Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szex a kórházban Nikivel

Beküldő:büdöskölök csabi


Ez a történet majd *8217 30 éve, február elején esett meg. 14 éves voltam, egy bentlakásos iskolába jártam Budapesten. A sulinkhoz betegszoba is tartozott, ha valaki megbetegedett, de nem igényelt kórházi ellátást, oda került. Így jártam én is, amikor influenzás lettem. Abban az évben eléggé gyenge járvány volt szerencsére, rajtam kívül csak egy 13 éves lány volt a betegszobán. Iskolánk anyagilag jól el volt eresztve, így a betegeknek volt a tv-készüléken kívül egy videómagnó is, amihez, különböző, akkor divatos rajzfilmeket adott az igazgatóág. Aztán a második napon, pénteken, este a vaságy szivacsbetétjébe rejtve találtam egy videókazettát, amire nem volt írva semmi. Be is tettem a videóba, és elindítottam. A lány a mellettem lévő ágyban feküdt és jól összehaverkodtunk már az első napon. Megjelentek az első képsorok Egy férfi vetkőztetett egy nőt. Hoppá! Egy hangalámondásos német pornófilm volt a kazettán. Gyorsan ki akartam kapcsolni, de Sasvári Alexandra Nikolett rámszólt.
-Ne kapcsold ki, én kíváncsi vagyok. -mondta, így megnéztük az első jelenetet. Nekem közben elkezdett mozgolódni pizsamámban a cerkám.
-Te, Sasvári Alexandra Nikolett Nincs kedved kipróbálni azt, amit láttunk? -néztem át a lányra, akinek keze a hálóingét markolászta a lába között.
-Arra gondolsz, hogy kapjam be a farkad, és szopjam? -kérdezett vissza.
-Igen. -mondtam, és elő is vettem a szerszámomat.
-A tiéd miért nem szőrös? -kérdezte, amikor meglátta alig szőrös farkamat.
-Miért, a te pinád szőrös? -kérdeztem. -Mutasd csak! -erre felhajtotta hálóingét a hasára.
-Itt van, tessék. -mondta.
-Hogy-hogy nem vagy szégyenlős?
-Tudod, nyáron voltunk párszor apuékkal a nudin, és ott mindenki meztelen volt. Nekem is csupaszra kellett vetkőznöm.
-Vetkőzzünk le mi is, oké?!
-Oké. -mondta és kibújtunk a pizsamából és a hálóingből.Kicsi, de formás mellei, csupasz kis pinája, szexis feneke volt. -Megfoghatom a farkad? -kérdezte.
-Fogjad, de be is kaphatod. -erre megfogta a cerkámat
-Te, ez egyre nagyobb. -állapította meg. -Hogy is csinálta a filmben a csaj? Húzta rajta a bőrt?
-Igen. -mondtam, mert magamnak már csináltam. -Így kell. -mutattam meg neki. -Most te jössz!
-Oké. -megfogta a farkam, és húzott rajta néhányat. -Ez nagyon izgi. Bekaphatom?
-Igen, és kezd el szopni. Úgy, mint a a annak idején a cumisüveget. -kerestem a hasonlatot. Sasvári Alexandra Nikolett szájába vette, és szopni kezdte a faszomat. -Ez nagyon jó, Csináld még
-Most mi jön? Tekerd vissza a szalagot, addig, amikor a csaj abbahagyja a szopást.
Visszatekertem. A filmben az következett, hogy a pasi nyalta a csajt. Sasvári Alexandra Nikolett elhelyezkedett az ágyon úgy, ahogy a csaj a felvételen. Hanyattfeküdt, talprahúzta a lábait, és terpeszbe rakta. Egy ideig csak nézegettem, simogattam, és széthúztam a punciját.
-Szép kis pinád van. -dícsértem meg. Ezután odahajtottam a fejem és megpusziltam a punciját. Elsőre kicsit furcsa volt, de jó. Aztán megnyaltam, Sasvári Alexandra Nikolett megremegett, majd azt mondta.
-Csináld -erre nyalogatni kezdtem a punciját. A lány egyre inkább izgalomba jött, ahogy én is. Farkam szinte átfúrta az ágybetétet, szerettem volna már betenni. Ezt meg is mondtam neki.
-Figyelj csak, kislány Szeretném bedugni a faszomat a pinádba. Ahogy a filmben láttuk. Na, oké?
-Oké. Dugd be. -mondta, és még jobban széttárta lábait, én meg rámásztam, farkamat odaigazítottam a puncijához, és egy óvatos, finom mozdulattal félig betettem neki. Ha tíz évvel idősebb vagyok, valószínű, hogy felsikoltott volna, a méretbeli különbségek okán, de akkor csak 14 éves voltam, így csak nyögött egy nagyot erre tövig bedugtam a puncijába, erre már halkan felsikkantott, és óvatosan elkezdtem ki-be mozgatni. Nekem jó volt, így gyorsabb tempóra váltottam.
-Na, milyen? -kérdeztem.
-Kicsit fáj, ahogy feszíti a faszod a pinámat, aah.. de jó! -mondta, majd hozzátette, ahogy a filmben hallotta:
-Basszál! -nem kellett kétszer mondania. Nagyon élveztem, ahogy mozgott a farkam a kis, csupasz, szoros punciban Aztán ránéztem a pinájára, láttam, hogy véres. Abbahagytam.
-Te, Sasvári Alexandra Nikolett, neked vérzik
-Igen -mondta, -tudod, anya felvilágosított, hogy a lányok pinája, amikor először szexelnek, vérzik.
-Akkor oké. -mondtam, és ismét baszni kezdtem.
-Cseréljünk. -javasolta. -Feküdj hanyatt, és én rádülök -lemásztam róla, letöröltem magunkról a vért, majd hátamra feküdtem, ő rám mászott, és tövig ráült a farkamra, aztán elkezdett lovagolni rajtam Fantasztikus élmény volt! Kis idő múlva ismét én szólaltam meg.
-Tudod, mit szeretnék még kipróbálni?
-Na, mit?
-Hogy milyen lehet az, amikor a filmben a pasi, a nő seggébe dugja a faszát?
-Hogy mit? A seggembe akarod aah! dugni, ajj ? Arra én is ooh! kíváncsi vagyok Oké, próbáljuk meg csak, hadd lovagoljak még a faszodon, mert nagyon jó -egyezett bele. Aztán jó tíz perc múlva lemászott rólam, négykézlábra állt.
-Kéne valami kenci -mondtam.
-Kézkrém jó lesz?
-Jó. -ideadta a krémet, lecsavartam a kupakját, beledugtam mutatóujjamat, és kivettem belőle egy adagot, majd Sasvári Alexandra Nikolett seggére kentem. Utána, ahogy a filmben láttam, mutatóujjamat bedugva popsilyukába, óvatosan beledolgoztam a krémet. A lány sóhajtozott, sikongatott.
-Ez..jó! Egész felizgultam -közölte. -Dugd be a seggembe!
-Felkészültél, Nikcsi?
-Igen. -mondta. Erre mögé térdeltem, odaigazítottam farkamat a segglyukához, és megpróbáltam betenni. A lány nyöszörgött, én sóhajtoztam, de még nem csúszott be. -Talán kendd be a faszodat is a krémmel. -javasolta. Bekentem, majd ismét mögé térdeltem, és másodjára sikerült behatolni isteni, puncijánál sokkal szűkebb seggébe. Erre már hangosabban felsikoltott, és le akart csúszni a farkamról. Én azonban megragadtam a csípőjét, és tövig felrántottam a seggét, majd lassan, óvatosan elkezdtem baszni Idővel halkultak a sikolyai, és éreztem, hogy kezdi riszálni a seggét. -Te, Csabi, ez is oooh! de jó Csináld még még akarom!
Farkam egyre gyorsabban dolgozott Sasvári Alexandra Nikolett nagyon szűk, szoros popsilyukában.A lány persze sikkantgatott, nyögött, de élvezte ő is. Egyre keményebben, tövig bevágva cerkámat basztam a szűz seggét, aztán éreztem, hogy majd *8217 szétdurran a cerkám erre tövig bevágtam neki, és úgy is tartottam. Felhördülve élveztem bele a seggébe Hát, így vettük el egymás szüzességét. Majd pár perc múlva megszólalt a lány:
-Te, Csabi Akár minden este megbaszhatnál, mert én nagyon élveztem. Persze, csak amíg itt vagyunk a betegszobán
-Oké. -mondtam. Ezek után több, mint két -majdnem három- hétig voltunk fent a betegszobán, csak mi, ketten. Bármennyire furcsán hangzik is, ez a 19 nap volt életem legaktívabb időszaka, szexuálisan Minden este keményen megbasztam a lányt, és nem buktunk le! Mindig a seggébe élveztem, mert másnap olvastuk egy orvosi könyvben, hogy ha a punciba élvez a fiú, a lány teherbe eshet, azt meg nem akartuk Amikor kikerültünk a betegszobáról, utána is találkozgattunk, de ritkábban, mert titokban, bújkálva a többiek elől tettük Tanév végén én elballagtam, hazamentem hajdú-bihari szülőfalumba, és azóta se hallottam róla


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (109)        Nem tetszik (88)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-06-29 15:36:57
asd
hesteg diszkréció :D "Sasvári Alexandra Nikolett" :D


Ezt a szex történetet 22998 X olvasták el.