Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Félrelépés : a pasim bátyjával

Beküldő:Jed Mosley

Egy meleg nyári napon történt. 2 éve élek boldog párkapcsolatban a párommal. Mindketten még a szüleinknél lakunk. Ezen a hétvégén náluk voltunk. A bátyján kívül senki nem volt otthon. Egyszer csak csörgött a telefon, hogy a kedvesemnek azonnal be kell mennie a munkahelyére, mert gáz van. Egyből összekapta magát, adott egy csókot, és mondta, hogy siet, amint tud. Én meg otthonmaradtam. Gondolkoztam, mit is csinálhatnék, mikor végül arra a döntésre jutottam, hogy elmegyek lefürödni. Jól esett a hideg zuhany. Felkaptam egy átlátszó fehér csipkés hálóinget, és a hajamat már a szobában szárítottam meg.
Telt múlt az idő, mikor egyszer csak beront a szobába Norbi, a párom bátyja. Egy falatnyi törölköző volt rajta, amit csak 2 ujjal tartott magán. Testén még cseppekben folyt le a víz. A hajszárítót kereste. Ekkor megpillantott engem. Hirtelen lesütötte a szemét, mikor meglátott az igencsak sokat mutató hálóingemben. Zavartan elkezdett motyogni, hogy ő csak a hajszárítót keresi, és nem tudta, hogy itthon vagyok. Én mosolyogva felálltam, és odanyújtottam neki a készüléket. Nem volt rajtam semmi, ő meg csak meredten állt, és nézett. Igen? kérdeztem, mire gyorsan elkapta a pillantását, és elnézést kérve kiment.
Magamra maradtam, de mivel tetszett, hogy így bámult, gondoltam, felcsigázom még egy kicsit jobban. Kimentem a fürdőbe, hogy kicsit bevizezzem a hajam és a mellkasom, mire belépett. Ismét nem számított rá, hogy ott talál, de csak mosolyogott. Mondtam neki, hogy gyere be nyugodtan, nem zavarsz . Kis tétovázás után belépett mellém az igencsak szűköcske helyre. Felültem a mosógépre, és elkezdtem fésülni a hajam, közben ő előttem a haját szárította, és egymást néztük a tükörben. Elég jó teste van, szép, izmos háta, erős karja, kockás hasa... Nem tagadom, beindult a fantáziám. Félig behunytam a szemem, és elképzeltem, ahogy szeretkezünk itt a fürdőben. Mikor kinyitottam a szemem, már előttem állt, felém fordulva, és mosolygott. Lesütöttem a szemem, és elpirultam. Mondta, hogy nagyon jól áll, ez a ruha, tetszik neki. Mire én: ha zavarba akarsz hozni, már sikerült.
Végigmért a szemével, a melleimnél kicsit elidőzött. Majd megszólalt: mindig is kíváncsi voltam ezekre a csodákra, hát most már nagyjából el tudom képzelni. Mire én: rajtam szoktál gondolkozni? Háát, nem mondom, hogy nem mozgatod meg a fantáziámat! Mondanom sem kell, már rendesen be voltam indulva, ilyenkor mindig megjön a bátorságom.
Nyílt flörtbe kezdtünk. Csak mondta-mondta a bókokat, de közben nem rám nézett, hanem a testemen járkált a tekintete. Kirázott a hideg, amitől megmerevedtek a mellbimbóim. Csak nem fázol? kérdezte, s közben megsimogatta a vállaimat. Közelebb jött, behunytam a szemem, és vártam, mi fog történni. Hamarosan elkezdte simogatni a karomat, s közben éreztem forró leheletét a nyakamon.

Ez a gyengém, a tüzes vadmacska tekintetével néztem rá, mire egy erős mozdulattal magához rántott, és hevesen elkezdett csókolni. Nagyon jól csókolt, közben kezével lehúzta vállaimról a kombiné pántjait. A nyakamat kezdte kényeztetni, majd a harapdálta, s közben kezével a combjaimat simogatta. Mivel a mosógépen ültem, lábammal átkaroltam hátul, s letoltam róla a törölközőt. Hm, nem rossz gondoltam magamban. Körmeimmel a hátát karmolásztam, és kezdett a dolog nagyon bedurvulni. Teljesen lehúzta rólam a ruhát, és elkezdte csókolgatni a melleimet, majd egyre lejjebb haladt. Kezével már a dombomat simogatta, majd a száját is éreztem.
Rám nézett, és mosolygott. Tudtam, hogy ezzel arra gondol, hogy tetszik neki a kopasz puncim. Elkezdte csókolgatni, majd belenyalt, és perceken keresztül mást sem csinált.
Már nagyon hangosan lihegtem, mire abbahagyta. Rám nézett a gyönyörű barna szemeivel, felállt, felkapott a karjaiba, és kivitt szobájába. Most rajtam volt a sor. Hátradöntöttem az ágyon, és elindultam lefelé. Először csak körülötte csókolgattam, simogattam, majd rátévedtem a kemény farkára. Nyalogattam, mint a fagyit, majd szopogattam a fejét, mint egy nyalókát, és végül bekaptam az egészet. Hosszú percekig kényeztettem, mikor hirtelen felült, és elkapta a kezem.
Csókolózás közben ledöntött az ágyra, és fölém feküdt. Ujjaival ellenőrizte, elég nedves vagyok-e, de ezzel nem volt gond, annyira vágytam már rá, hogy erősen magamhoz húztam, jelezve, hogy cselekedjen már. Egyik kezével támaszkodott, a másikkal a farkát irányította a lyukhoz. De nem hatolt be rögtön, kicsit még körözött.

Én már nem bírtam magammal, lenyúltam, és a saját kezembe vettem a dolgokat. Egyenesen odanyomtam a bejárathoz, de innentől már nem kellett a segítségem. Nagyon elkezdte ki-be húzogatni. Csukott szemmel, halkan nyögdécseltem. Mikor kinyitottam, láttam, hogy engem néz, és mosolyog. És ezt mondja halkan: ugye tudod, hogy most rosszak vagyunk . Mire én válaszul hevesen megcsókoltam. A legkevésbé sem érdekelt a dolog, annyira jó volt. Éreztem, hogy egyre gyorsabban csinálja, és hirtelen egy hatalmasat élvezett belém. Jó nagy lehetett az orgazmusa, igazán jó érzés volt nézni, miközben még percekig piheg. Jeleztem neki, hogy feküdjön mellém. Így is történt. Elkezdtünk csókolózni, s közben újra harcra készen állt. Pajzánul rám nézett, és elindult lefelé.

Most már nem volt olyan finomkodó, egyből a lényegre tört. Olyan gyorsan nyalta a puncim, hogy nem kellett sok nekem sem. Ez igen! mondtam magamban. Majd a hasamra tette a fejét, így pihentünk egy kis időt, mikor felült, ismét merev volt a farka. Négykézlábra állított, és hátulról simogatta a nedves barlangom, majd szép gyöngéden belém hatolt. Imádom hátulról csinálni, erre hamar rá is jött, és átadta az irányítást. Úgy kőröztem a csípőmmel, ahogy nekem volt jó. Sokáig csináltunk, és mikor végighúzta a körmeit a hátamon, éreztem, hogy már nem bírja sokáig. Szerencsére én is így voltam ezzel, alig pár másodperccel egymás után mentünk el. Ez nagyobb volt, mint az első. És milyen jó. Mikor már kiélveztük a pillanat varázsát, fáradtan rogytunk össze egymás mellett. Pár perc után hallottuk, hogy csörög a zár, amilyen gyorsan csak tudtam, rohantam át a másik szobába, be a takaró alá.

Mikor a párom belépett, alvást színleltem. Mosolyogva mellém bújt, és megcsókolt. Ha tudná, hogy fél órája a bátyja farkát szopogattam... Elég perverz! gondoltam magamban, de tetszett a gondolat. Este ébredtünk fel. Amíg a kedvesem kiment vacsorát csinálni, bejött Norbi, gyorsan odaadta a hálóingemet, amit a fürdőben felejtettünk, magához húzott, megcsókolt, rám kacsintott, és kiment. Ez a titok sosem derült ki, remélem nem is fog. Mind a ketten megőrizzük szép emlékét, és talán, majd egyszer sor kerül az ismétlésre is. :)

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (74)        Nem tetszik (37)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-11-03 11:31:49
Anyám nem adott nevet
Ez azért kicsit durva, de a sztori nem rossz

2016-11-06 07:18:31
megleső
Ez jó volt.Nekem is volt hasonló estem.

2016-11-06 18:59:11
Évi
Én a sógorommal csaltam meg a párom, tudtam, hogy esküvőnkkor megdugta anyámat, kíváncsi voltam rá, nem csalódtam.Eszméletlen élményeim vannak a vele eltöltött lopott órák alatt történtekről, csak kicsit aggaszt, hogy a lányomat is meg akarja hágni.

2016-11-06 21:59:03
Balu
Évi, féltékeny vagy vagy tényleg aggódsz? :)

2016-11-12 18:19:38
Viktor 0505
Ez nagy geciség, főleg ha az ember testvérével csinálja a nő de fordítva is.

2016-11-22 01:09:11
pölös
én már a család összes nőjét megdugtam.

2016-12-04 06:11:43
Lali
Az unokaöcsém harminc évig dugta a feleségemet és néha én is beszálltam a közös kefélésébe, de másnak is odaadtuk,sőt nem egy néger is meghágta,majd a család összes férfitagja és a barátok is.Néha a kutyánkkal is kefél.


Ezt a szex történetet 21731 X olvasták el.