Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megbasztak a tárgyaláson

Beküldő:Szücs Valentin

gy távközlési cégnél dolgozom, amit mi alkalmazottak csak A Cég néven emlegetünk :-) A kiemelt ügyfelek osztályán dolgozom, a mi dolgunk, hogy a nagy pénzes ügyfelek panaszait megoldjuk és elsimítsuk. Így év vége fele egyre több gond van mindenkivel, mindenki nyugös az évvége és az ünnepek miatt. Ez az eset 1 éve történt.
Elég sok zur volt a kiemelt ügyfélszolgálaton egy céggel, állandóan panaszkodtak, minden bajuk volt velünk. Kitalálta a menedzsment, hogy szerveznek egy találkozót a Cég kiemelt ügyfélszolgálata és a panaszkodó cég képviseloi között. Meg is történt, és kezdtek közelíteni az álláspontok egymáshoz. Azután megint volt valami probléma, és ki kellett mennem a panaszos céghez felvenni a jegyzokönyvet, és megpróbálni elsimítani a problémát. Ki is mentem, direkt elég szexisen öltöztem fel, ez mindig jó hatással van a férfi vezetoségre. Most is bejött a dolog, általában ha a technikusok mennek ki tolünk, akkor mindig ordibálnak velük. Engem viszont bevezetett a fonök a tárgyalóba és kedves volt meg segítokész, valamint észrevettem, hogy nagyon nézi a lábaimat. Ez minden nonek egy plusz magabiztosságot ad, és hát jól is esik nem vitás. Na mondom sínen vagyunk, félhosszú szoknyában voltam, oldalt fel volt vágva kicsit, direkt úgy ültem utána. hogy minél többet lásson, teljesen be volt indulva :)
a végén mar mondta hogy hagyjuk a fenébe az egészet, aláírta a jegyzokönyvet és ezzel lezárta az ügyet.
Kezdeném felvenni a kabátomat, hogy megyek, de mondta, hogy még maradjak beszeljünk még pár módosítást. Maradtam is, teljesen felcsigázott, ahogy bámul és kukkol a szemével. Mindig a dekoltázsomat bámulta, meg a lábaimat, tudtam, hogy tetszem neki nagyon. Elnézést kértem tole megkérdeztem merre a mosdó, kimentem, lehúztam a melltartóm kosarát, hogy csak alulról nyomja a mellemet felfele, kicsit kigomboltam a blúzomat, a melltartó így felnyomta a melleimet, mint a regi középkori viseleteknél.
Visszamentem és kicsit elore hajoltan ültem le, hogy mindent lásson. Akkor már tudtam, hogy nagyon beindult, átült az asztal másik felére hozzám, és úgy beszélgettünk. Idonként kihúztam a derekamat, hogy még jobban lássa a melleimet. Egyik lábamat keresztbe tettem a másikon így teljesen kilátszott a combom és a harisnyám. Nekem is nagyon tetszett az ürgém jó 40-es komoly kinézetu pasi volt, nem véletlenül szálltam rá ennyire, teljesen felizgultam
tole. Rátette a kezet a combomra félénken, de közben beszélt tovább, mintha véletlen lenne az egész. Nem vettem le a kezét magamról, így felbátorodva elkezdett simogatni, én pedig mar nem bírtam türtoztetni magam rávetettem magam a szájára, iszonyú vadul csókolóztunk teljesen szétharapta a számat.
Azután felállt és bezárta a tárgyaló ajtaját. Közben én lehúztam a blúzt magamról O pedig elkezdte szopni a melleimet. Isteni érzés volt kéjesen nyögdécseltem közben. Kezemmel a kemény farkát masszíroztam a nadrágon keresztül, majd lehúzva a sliccet kibontottam a forró szerszámát és letérdelve elkezdtem szopni. Vadul keményen szoptam, nem volt sok idonk. Nem volt több mint 3 perc és nagyot nyögve telelevezte a suru spermájával a számat. Szó nélkül feltett az asztalra, felhajtotta a szoknyámat félrehúzta a bugyit és elkezdte nyalni a kitágult lucskos puncimat.
Istenien csinálta, ujjával be-be nyúlt, ujjazott és a csiklómat is masszírozta. Érezte, hogy nagyon tág vagyok és hirtelen 2 ujjal kezdett ujjazni, azt hittem ott helyben elfolyok annyira jól csinálta. Hirtelen betolta az ujjait, ott hagyta bent és nagyon gyorsan elkezdte nyalni a csiklómat, teljesen elszálltam, görcsökben rám tört az orgazmus, mielott még elkezdtem volna sikoltozni, rászorította az eros kezet a számra, ereztem a saját ízemet, nyugodtan sikíthattam, nem jött ki hang a torkomon, megfeszült minden izmom, és akkorát elveztem, hogy utána majd 5 percig nem is tudtam lábra állni.
Remego combokkal mentem vissza a Céghez, és azóta :-) meg egy hivatalos panasz sem érkezett tolük hozzánk :-)

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (90)        Nem tetszik (83)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 28726 X olvasták el.