Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anyám, én, és a titkárnő

Beküldő: családi gruppen18 éves voltam amikor ez történt. Elmentünk szilveszterezni anyám egyik barátnőjéhez(kriszti) aki mellesleg jól nézett ki és 30 körüli. Na szóval kriszti kicsit jó állapotban volt már a piától és oda jött hozzám és elkezdett ott velem flörtölni én persze nem ellenkeztem. A nadrágon keresztűl elkezte simogatni a pöcsömet én mondtam neki ,hogy menjünk be a hátsó szobába. Bementünk a szobába és elkeztünk csókolózniés , de most nem ez a fontos ,itt megtörtént aminek meg kellet történnie.

És rá 2 napra öcsém barátjánál alutt , apám dolgozott így csak anyám és én voltam otthon. Anyukám már vagy 1 órája telefonál a szobában én közben kint tv-t néztem . Mikor kijött a szobából azt mondta öleljem meg föláltam és megöleltem .
És erre ő benyúlt a gatyámba és megfogta a faszomat miközben vigyorogva megkérdezte , hogy mit csináltam a krisztiéknél. És megcsókolt én vissza csókóltam .
Elkezdtük 1mást vedkőztetni ja anyám 39 éves jókarban lévő nő volt . Elkeztem nyalni és újjazni a szépen kopaszra borotvált pináját. Olyan hangosan nyögdécselt , hogy azt hittem át jönnek a szomszédok, de nem. Már vagy 15 perce nyalom(már másodszor élvezett el) mikor is bejött a titkár nő(erika 29 éves nagyon szép nő). Erre abbahagytam és anyám megkérdezte Erikát nem e szálna be én meglepődtem de boldog voltam . Erika levedkőzött és anyám feje fölé térdelt anyám elkezte nyalni én meg behatoltam neki így basztam őt vagy 10-15 percigmikor mind a ketten nagyot élveztek.Anyám ezután elkezdett szopni és elég gyorsan elélveztem , az utólsó cseppig lenyelte. Most Erikát kezdtem el baszni de ő seggbe kérte mondtam, hogy jó.Be pucsított és behatoltam a seggébbe miközben a pináját újjazom és a meelét simogatom . Addig anyám kihozta a vibriét és maszturbált 1 nagyot. Most Erika elélvezett mikor érzem ,hogy már nekem sem kell sok, ő is leszopott és akkorát élveztem mint még soha .Aztán mind a hárman elmentünk zuhanyozni és még ott is kényeztettük egymást. Utána minenki ment a dolgára.

Eddig ez volt életem legjobb napja. Kiderűlt ,hogy anyám a Krisztivel beszélt és ő mondta ,hogy milyen jó volt. Azóta csináltuk már 4en is , de anyámmal rendszeresen szeretkezünk.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (118)        Nem tetszik (139)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-10-13 07:35:35
Tony
Megbaszhatom az anyádat? 

2016-11-01 14:54:38
Makkos
Lehet, hogy neked ez volt a legszebb napod, de nekem a legborzalmasabb, mikor elolvastam ezt a bugyuta történetet.

2016-11-01 19:04:01
Makkos
de ha fiúk lettek volna benne és leszioják egymást, kivertem volna rájuk

2023-01-05 19:02:16
Greg
Már Greg vagyok-e még soha nem hallottam olyant ,hogy egy nő könyörgött volna egy férfinak a baszásért, a hapsi pedig elvállalja, na jó de csak azért mert annyira akarod. hát ez egy nagy szar. Az irodalom valamilyen módon megragadja a. valóságot és a maga


Ezt a szex történetet 32572 X olvasták el.