Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Domina szex történet

Beküldő:Sadomazo


Mind a ketten feszültséggel teli héten vagyunk túl, - amiatt határoztam el magam és gondoltam, hogy meglepem Önt, bennünket egy különleges ajándékkal.
Hetek óta játszom a gondolattal, - azóta, amióta együtt néztünk egy pornót, - és amióta a pornóban látottak a hálószobánkban azzal egy időben elevenedtek meg: azon az estén láttam a szemében amint élvezi, hogy a hajamba belemarkolva erőteljes mozgásokkal tehet a magáévá, miközben a szemeivel a fimben szereplő nőt követte végig, - amint az hol mély torkosan szopja le a partnerét, hol az ánuszába tolt fasztól élvezett hangosan. Féltékenység lett rajtam úrrá, ha erre a jelenetre gondoltam, - és ez vezetett ahhoz, hogy úgy döntöttem, hogy a lehető legpiszkosabb fantáziámat fogom elővenni ennek megvalósításához.


Hazafelé beugrottam a munkahelyére és a portán hagytam egy cetlit Önnek a következő üzenettel: Ma ne merj késni!
Tudtam, hogy határidőre dolgozik és ma van az utolsó napja annak, így nem várhatom a megszokott időben haza.
Már tíz óra is elmúlt, amikor kattant a lakás ajtaja és fáradtan a háló felé lépkedett, ahol már vártam. Egy forró csók után azonnal a pólóm alá bújtatta a kezét és a mellemet markolta volna, de kedvesen eltoltam magamtól és a felfrissülés érdekében zuhanyozni küldtem. Nem egészen értette a dolgot, de szomorkásan a fürdőszoba fele vette az irányt.
Hallottam, amint megnyitja a vizet. Elképzeltem, amint végigszáguldanak a testén a vízcseppek. A szőrős mellkasán, a formás fenekén, az eres farkán, beleborzongtam és magamban azt mondtam, hogy ma én vagyok az erősebb, a dominánsabb!
Kinyitottam a ruhás szekrény ajtaját és levettem a felső polc egyikéről egy fekete, bőr latex ruhát. Kibújtam a pólómból. A bőr könnyedén csúszott végig a testemen, - éreztem, ahogy a combjaimra tapad, ahogy a fenekemhez simul, miközben a testnyílásaimat szabadon hagyja, - az egész ruha csak a mellem alá ért fel, hatalmas melleim pedig büszkén, kendőzetlenül feszültek. Beleléptem a tűsarkú cipőmbe, elővettem a pálcát is a rejtekéből. Az ágyra dobtam a kötelet.

Amikor kijött a gőzből, akkor hirtelen megtorpant az ajtóban. Láttam a meglepettséget az arcán. Odaléptem Önhöz, kezemmel eloldottam a törölközőt, majd a farkára csúsztattam az egyik kezem, és már az érintéstől is éreztem, ahogy felhorgad a vágya.
A szemébe néztem, - határozott hangon mondtam: Késtél!
Ön motyogott valamit a sok munkáról, - de szinte meg sem hallottam.
- Térdelj az ágyhoz! - parancsoltam.
Kérdőn figyelt, de nem mozdult.
- Takarodj az ágyhoz! - emeltem fel kissé a hangom és a következő pillanatban a kezembe vett pálcával a fenekére csaptam.
Felszisszent. Mintha meg is ijedt volna, - de amikor a másodikat is lesújtottam az eszközzel, - akkor megindult a helyére.
Az ágy előtt lévő gyapjúszőrre térdelt.
- Tedd hátra a kezeid!
- Miért? - a következő pillanatban a pálca ismét a fenekén csattant.
- Itt csak én kérdezhetek, illetve kérhetek. - feleltem határozottan.
Az ágyra dobott kötéllel a csuklóját összefogva, szoros gombócot kötöttem a kezeire.
Ön elé léptem.
Ön előtt állva, kisebb terpeszben az arcához toltam a frissen borotvált, csupasz pinámat, - szinte éreztem a kapkodó leheletét miközben alig vártam, hogy megérintsen a nyelvével. Talán percek teltek el, - láttam a ruhásszekrény álló tükrében, hogy nem mer hozzám érni. A tükörbe pillantva merevedő farkát néztem. Húzni akartam a pillanatot, lassan ringattam az altestemet az arca előtt, - amikor rám mordult:
- Nem bírom! Akarlak, - a pinádat akarom!
Mosolyogva hátranéztem és csak annyit szóltam:
- Nyalj!
Lassú, majd gyorsuló tempóban járt a nemi szervemen a nyelve, néha belenyalva a segglyukamba is.
Egy hirtelen ötlettől vezérelve megfordultam és letérdeltem.
Kinyalt fenekemet és pinámat a tükör fele pucsítva toltam a magasba, miközben a kezemben megmarkolt pálca hegyével az álló péniszét simogattam. Hallottam a zihálását, ahogy legszívesebben kimondta volna, hogy vegyem a számba a férfiasságát és nyomjam le a torkomig, ahogyan az a nő is tette a pornófilmben, - de nem szólt. Talán nem akart, vagy nem mert a suhintástól félve, amit a farára mérhetnék a következő pillanatban, ha nem vagy nem úgy engedelmeskedik ahogyan én akarom.
Nyelvemmel lágyan megérintettem a makkot. A nyelvem hegyével simogattam, majd mohóságom lassan elöntött. Ajkaim közé szorítottam és óvatosan szívni kezdtem, miközben a kezemmel is segítettem. Egyre inkább el akartam nyelni, - azt akartam, hogy úgy erezze, hogy az első legjobb hely a világon a szám, - hogy azt az érzetet keltsem Önben, hogy az én forró ajkaim hasonlóan vagy még jobban megdolgozzák a farkát, mint az a kurva a partnerét a filmben.
Egyre gyorsuló ütemben vertem a hatalmas faszt a kezeimmel, - éreztem az ösztönös mozgást, - éreztem, hogy lassan orgazmus közeli állapotba kerül, - ezért még mielőtt a csúcsra ért volna, - lassítottam a tempón.
Szopás közben félpillantásokból láttam, ahogy felváltva nézi a számban eltűnő férfiasságát és a tükörben jól látható, szétnyíló pinámat. Tudtam, hogy mire gondol. Az aktusra.
Megfordultam.
Fenekemet egészen közel toltam az ágyékához. Többször próbált felém közeledni, de mindannyiszor, - amikor ezt észrevettem, - akkor erélyes hangon fenyegetéssel reagáltam. Még játszani akartam egy kicsit. Még annyi ideig, - amíg lassan a vágy- őrület határát el nem érjük.
A csípőm lassú, andalító, hívogató mozgásba kezdett. Kezemmel teljesen széthúztam a szeméremajkaimat, egészen annyira, hogy lássa a hüvelyem, ahogy a vágy hatására tágul. Közelebb toltam magam Önhöz, - a tükörbe nézve láttam, hogy figyel és vár, kéjes hangon, mosolyogva mondtam:
- Most mar megbaszhatsz, de jól végezd a dolgod, mert megbüntetlek!
Ön pedig hirtelen, mint egy, - a végtelenségig éheztetett fenevad, - mártotta belém a férfiasságát. Mindketten felnyögtünk. Bődületes tempóval dugta a pinám, mintha ezen múlna az élete. A testünk teljes összhangban mozgott, egyre inkább éreztem a testemet elöntő vágyat, - a fejemet hátrafordítva láttam, hogy Önnek sem kell már sok, - amikor váratlanul megszólalt:
- Elélvezhetek sasó geci?
Teljes alárendeltségben, arcomat a farkához tartva, a kezemmel és a számmal ingerelve a nyelvemre spriccelt. Hagytam, hogy a forró ondó az államon lefolyva a melleim közé vándoroljon. Feltérdeltem Önhöz.
- Nyald le a gecidet! - és amíg Ön a saját ízét kóstolta a nyelvével rólam, - addig eloldottam a kötelet a kezén.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (89)        Nem tetszik (79)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 13165 X olvasták el.