Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Shemale kaland 2 Folytatás

Beküldő:billyboy

Az előző történetnek a folytatása,tovább vitele.Viviennel szeptember óta voltunk együtt,Jó és kemény sexel.Eljött a december.Mondta,hogy a karácsonyi ünnepek után lejön egy barátnője hozzá és majd a szilvesztert is itt tölti majd.2 hetet fog lent tölteni.Mondta,hogy ő is farokkal megáldott csaj.
A második ünnepet együtt töltöttük.Másnap Délelőtt érkezett vonattal,úgy mentünk ki elé autóval.Ivettnek hívták a barátnőt.jó magas csaj volt,180 cm magas,szőke hosszú haj,hatalmas mellek.Nagyon kihívóan és dekoratívan volt öltözva a hdeg decemberi nap ellenére.Vivien bemutatott neki,puszi váltás.Már tudott rólam,de személyesen nem találkoztunk még.
Az első napok eseménytelenül teltek.Beszélgetések,Vivien és Ivett jártáka várost,hogy megmutassa neki.Vásárolgattak,stb.
Negyedik napi lentléte után,mentem Vivienhez.A nappaliban voltak és iszogattak este felé.Én is beszáltam az iszogatásba.Ekkor Vivi megszolalt.
-Tetszel ám Ivettnek.
-Komolyan? Kérdeztem vissza.
-Igen.Jött a határozott válasz.De nem Vivientő.Hanem Ivettől.És már húzodott is felém.És rámarkolt a farkamra nadrágon keresztül.
-Megmutatom mennyire tetszel.Mondta Ivett.És elkezdte az övem kicsatolni
Én Vivienre néztem,aki helyeslően bologatott.
De ekkor már a farkam Ivett kezében volt és húzogatta.Majd lehajolt és elkezdett szopni.Addig szopott,még el nem mentem.Az összes cseppet lenyelt
-Folytatás majd holnap.Mondta nevetve Vivien.
-Egész napot a sexnek szánjuk.Mondta mégjobban nevetve.És elmentünk aludni.Mi a szobánkba,Ivett meg a vendég szobába.
Másnap felkelve amiben aludtuk,abban mentünk reggelizni.A két csaj,az egész reggelit végig nevette,mosolyogta.
-Nem tudod még,hogy mi fog rád várni.Mondták nevetve.
Reggeli után elküldtek fürdeni.Fürdés után én a szobában boxerban elfeküdtem az ágyon.Ők mentek el fürdeni.Ezután az ajtóban megjelentek sexi fehérneműben.Vivien bordó melltartóban és tangában.Ivett fekete melltartóban,tangában,combfixben.
-Tetszünk?Kérdezték.
-Igen.Válaszoltam.
Erre elkezdtek smárolni.Ahogy néztem őket,a farkam elkezdett duzzadni.Ezután megindultak felém.feljöttek az ágyra.Felvátva csókolóztam velük,miközben a farkam simogatták.Majd lehuzták a boxert rolam.A farkam ekkorra már kemény volt.Először a barátnőm kezdett szopni,aztán meg Ivett.Mikor váltottak,közben smároltak is.
Ivett szopott,miközben Vivi levette a fehérneműt és a mellkasomon áttérdelve a farkár a számhoz tolta és elkezdtem szopni még lankadt farkát.Én szoptam és engem is szoptak.Jó keményre szoptam barátnőmet.
-Most váltani fogunk.Mondta Vivien.
-Ivett jön ide,hogy szopjad.De ne ilyedjél meg a farkától.
-Miért?Kérdezem.
-Majd meglátod.Mondta.
Ekkor leszált rolam.Ivett abbahagyta aszopást és oda térdelt a fejem közelébe és elkezdte a fehérneműt levenni.Levette a melltartót.Előbuggyantak a hatalmas feszes mellek.Aztán a combfixet.Majd a bugyit.Ami az alól előbugyant,az lankadtan is hatalmas volt.Nagy farka volt neki,lankadtan is.El is kerekedte k a szemeim.20/6-os farok volt.Teljessen csupasz.Oda térdelt a mellkasom fölé.És elkezdtem szopni.Ahogy szoptam és duzadt a farka,egyre vastagabb lett és alig fért a számba. Kőkemény lett a farka.Szép enyhén felfelé görbülö,vastag farok,szép makkal.Meg jó ilattal,mert befújta parfümmel.Így ment a szopás egy darabig.
Ezután felálltak és én térdelve szoptam őket felváltva.Aztán Vivien szopott minket felváltva,majd Ivett csinált ugyanígy.
Barátnőm hanyatt feküdt,a lábait megemelte.Ivett nyalni,ujjazni kezdte a popsiját,még én szoptam.Aztán váltottunk.Mjd visszamnet Ivett nyalni és ujjazni,miközben én szoptam hatalmas farkát.
Hoztam be sikositót Ivett szobájából.Bekente a farkát meg Vivi popsiját.Szemből tolta be neki,szinte ellenállás nélkül a hatalmas farkát.és elkezdte dugni az én kedvesem.Én csak néztem előszőr őket,majd Vivien fejéhez térdeltem és elkezdett szopni.Póz váltás volt és hátulról kezdte el dugni keményen a popót.Én gyönyörködtem a látványban.Ahogy a herék csapódtak a popóhoz.Néha szopattattam a farkam.Ivett abbahagyta a dugást és én dugtam meg a kedvesem hátulról.Nem volt nehéz betolnom,mert Ivett nagy farka jól kítágitotta drágám seggét.
Ezután a dugás után Ivett ereszkedett négykézlábra.Vivien kezdte el nyalni és ujazni a popot.Engem addig szopott.Aztán váltottunk és én folytattam a tágítást,nyalást.Vivient addig szoptaúgy hogy feküdt elötte.Mikor azt éreztem,hogy elég tág,sikosítóval bekentem a seggét és a kemény farkát.Elkezdtem betolnia farkam,amit nem volt nehéz,mert jól ki volt tágítva,meg nem kevés farok járt már benne.Elkezdtem dugni,előszőr finoman,majd egyre keményebben.Amúgy nagyon szép formás és kemény feneke volt.Jó volt paskolni is.Nem is bírtam sokáig,talán azért mert új dolog volt,meg hogy mást dugok.Kb 10 perc után mentem el és fenekére élveztem.
Azt hittem ekkor vége lesz a dolognak.De Ivett megszolalt:-T leszl most a játékszerünk.Szertem,ha dugnak,de mégj obban szeertek dugni.
-Ezt gondoltam,ahogy Vivit dugtad.Mondom.
Elfeküdtek az ágyon.Én közéjük feküdtem és elkezdtem szopni őket.Amíg az egyiket szoptam a másiknak vertem a farkát.Meg közben smárolás is volt közben.Ivett felált és engem feltérdeltetett és úgy szopatott.Megfogta a fejem és szinte megszopatott a nagy farkával.
Ezután hanyatt fektettek,Vivien a számra ült és nyalatatta a popoját és a heréit.MIközben Ivett szopott,majd nyalta a popom,meg ujjal tágított.
Aztán váltottak és Ivettet kellet nyalnom,miközben drágám tágitott.
-Elöszőr én dugom meg a drágám,hogy neked könnyebben bmenjen a nagy farkad.Mondta Vivien Ivettnek.
-Oké.Jött a válasz.
Leszált rólam Ivett és a fejem mellé térdelt.Vivien meg szemből kezdett el dugniElőször szép lassan,majd egyre keményebben kb 5-10 percig dugott szemből még én szoptam.Aztán hátulról dugott keményen,miközben Ivett nagy farkát és heréit nyalogattam,meg a popoját.Kb 10 percig dugott keményen,még el nem élvezett.A derekamra hátamra élvezett.Letöröltük az anyagot.
-Most én jövök.Nevetett Ivett.
Mögém jött.Bekent jól sikosítóval,meg a farkát is.Elkezdte betolni.Még így is nehezen ment be a nagy és vastag farka.Egy kicsit fájt is mikor a makk beért.De csak 1-2 percig fájt.Szép lassan kezdett el bennem mozogni.Majd egyre gyorsabban.Előszőr így hátulról dugott,aztán szemből dugott.Majd megint hátúlról dugott.De ekkor már nagyon keményen.Szeret dugni,ezt magamon tapasztaltam.Nagyon jól bírta a farka. kb 30 perc után élvezett el. Ezután elmentünk fürdeni és pihentünk egyet.
Amig itt volt náluk,majd mindennap sexeltük hármasba.Volt sex,zuhany alatt.Volt,hogy csak ők ketten dugtam,amit szerettem nézni.Vagy csak én sexeltem Ivettel.Volt lovaglás,arcra és szálba élvezés.Azt szerettem nézni,ahogy Vivien lovagol a nagy farkon.Nekem is jó volt ahogy lovagoltam,de az volt igazán jó mikor hátulról dugott.Vag yahogy szemből lovagolt és nagy kemény farok és mellek himbáloztak.
Még valamikor jönnek történet/ek/
.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (45)        Nem tetszik (36)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-12-06 11:59:28
asd
azt a buzi kurva anyádat

2016-12-08 09:08:48
kéjenc
Nejemet rendszeresen dugja egy jómellű travi, én meg közben a travit kúrom.

2016-12-11 00:21:40
V55557
Brutálisan, ultra, MEGA GIGÁN BUZIS és VISSZA TASZÍTÓ amit csinálsz öreg

2019-08-26 13:18:22
Gi
Szerintem nagyon jo de a travik szexik

2019-08-26 13:20:40
Gi
Nagyon

2019-09-28 20:24:48
billyboy
Szia Di.Ugye.Van egy kettő.


Ezt a szex történetet 14737 X olvasták el.