Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Vágyaim kielégítése

Beküldő:Zsana


Szombat este érkeztem meg hozzá. Egy társkeresőn ismerkedünk meg. 20 évvel volt nálam idősebb, de ez nem zavart. A mi kapcsolatunk csak szexről szólt, és abban nem volt hiba. Ugyan arra indult be, amire én, és a mérete is csodás volt. Megfelelő vastagságú, igazán hosszú, és hozzá még tudta is megfelelően használni.
Már nyitva volt az ajtó, amikor felértem hozzá. Egész napos elfoglaltságok után, mintha haza érkeztem volna meg hozzá. Már kopogni sem kopogtam, hiszen várt rám, és tudta, hogy már az épületben vagyok. Az aznapi üzeneteiből tudtam, hogy nagyon játékos kedvében van, így én is az lettem. Vágytam egy nagyon jó, nagyon mocskos szexre, amit csak ő adhat meg nekem.
Ahogy beléptem az ajtón, már a folyosón fogadott. Nagyon szeretem, ha egy férfi farmert hord, főleg ez még igazán jól is áll rajta. Hát rajta nagyon jól állt, és tisztában is volt vele, hogy ez egy gyenge ponton. Felül nem volt rajta semmi. Természetesen látszott már a bőrén a kora, de nagyon figyelt a testére, így nem volt mit rejtegetnie. Izgalomba mégsem ez hozott, hanem a gomboknál kilógó méretes, ám még lankadt farka. Ezzel végleg felizgatott, és éreztem, hogy pusztán ettől a látványtól, és az este ígéretétől nedvesedni kezd a puncim.
Azonnal letettem a táskámat az előszoba szekrényre, és letérdeltem elé.
- Oh, Uram. és már be is kaptam a lankadt farkát. Nem váratott sokáig magára, azonnal merevedni kezdett a számba. Ezt nagyon szeretem. Amikor érzem, hogy egy farok a számban lesz kemény. Fantasztikus érzés a számomra. Ő beletúrt a hajamba, és játszott vele, majd megfogta a fejemet, és elkezdett szájba baszni. Ez idő alatt én levettem az ingemet és a melltartómat. Nem sokáig tartott a szopásom, illetve szopatásom, néhány perc alatt elélvezett, és rá a melleimre. Imádtam az érzést, amit folyik végig a meleg a sperma a bimbóimon. Miután rám élvezett, még a farkával szétkente a melleimen a testápoló nedűt.
- Szia Drágám. köszöntött most már szavakkal is. Gyönyörű vagy, mint mindig. csókolt meg. Sokáig csókolóztunk. Gyere mossuk le rólad ezt a gecit. Bementem a szobába, ledobtam magamról a nadrágot, és bugyit, majd pedig a fürdőbe mentem utána. Beguggoltam a kádba, ő pedig elém állt, és rám engedte az aranyló vizeletét. Sem az arcomra nem hagytam soha, sem a számba, de a mellemre, a puncimra igen. Egyik kezével a farkát fogta, a másik kezével a melleimet simogatta. Most már elég tiszta vagy. Mondta, amikor elapadt az aranyló folyadék. Felálltam, és megnyitottam a meleg vizet zuhanyzáshoz. Ő lábam közé nyúlt, és a csiklómat kezdte simogatni. Egy kis óvatos játék után beljebb merészkedett, és a középső ujját a hüvelyembe nyomta. Könnyedén becsusszant, hiszen már nagyon nedves voltam. Finoman, gyengéden a simogatott belülről. Tenyere hozzá-hozzáért a csiklómhoz, és éreztem, hogy nem sok van az orgazmusomhoz.
- Uram, hagyja abba. kértem. Ismert, tudta, hogy nálam nem úgy jön az orgazmus, mint a romantikus leányregényekben, hogy folyamatosan, megállíthatatlanul. Attól is, ha egy férfi ránéz. Nekem jó esetben egyszer van, és ha az elején azt ellöjjük, még a kedvem is, leginkább a perverz dolgok iránti kedvem is alábbhagy. Így elvette a kezét a puncimtól, és most a mellbimbóimra tért át. Kezdetben finoman, gyengéden, majd pedig egyre durvábban. Csípte, húzta, harapta, ütögette. Minden mozdulat maga volt a mámor. A fájdalom, amit kiváltott belőlem, leírhatatlan. Hirtelen abbahagyta, és ott hagyott a fürdőben. Én befejeztem a zuhanyzást, majd pedig utána mentem a nappaliba. Ott várt már minden jóval, amit csak el tudtam képzelni arra az estére. Egy nagy párna volt a nappali közepén, lent a földön. Tudtam, hogy az most az én helyen, így odatérdeltem. Kihúztam magam, melleimet előretoltam, és vártam. Odalépett hozzám egy lovaglópálcával a kezében, és elkezdte azzal simogatni a melleimet. Ágaskodó bimbóim bele-beleakadtak a végébe. Majd lecsapott. 20-20 ütést mért mind a két mellemre, különösen figyelve arra, hogy lehetőleg a bimbókat érje a csapás. Ezután megcsavargatta még őket, majd feltette rájuk a lánccal összefogatott mellbimbó csipeszt. Belém hasított a fájdalom, mire felszisszentem.
- Úgy látom, hogy ez jó lesz. Végre megkapod a magadét. Fáj?
- Igen, Uram.
- Jó, nagyon jó. Most pedig négykézláb. Lettem a kezeimet, így láncok még inkább húzták a bimbókat. Fantasztikus volt ez a fájdalom. Végre valaki, aki kielégíti a vágyaimat. Fogott egy vibrátort, és a legmagasabb fokozaton, először a lánchoz, majd pedig magukhoz, a csipeszekhez érintette.
- Tetszik?
- Igen, Uram. nyögtem. Kicsit játszott még így velem, majd pedig a vibrátort minden ujjazás, tágítás nélkül lassan, de határozottan belém tolta, majd a legmagasabb fokozatra állította. Kiment a konyhába, visszatért egy pohár borral, egy doboz cigarettával és egy hamutállal, majd leült elém a földre. Odahúzott magának is egy párnát, és egyik karján támaszkodva rágyújtott.
- De szép látvány vagy így. Szeretlek így látni. Azt teszek veled, amit akarok, úgy baszlak meg, ahogy csak akarlak, addig szopatlak amíg csak jól esik. Amit el is kezdhetnél.
- Igenis, Uram.
- Oh, szopjál csak, Te kurva. És csak szoptam. Imádtam a farkát. Mindenhol. 3 szál cigit is elszívott, mikor abbahagyatta a szopást. Én folytattam volna még tovább, de ő jelzett, hogy ennyi elég volt. Felállt, újra megfogta, a lovaglópálcát, és mögém lépett.
- Számolj!
- Egy. Kettő. Három. és ez ment 10-ig. Tudta, hogy melegítsen be. Kezdetben finoman, majd egyre erősebb ütött. Amikor nagyon felszisszentem, a kezével megsimogatta a fenekemet.
- 10. Köszönöm, Uram. kivette belőlem a vibrátort, és elkezdett nagyon keményen baszni, majd abbahagyta. És jött a következő 10 ütés. Majd megint erősen megbaszott. Összesen 50 ütést mért rám. Mielőtt belém tette volna a farkát, a nagyajkak közé csúsztatta, így játszva az orgazmusommal. Az 50 ütés után már nem baszott meg. Akkor megfordított, levette a csipeszeket, amire én feljajdultam. Ő rávette magát a bimbóimra, amik sajogtak a fájdalomtól. Szívta, szopogatta, nem kímélte őket. Lassan elkezdett araszolni lefele, a puncim fele.
- Gyújts rá, nyugodtan. A cigarettáért nyúltam, és meggyújtottam. Beleszívtam,és élveztem ezt a fantasztikus érzést. Dohányzom, közben pedig egy nem mindennapi férfi nyaljam a puncimat. Nem sokáig kellett dolgoznia rajtam, mert hamar jött az érzés.
- Gyerünk, hallani akarom. Élvezz, kis kurvám. Ez az.
Még az orgazmus utolsó hullámait éreztem magamban, amikor valami finom ért a puncimhoz. Kinyitottam a szemem, és láttam, hogy nagyon halvány, vékony sugárban pisili le a csiklómat.
- Ez fantasztikus. mondtam. Aztán újra kemény farkát belém csúsztatta, és egy kicsit még szeretkeztünk, amíg el nem élvezett. Az már igazi szeretkezés volt. Vége volt a szerepjátéknak.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (87)        Nem tetszik (87)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-11-11 07:20:21
Pussy hunter
Jó kis story :D

2016-11-30 09:20:53
Stefan
Megbasználak én is te kis pinád lángolna

2017-01-18 13:41:14
sex.75@freemail.hu
Jo volt olvasni és elkepzelni ! Ilyen fiatal puncit én is elkényeztetnék..

2017-09-06 12:31:27
Lover
Nagyon élvezném én is ezt a kéjes perverz játékot veled.


Ezt a szex történetet 16452 X olvasták el.