Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A vérfertőzés

Beküldő:Családi szex


Tegnapelőtt este szüleim ott aludtak a nagyiéknál. A nővérem, Saci, és én fennmaradtunk, hogy megnézzünk egy szex-thrillert. A jóképú pasi bombázó szőke nővel szeretkezett. Amikor Sacira néztem, éppen kivette a jobb kezét a hálóköntöse alól. Nedves volt. Maszturbált, pedig tudta, hogy mellette vagyok. Én folyton felizgultam, de nem bírtam elélvezni, mert addigra a film tovább ment. Aztán benyúltam a nadrágomba és kihúztam a péniszemet, amit Saci még sohase látott. simogattam a makkomat és hosszában a hurkámat. Majdnem elmentem, de megint vége lett a meztelenkedésnek a TV-ben. Dühömben tovább önkielégítettem.
Ekkor Saci odanézett és elmosolyodott. Én szépen elpirultam és abbahagytam. A film véget ért valamivel éjfél után. Saci csatornát váltott, mivel sehol semmi érdekeset nem láttam, felmentem a szobámba. Nővérkém lent maradt. Felhívtam egy szexvonalat.
- Szia édes! - hallatszott egy lágy női hang.
- Fiú vagy lány vagy? - kérdezte egy másik.
- Fiú. - feleltem.
- Mi három nővér vagyunk. Melindának hívnak. 180centi vagyok. Barna a hajam, a derekamat verdesi, a melleim csak ökölméretűek, de a pinusom annál tágabb.Barnásvörös szőrzet borítja.
- Szia szépfiú! Én Angie vagyok. Szőke, 167 centi. A melleim sárgadinnye nagyságúak.
- Hellóka! Gina vagyok és roppantul tüzelek! Én is szőke bombának születtem. 169 centi magas lányt képzelj magad elé. A derekam 75cm-es, a melleim 90-es méretekkel rendelkeznek, a barnás combjaim pedig vastagabbak a derekamnál. Most egy vízágyon fekszünk. Mondani szeretnéd, hogy mit csináljunk vagy mondjuk mi?
- Ti mondjátok!
- Rendben. Melinda széttárja lábait, én a húskelyhét simogatom a bal kezemmel.
- Ahh. - nyögött fel Melinda - Ujjaimat a mellecskéimre teszem.
- Most Gina vastag ajkai érintik a mellbimbóimat. - szólt újra Angie. A telefonszex izgatónak ígérkezett, de rájöttem, hogy már magnóról megy egy ideje. Amikor letettem a kagylót, még mindig kielégületlen voltam. Kinéztem és azt láttam, hogy Saci a telefonszexet hallgatja, de kihangosítva. A kagylót a köntöse alá dugja fel és lihegve élvezkedik.
Nem néztem tovább. Becsuktam az ajtót és fürdeni mentem. A kádban ültem, mikor Saci rámnyitott.
- Szia öcsi! Ne félj! Én már elmentem kétszer is ma este, de neked is kéne valami.Nyeltem egyet és ösztönösen takartam el a péniszemet.
- Fedezzük fel egymás testét! - szólt és közelebb jött.
Belépett mellém a kádba és ruhástul beleült. Aztán lábait a derekam köré csavarta. Beült az én lábaim közé. Ezután megkapaszkodott a kád peremében és lassan hátrahajolt. A teste elmerült, a haja is vizes lett. Lassan felemelkedett ülő helyzetbe, a farkam meg állóhelyzetbe.A halványkék ruha rátapadt előttem mindig rejtett melleire és a hegyes mellbimbókra. Átkarolta nyakamat és megcsókolt. Ajkai táncoltak a számon, nyelve át-átszökött az enyém mellé. Csodás volt csókolózni vele. Aztán hátradöntött és rám feküdt. Előre-hátra mozgott, miközben a víz hullámzott körülöttünk. Nemiszerveink közt ott volt a ruha. De izgatta péniszemet. Kis idő múlva felállt és kilépett a kádból. A víz a csempére folyt.
- Gyere öcsi és idomíts be egy vad cicust! - suttogta és levette ruháját, hogy megtörülközzön. Én csak néztem a testét. Gyönyörű volt. Nem is értettem, miért nem vettem eddig észre. Aztán megszólalt bennem egy hang, hogy ez nem jó. Tilos, mert vérfertőzés. Nem érdekelt. Én is kiszálltam a vízből és megtörülköztem. Közben Saci a szobájába ment. Mire izgatottan benyitottam hozzá, már el is készült mindennel. Összezárt lábakkal hevert az ágyon.
- Feküdj mellém! Ne félj, pont az az izgalmas benne, hogy testvérek vagyunk. Én már kiskorodban is segítettem neked a fürdésben, szóval ne habozz! - mondta és végigsimított a testén. Nyeltem egyet, majd mellé ültem. Széthúztam a lábait, ő pedig, mint aki tudja, hogy mi következik, lehunyta a szemét. A puncija nedvesen csillogot. Ingert éreztem arra, hogy felnyaljam ezt a nedvességet. Befeküdtem a lábai közé és rácuppantam a szeméremdombjára. Még sosem nyaltam lányt addig. Az íze fura volt. Nem is tudnám mihez hasonlítani. De kitartóan nyaltam, ő meg lihegett és nyögdécselt. Bekaptam a csiklóját és megszívtam. Erre ő megragadta a fejemet és belenyomta az ölébe.
- Nyalj már be végre a méhemig! Öcsi, szopj le! - kiálltotta és én, bár ezutóbbi kérését nem értettem, lelkesen nyaltam mélyebbre. Akkorákat szívtam rajta-legyen szó csiklóról vagy szeméremajkakról, hogy végül élvezni kezdett. Egyszercsak azon kaptam magam, hogy a hátamon ülök, ő a számon, és erős csípő lökésekkel dugja a számat. Aztán egy mindennél erősebb nyomás és belém élvezett. Lenyeltem a kéjlevet és reflexszerűen ami utána jött. Mert Saci az izgalomtól felhevülve pisilni kezdett. Mikor rájöttem mit nyeltem le, köhögve, krákogva ültem fel.
- Ne haragudj, ezt nem bírtam visszatartani! - simogatott meg.
- Ha kárpótol, megengedem, hogy megdugj!
- És, ha beléd élvezek?
- Szedni fogom a tablettát. - mondta és szembeülve velem, rácsusszant lankadó farkamra. Teste ívbe feszült, mellei megkeményedtek. Ebben a pózban nyelvem hegyével épp elértem őket. Így szerettük egymást egy ideig, aztán Saci letérdelt a földre és én az ágy szélére ülve kínáltam fel a lüktető péniszemet neki. Először végignyalta, majd szakértő mozdulatokkal cumizni kezdett rajta. Lassan, de határozottan kapta be a farkamat, aztán már erősen szívta és nyalta a makkomat míg kezeivel a heréimet dörzsölte. Megfogtam a fejét, és el kezdtem rányomni a péniszemre. Élvezte a dolgot és néha olyan érzésem volt, hogy nyel egyet. Talán nyelt is. A lényeg, hogy egyszercsak nem bírtam magam visszafogni és elsültem. A gecitől tocsogó arca, szája, nyelve és fogai még egy impotenst is merevedésre késztettek volna. Kéjesen lenyelt minden cseppet, aztán elküldött a szobámba aludni. Azóta semmi kapcsolatunk nem volt, én végre találátam magamnak barátnőt, ő pedig úgyis minden héten más pasival jár.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (171)        Nem tetszik (154)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-01-17 15:09:30
sex.75@freemail.hu
Remek lehet ilyen nővérrel dugni !!

2018-07-20 17:50:48
Kontroller kapitány
Mi ez a hulladék?


Ezt a szex történetet 111832 X olvasták el.