Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Bepisilős történet

Beküldő:Pisi szex


Szóval, az akkori barátommal jeges volt a hangulat, és tudtam, hogy szakítani fogunk nemsokára, ezért kicsit szarul voltam. 1/2 9 körül volt, hazamenni még nem volt kedvem, viszont már sötétedett. Akartam valami *8220 vadat csinálni, ami kirángat ebből a lelkiállapotból. Megittam 2 sört még a kocsmában, ahol voltunk. *8220 Sajnos ott még elmentem pisilni, mikor megérkeztem a környékünkre, már bántam. Viszont tudtam, hogy hamarosan kelleni fog, úgyhogy annyit csináltam, hogy vettem egy fél literes szénsavmentes ásványvizet, és megittam az egészet.
Aztán sétálgattam a környékbeli kis utcákon, parkban, stb. Kis idő múlva tényleg elkezdett kelleni, de akkor még nem eléggé De a puncim már teljesen nedves volt a tudattól is, hogy mit fogok csinálni.
Konkrétan egy megrendezett balesetre gondoltam, ami teljesen nézhet ki úgy, mintha véletlen lenne, de nem fenyeget a lebukás veszélye, mert ilyenkor már tök kihaltak és sötétek a kis utcák. Nyár volt és meleg, szoknya volt rajtam és pamutbugyi, lehet, hogy nadrágban nem mertem volna megcsinálni.
Szóval csak sétálgattam, és élveztem az egyre erosödő pisilhetnéket. 10 környékén már nagyon kellett, és elkezdtem azon gondolkodni, hogy vajon hol kellene bepisilni. El akartam menni a közeli parkba, leülni, de amikor odaértem, rájöttem, hogy túl sokan vannak. Ezért inkább visszamentem az utcánk környékére. Lassan sétálgattam, aztán megláttam az ideális helyszínt: egy hosszú lépcsot, ami szinte egyáltalán nem volt kivilágítva. Igazából még mindig nem kellett annyira, hogy véletlenül bepisiljek, de nem tudtam kivárni, amíg igen, mert nagyon fel voltam izgulva.
Rá is játszottam, járás közben néha összeszorítottam a combomat, megfogtam a szoknyát a lábam között, szorítottam a puncimat, stb. Aztán a lépcsőn egy sötét helyen megálltam, és egyszerűen elengedtem magam. A pisi egyenesen csorgott le a lábaim közé a földre, de pár másodperc múlva megállítottam, mert mást találtam ki.
Leültem egy lépcsofokra, széttártam a lábamat, és masztizni kezdtem. Persze néhányszor hátranéztem, hogy nem jön-e valaki, de nem jött senki. Aztán ülve is elkezdtem pisilni először bugyin keresztül, aztán félrehúztam a bugyimat, és úgy. Nadyon izgató volt látni a sugarat meg a belőle keletkező tócsát. Nem akartam hamar elélvezni, de kis idő múlva nem bírtam tovább.:) Aztán szépen felálltam, sétálgattam még egy kicsit, amíg nagyjából megszáradnak a cuccaim (sok vizet ittam, tehát egyáltalán nem volt büdös), aztán hazamentem.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (116)        Nem tetszik (100)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-08-28 15:23:14
várúr
Volt egy társnőm, ő nyilvános helyeken is sűrűn összepisilgette magát. Sötét farmerben,szoknyában, mindenhogy. Legtöbbször előre tudni lehetett. Megvonaglott, toporgott, lehajtotta a fejét,kipirult, közölte, hogy majd be pisil, végül hogy nem bírja és bem

2019-10-27 08:55:15
bajko
Nagyon merész voltál, hogy nyilvános helyen megtetted, ugyanakkor pedig jófej is, hogy ezt felvállaltad. Belevaló lány vagy. Kár, hogy a történet nem szólt a barátod reakciójáról.

2019-11-17 13:14:04
öregfiu
Klasz történet.Mindig is felizgattak a pisilős lányok.Igazad van,ami jólesik ki kell próbálniMerész csajszi vagy.Imádnám ha lepisilnéd a pöcsömet.Menyei lenne.Puszi arra a kis pisis puncidra.

2020-11-28 11:38:12
Attila Nagy
miért a útcán pisiltél a lépcsőn nem birdat ki amíg haza nem érsz ez szomorú hogy az utcán pisiltél undorító fújj ez nem volt szép

2020-11-28 11:49:07
Henrik
Miért a útcán pisilsz

2022-11-07 13:48:06
István
Ügyes vagy,írhatnál több ilyen történetet,mert biztos nem ez volt az egyetlen!


Ezt a szex történetet 18093 X olvasták el.