen sejtem sem kívánt oda bemenni, de zavartan megágyaztam. Mit mondjak? Mit tegyek? Próbáltam erőt meríteni, hogy ne szaladjak ki, s eközben észre sem vettem, hogy Karcsi beszélget Marcsival. A lány leült az ágy szélére s én gondosan püfölgettem a párnát. Az ágy most, valami UFO- nak látszott, el sem tudtam hinni, hogy ott fog megtörténni. Nem akartam! Nem bírtam volna elviselni! Annyira bizonytalan voltam magamban, a kapcsolatomban és a saját érzéseimben, hogy egyszerűen őrültségnek ítéltem, amit épp tenni készültem.Témakörök
Belbecs, avagy a női lélek
A NŐ, avagy legyünk szépek
Kommunikáció a házasságban
Szexuális életünk
Romantikus történetek
Masszázs
Előjáték
Vaginális szex
Az orális élvezetekről
Hátulról megközelítve
Az önkielégítés
Sztriptíz a férjednek
Otthoni fotózás és videózás
Egyenruhában
Játékok a szex shopból
Biszexualitás
Csoport szex
Swinger klub
Extrém szexuális játékok
Fogamzásgátlás
Terhesség és a szex
Szülés után
Idős(ebb) kori szex
Betegség, kontra szex
Házasságot befolyásoló külső tényezők
Férfias dolgok
Ezotéria
Mindennapjaink
Horoszkóp
Fotópályázat
Szavazások
Képeslap küldő
Pontverseny
Múlt heti top 10
Toplista
Programajánló
Videók
Pályázat
E-könyv
Vendégkönyv
Blog

Funkciók

Hozzászólások (11)
Nyomtatás
Küldés e-mailben

Webáruház
Harmadik 2
Szerinted?

Te milyen életre vágysz?
Hosszú, biztonságos életre vágyom.
Nagy karrierre, hasznos, tevékeny életre vágyom.
Pompára, kényelmes és luxus életre vágyom.
Mozgalmasságra, szabad és kalandos életre vágyom.
Nyugodt és kiegyensúlyozott életre vágyom.
Szavazok Eredmény
Cikkajánló

Merész vállalkozás
Ma nekem, holnap neked I.
Vágjunk bele!
Régi szerelem
Túrósbatyu

Erotikus
Harmadik 2

2011. november 29. - Látogatók száma: 4 122

- Nem lehetne, hogy a földön . csináljuk? kérdeztem nagyon csendben. Fel sem néztem.
- Miért ne? Marcsi benne volt, a párom is, hát megágyaztam ott. A barátnőm segített kicsit, nem tudom, ő már volt e hasonló helyzetben, de egyáltalán nem tűnt idegesnek. Velem ellentétben. Párnákat halmoztunk fel és vastag takarót. Marcsi ki is próbálta azonnal. Elnyúlt rajta. Én megütközve néztem, hogyan vonaglik az én hálószobámban, az én párnáim között, az én szemem láttára, nemsokára az én párommal. Az agyam kattogni kezdett. Miért pont őt választottuk? Talán a rövid, de annál tartalmasabb kapcsolatai miatt. Talán a laza felfogása miatt. Számomra nyilvánvaló volt, hogy ő egy bevállalós csaj, de fogalmam sem volt, mit is szeretne igazán. Bármennyire kedveltem őt egyébként, most legszívesebben rákiabáltam volna, hogy takarodjon innen, de nem tettem. Én hívtam ide. Én is akartam valahol mélyen ezt az egészet, csak még nem szoktam meg a gondolatot, hogy tényleg megtörténik. Egyszeriben inamba szállt a bátorságom és elfordultam. Ki is futottam volna, ha Karcsi nem kap el és nem ölel magához. Megcsókolt. Suttogta, hogy semmi baj és én elhittem neki. Aztán szép lassan levetkőztetett. Én meg, mint egy szemérmes szirén úgy figyeltem Marcsit, amint lekapcsolja a villanyokat és a félhomályban kissé elengedtem magam. Talán ők ketten már csináltak ilyet. Nem tudom, Karcsi állítása szerint még nem.
Mikor már csak fehérneműben álltam mellette, erős kezét a derekamon nyugtatta, Marcsira nézett és a lány jött is. Nem csókolóztak, de a párom elengedett és a ruhájáért nyúlt. Minden pillanatban csak arra koncentrált, amit épp a kezével csinált. Marcsi is figyelte őt, én is. Szinte fáztam. Borzongtam. Pedig meleg volt a szobában. A barátom, az élettársam, a szeretőm egy másik nőt simogat! Én meg nem teszek ellene semmit! Magamban elküldtem az egész világot melegebb éghajlatra, de nem mozdultam. Szerettem őt, szerettem volna neki emlékezetes születésnapot és most ez adott erőt, hogy hagyjam magam bevezetni egy ismeretlen ajtón.
A lányról lekerült a felső, a melltartóba bújtatott melleinek csak a körvonalát láttam, a vállait, a derekát és a haját a párom azonnal kibontotta. A hullámok előre omlottak, én mozdulatlanul néztem csak. Karcsi játszadozott kicsit vele, a bőrét csiklandozta a tincsekkel, az ujjaival és a tenyerével, lassan lefelé indult a lány testén, aztán a nadrág következett. A farmert ketten vették le. Marcsi még nevetett is, hogy nem ezt kellett volna felvennie, de Karcsi megnyugtatta, ugyanott végezte volna bármit is visel. Hiába szerettem volna menekülni, lett volna rá alkalom, mégsem tettem. Adni és bízni akartam. Ott maradtam és vártam a soromra. A lány vetkőztetése valahogy felcsigázott. Érdekelt, kíváncsi voltam. Nem, nem izgatott fel, csak tetszett, ahogy hozzá nyúl a párom és a lány teste válaszol. Láttam, hogy Marcsi libabőrös. Karcsi rám nézett és mintha hívogatott volna, tessék, előkészítettem a vacsorát, lehet besegíteni! Bizonytalan voltam még. Nem tudtam mit is akarok, elmenni, vagy elküldeni a lányt, avagy maradni és végigcsinálni.
Nyeltem egyet és közelebb merészkedtem. Félve felemeltem a kezem. Megérintettem a lányt. A vállát, a nyakát és utána az arcát. Aztán meglepődtem. Meleg és puha volt. Szinte bársonyos. Nem borostás, mint néha Karcsi. Ez tetszett. Tovább merészkedtem és a karját is megsimogattam, mire ő hozzámért az egyik kezével, a másikat Karcsinak tartogatta. Odakaptam a fejem, mert Karcsi pulóvere alá nyúlt! A derekához, majd bebújt a póló alá! A párom segített, ledobott a felsőtestéről mindent. Marcsi meg is hálálta, odahajolt és a mellkasát megnyalta, majd kicsit beleharapott. Én ettől összerezzentem. Az, az enyém! Mondta bennem egy hang. Már épp nyúltam felé, hogy eltolom onnan, amikor Karcsi elkapta a kezem és ujjait az ujjaim közé fűzte. Magához ölelt és megcsókolt. Nyelvével simogatott, bíztatott, mélyen felkavart! Lázba hozott! Azonnal kirekesztettük Marcsit, de ez engem nem érdekelt. Öröm járt át. Karcsi az enyém! Boldog voltam, csak azt nem sejtettem, hogy idő közben a lány keze nem pihent. A páromat simogatta és én csak akkor szembesültem vele, amikor Karcsi a fogai közé vette az ajkaimat és felnyögött. Egy mély csók, ami az izgatottságát jelezte és én elcsodálkoztam! Ennyire nem izgatta még fel egy csókom! Lenéztünk mind a ketten és láttuk, hogy Marcsi a barátom nadrágját készül lefejteni róla, miközben még a körmeit is használta. Karcsi combjába markolt, aztán lassan felfelé araszolt, a vállát csókolta közben, nyalogatta, míg mi egymással voltunk elfoglalva. Karcsi elengedett és gyorsan megszabadult a nadrágjától is. Ott álltunk fehérneműben mindannyian és átfutott rajtam egy halvány ijedelem. A párom a lány melle után nyúlt. Kicsit megmasszírozta, majd kibújtatta a melltartóból. Lehajolt és a szájába vette. Nem láttam jól a félhomályban, de azt tudtam, hogy innen már nincs visszaút, sértettség és sérülés nélkül egyikünk sem hagyhatja el a szobát, míg be nem fejezzük.
Marcsit a földön összerakott párnák közé vezette a párom és a lány, mintha tudta volna a dolgát, lefeküdt. Karcsi fél térdre ereszkedett és felém nézett. Megint hívogatott. Mély levegő. Egy pillanatig befelé figyeltem, a szívem dobogott, várakozás töltött el. Döntöttem. Nem fordultam vissza. Bár még mindig ideges voltam, de már sokkal inkább kíváncsi. Igen, én is akartam a folytatást!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (64)        Nem tetszik (62)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-01-26 09:57:10
zzt
király

2022-01-18 13:38:01
jojó
egész jó


Ezt a szex történetet 16836 X olvasták el.