Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szex az áruházban

Beküldő: öltönyös ffi


Az ördögbe is egy krapek öltönyben! - dorombolta Kriszta.
- Hol?
- Épp most jött be.
A félig telt elegáns gyorsétteremben most három szempár szegeződött a bejárati ajtóra.
- Csak ne nézzétek olyan feltűnően! - susogta Kriszta a lányoknak.
Kriszta most két legjobb barátnőjére pillantott. Szerencséje volt, hogy őket mondhatta barátnőinek. Mindig türelmetlenül várta a heti lányok egymás közt találkozót. Bevett szokásuk szerint együtt mentek a konditerembe, aztán beültek kávézni vagy enni valamit.
Niki férje a gyerekekre vigyázott, ám az ördög tudta, mit csinált eközben Ivett férje.
- Aha jó szemed van - szólt most Niki és sejtelmesen mosolygott, majd tovább csipegette félbehagyott epres tortáját.
- Hát igen szeretem az öltönyös, belevaló fickókat. Emlékeztet arra a pasasra abban az irodában, ahol egyszer átmenetileg dolgoztam - folytatta Kriszta és pillantását továbbra is a pultnál álló férfira szegezte.
- Nem is meséltél róla - nézett rá Ivett kérdően.
- Annyira nem volt fontos. Nős volt két gyerekkel. Valakit megkérdeztem róla. Egy csomót szemeztünk biztos tudta, hogy bukok rá. Oktató volt vagy valami ilyesféle. Pont ott volt szemben az előadóterme az ebédlővel, ahol kajáltam. És mindig ránéztem, mikor kávézni mentem.
- Nahát, Kriszta te aztán tudod, hogyan hecceld a hapsikat - horkant fel Niki két korty kávé között.
- A, dehogy. Egyetlen egyszer köszöntem rá, mikor összeakadtunk az előtérben. Ő szólított meg először. A szokásos jó reggelt, hogy van sztori. Szerintem benne lett volna bármiben legyezgette a hiúságát az érdeklődésem. Egyébként jól nézett ki. Láttam egypárszor zakó nélkül frankó széles válla volt. Ja és kopasz.
Nagyon jól ápolt, kecskeszakállas. De azért mégis az öltöny volt az, amit csíptem benne Abban olyan dögösen nézett ki - emlékezett vissza Kriszta.
- Akkor egy ilyet kell megcsípned legközelebb egy belevaló öltönyös pasit. Mióta nem volt már semmi? - kérdezte Ivett kötekedve, jól tudván, hogy Kriszta szerelmi élete egy ideje megfeneklett.
- Lassan négy hónapja ilyenkor kezdek bezsongani. De különben jó az ötlet. Eddig még kimaradt az életemből, hogy egy profi üzletemberrel dugjak - felelte tréfásan Kriszta.
- Akkor nyomás kapj el egyet, aztán érezd kötelességednek, hogy mindent elmesélj róla mindenekelőtt a pikáns részleteket - szólt közbe Niki és harsányan felnevetett.
- Ilyen férjes asszonnyal sem találkoztam még, akit ennyire csak a szex érdekeljen - mondta most Ivett Nikinek.
- Változott Billy műszakbeosztása. Most éjszakás én meg dolgozom egész nap. Szinte alig látjuk egymást. Viszont a mai naptól egészen vasárnapig lesz időnk - sóhajtott fel Niki.
- Úgyhogy férjem-uram jól meg fog dugni!
- Hallelujah! Úgy legyen. Ne kíméld, csavard ki jól - viccelődött Kriszta.
És Kriszta most az öltönyös férfi hátára szegezte tekintetét, aki egy csésze kávéval a kezében épp kifelé indult.
- Húha lefogadom, hogy jó segge van az alatt az öltöny alatt.
Szerda volt. Az egész nap dögunalom és ami csak rosszul sikerülhetett aznap, az rosszul is sikerült. Már alig várta, hogy hazaérjen, megegye vacsorára a tegnapról maradt kínai menüt, aztán elmerüljön egy kád forró vízben.
Kriszta épp beszállt a kocsijába, mikor az egyik körme a combján beakadt harisnyájába. Csak nézte Lehetetlenül, hogy a szem felszalad és meg sem áll a fekete csipkeszegélyig.
- A rohadt életbe! - káromkodott bosszúsan.
Most eszébe jutott valami. Azt próbálta emlékezetébe idézni, maradt - e még érintetlen harisnyája otthon, az öltözőszekrénye fiókjában. Ám úgy emlékezett, nem volt már egy darab sem. Hisz épp ma reggel nyitotta ki az utolsó tasakot. Azért egy pár nyolc dolláros harisnyának igazán ki kellett volna tartania egy napig. Kész pénzkidobás A kurva életbe De nézzük a jó oldalát, hisz a pár harisnya fele megmaradt épségben!
Kriszta már arra gondolt, hogy másnap harisnyanadrágot vesz fel.
Kora reggel kell találkoznia a cég egyik fejesével, akiknél dolgozott. De aztán meggondolta magát. Szoknyában Kriszta sokkal elegánsabbnak festett így aztán elhatározta, hogy inkább vesz még egy pár harisnyát.
Hazafelé épp útba esett az aranypók egyik üzlete. Az pont jó lesz, öt perc ki és be.
Az üzletbe lépve olyannak tűnt, mintha hivatalos küldetésben járt volna. Magas sarkú cipői hangosan kopogtak a padlón. Az üzlet csaknem üres volt, leszámítva egypár vásárlót és még annál is kevesebb eladót.
Miután kiválasztotta és megvette, amit akart, a retiküljébe gyömöszölte és kifele menet elhaladt a férfiosztály mellett. Pillantása megakadt egy elegáns öltönyt viselő férfin, aki a fogasokra akasztott ruhák közt böngészett. Kriszta most lelassította lépteit, és befordult két stand közé.
Lassú léptekkel közeledve vette szemügyre a férfit. Sötét öltönyt viselt, alatta világoskék inget, amit nem tűrt be a nadrágjába.
Nyakkendője meglazítva lógott. Hát ez kurva jó Kriszta-nak nagyon tetszett ez a hanyag külső. A fickó nem sokkal lehetett idősebb nála, úgy a harmincas évei végén járhatott. Igencsak jól ápolt volt, takarosan nyírt frizurával és fazonos kecskeszakállal. Kriszta úgy vélte, keze puhább, mint a legtöbb férfié és drága kölnit használt. Mese nincs muszáj volt megcsípnie ezt a fickót.
A férfi - mintha csak megérezte volna, hogy nézik - felpillantott, tekintete találkozott Kriszta pillantásával.
- Frankó - gondolta Kriszta és nem kapta el a tekintetét, hanem egyenesen a férfi szemébe nézett, úgy ment felé.
- Tán eltévedt? - kérdezte a férfi mély bariton hangon.
- Eltévedtem? Hogy érti?
- Csak gondolom, hogy a férfi osztályon nem saját magának vásárol - tréfálkozott a férfi, miközben Kriszta megtámaszkodott az egyik ruháspolcon.
A nő most gyors, futó pillantást vetett a férfi bal kezére. Nem viselt gyűrűt. Hát ez remek!
- Vásárolhatok éppenséggel egy barátomnak netán az apámnak vagy a bátyámnak is - vetette ellen Kriszta.
- Nem hinném - felelt a férfi, átható pillantást vetve rá.
- Már épp indultam hazafelé, mikor elszakadt a harisnyám.
Azzal Kriszta felhúzta szoknyáját és megmutatta felszaladt szemű harisnyáját.
- Nahát micsoda pech - szólt a férfi, közben le nem vette szemét az eléje tárt combról.
- Meleg lehet az az öltöny. Vagy inkább úgy mondanám magának lehet melege az öltönyben - mondta Kriszta a férfira függesztve tekintetét.
Hát ez kész röhej. Szinte el sem hitte, hogy mindezt ő maga mondta.
A leghülyébb módja annak, ha beszélgetésbe akar elegyedni. Arra gondolt, hogy ha egy férfi mond valami hasonlót egy nőnek, hát jól orrba vágják. Hát igen A nők sokkal egyszerűbben a végére járnak egy ilyen helyzetnek.
Kriszta most az egyik fogason lógó ing után nyúlt.
- Szerintem ebben igazán jól mutatna. Felpróbálná a kedvemért?
A férfinak a szeme sem rebbent. Tán gyakran megesik vele az ilyesmi? De Kriszta-ot az sem érdekelte. Sarkon fordult és elindult a próbafülkék felé.
- Remélem, maga is jön - szólt hátra a válla fölött anélkül, hogy a férfi felé fordult volna.
Odaérve Kriszta körülnézett. Egy lélek sem volt ott. Most belépett a legtávolabbi sarokban az egyik üres próbafülkébe. Itt aztán megfordult és megragadta a férfi nyakkendőjét, úgy húzta be a fülkébe maga után.
Kriszta letette retiküljét, levette kabátját és a falnak dőlt.
- Hogy hívják? - kérdezte a férfi.
- Ivett - hazudta Kriszta, és arra gondolt, mennyire értékelné barátnője, ha egy ilyen szexuális kalandban lenne része.
- Ricsi vagyok.
- Nos Ricsi. Nagyon szeretnélek megnézni öltöny nélkül.
És Kriszta nem segített a férfinak levetkőzni, esze ágában sem volt.
Csak nézte elégedetten, ahogy Ricsi lassan lehúzza nyakkendőjét, aztán komótosan kibújik az ingéből. Volt önbizalma, az már biztos.
Kriszta teste lángolt a feltörő vágytól. A kis fülkében lassan mintha száz fok lett volna.
Jó formájú férfi volt Ricsi. Miután ingét levette, látszott, hogy a bőre sötétebb, mint azt az évszak indokolta volna. Bizonyára szoláriumba járt. Mellkasa széles volt, karjai izmosak, erőteljesek.
Kriszta most kigombolta blúzát, kosztümje kabátját a földre csúsztatta. Tekintetük még most is összekapcsolódott, mintha farkasszem játékot játszottak volna. Hát jó nyerjen Ricsi. Azzal Kriszta pillantása most a férfi lágyékára esett, miközben kigombolta nadrágját. Erekciója jól látható volt. És szemmel láthatólag jókora hímtaggal rendelkezett. Kriszta már érezte, nem fog csalódni
Most lenyúlt a retiküljéért, a belső zsebében megtalálta az óvszert.
Előhúzta és odadobta a férfinak.
Ezután megragadta szoknyája alsó szegélyét és felhúzta combjairól egészen a derekáig. Most ismét a férfi szemébe fúrta tekintetét, aztán kezét lecsúsztatva kezdte simogatni magát a bugyin keresztül. Erezte, ahogy az anyag átnedvesedik ujjai nyomán.
- Irtó klassz - búgta a férfi felé.
Kriszta nézte a férfit, amint az letolta nadrágját és alsónadrágját, a ruhadarabok végigcsúsztak lábszárán és megálltak egy halomban a bokái körül. Kriszta eközben csábosán ringatta csípőjét, ujjait pedig átnedvesedett combjai közé csúsztatta és a csiklóján kalandozott.
- Nos, mi lesz, Ricsi? Megdugsz? - turbékolta Kriszta.
- Még jó, hogy megduglak - hördült fel a férfi, és a korábbi profi üzletembernek már nyoma sem volt benne.
Kriszta most félrefordult, majd a falnak támaszkodott, jobb lábát felrakta az egyik kis ülőkére.
Aztán érezte, hogy a férfi forró kezei megragadják csípőjét. Ujjaival durván markolászta Kriszta seggét, aztán lecsúsztatta a puncijához.
Kriszta érezte, hogy Ricsi ujjai a csiklójára kalandoznak, majd széthúzza szeméremnyílását, utat nyitva a farkának.
Kriszta hangosan, elnyújtva nyögött fel, miközben a férfi erőteljesen nyomult belé. Gyönyörteli érzés volt, ahogy a vaskos szerszám utat tört magának a hüvelyében.
Kriszta egyik kezével a falnak támaszkodott, míg szabad kezével a hasa alá nyúlt és a csiklójával játszadozott.
Ricsi felhorkant ott a háta mögött, miközben durván döfködött Kriszta testében. Keze most a lány mellére tévedt, jól megmarkolta azt, majd feltolta melltartóját, amitől a fehérnemű merevítő drótja kellemesen vágott a bőrébe a melle fölött. Ricsi most a mellbimbóit kezdte morzsolgatni.
- Óó ez kurva jó - Kriszta hízelegve búgta a férfinak és teljesen hatalmába kerítette a pinájából feltörő gyönyörérzet.
Fogalma sem volt, mennyi ideig döngette a férfi lehetett ugyanúgy öt perc, mint három de ez nem is számított. Gyorsan történt az egész, és ő pontosan ezt akarta. Ricsi gátlástalanul baszta őt, keményen és egyenletes ritmusban. Végre olyan férfival találkozott, aki tudta, hogy kell őt megdugni.
- Ó, te jó ég BASSZÁL - lihegte Kriszta, miközben elélvezett.
Lábai hevesen reszkettek alatta.
Szinte rögtön ezután Ricsi orgazmusa következett. Ujjaival durván kapaszkodott a lány csípőjébe és mellébe. Kriszta-nak kétsége sem volt afelől, hogy másnapra jó pár véraláfutás lesz a testén.
Kriszta szembefordult Ricsidal, miután a férfi hímtagja kicsusszant belőle. Lehajolt, felvette bugyiját és gyors mozdulatokkal gyömöszölte retiküljébe. Aztán helyére húzta és megigazgatta szoknyáját, majd ismét felvette kosztümkabátját, még mielőtt Ricsi lehúzta az óvszert.
- Kösz. Ez tényleg őrületesen klassz volt - mondta Kriszta, a megfelelő szavakat keresgélve.
Most megnézte magát a tükörben, aztán elsimítgatta ruháját és megigazította haját. Ezután fogta magát, odalépett Ricsihoz, majd keményen és gyorsan szájon csókolta.
- Gondolom, hiába is kérném a telefonszámodat, mi? - kérdezte a férfi annak ellenére, hogy jól tudta a választ.
- Hát igen valószínűleg ez a helyzet - felelte Kriszta és leginkább úgy érezte magát, mint valami ribanc.
Kriszta a kilincs után nyúlt.
- Csak nyugi - mondta a férfinak, aztán kisétált, átvonult a férfi osztályon, majd kilépett az ajtón át az utcára.
Most már ezt is lehúzhatja a listájáról. Végre kapott egy férfit öltönyben.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (95)        Nem tetszik (95)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 14686 X olvasták el.