Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Férjes asszonyt dugtam

Beküldő: jáccint


Mikor kiléptem az ajtón, a nap forró sugarai végigsimították félmeztelen, férfiúi felsőtestem. Nem mondhatom magam valami izompacsírtának, de az izmaim pontosan olyan szexin vannak kidolgozva, mint egy erotikus képen látható vékonyabb srácnak.
Eszembe jutottak az aznapi tennivalóim, s legfőképp az hogy az autómat indulatba kell hozni, mivel ez elmúlt nap épp csak annyi benzin volt benn, hogy a házig el vigyen. Ott aztán mint aki jól végezte dolgát önkényesen leált. Lesétáltam az ajóból vezető lépcsőn a kertkapuig, kivettem az autóból a kis kézi kannát, és a szomszéd háza felé vezető úton elindultam, a közeli benzinkúthoz. Mikor a szomszéd kapujával egyvonalba értem, pont kilépett rajta Olívia asszony aki úgy harmincöt éves lehet a haja sötétvörös, és a környékröl sok lány megirigyelhetné a teste még mindig bájos és vérpezsdítő szépségét.
Egy jónapot erejéig lelasítottam, és megkérdeztem hogy van.?
- Ó köszönöm jól, a fiam pont most ment el, a barátaihoz. - Nincs kedve bejönni egy frissítőre? kérdezte Olívia - Köszönöm de még le kell mennem a kútra, benzinér. - Mikor a férjem elköltözött ittmaradtak a benzines kannái, s ha jól tudom az egyik még félig van, talán az is megteszi. Na jöjjön! - igazán kedves.
Ezzal a mondattal hátra vezetett a kis kerti gloriettbe, s néhány pillanat múlva megjelent egy tálcával, rajta egy kancsó limonádé, jég és néhány pohár. Az öltözékét is megváltoztatta, most egy vékony kissé áttetsző fehér, ugy combközéppig érő ruha volt rajta. A nyári szellő a testére tapasztotta a ruhát, ami úgy simult végig rajta törések nélkül, mintha nem lett volna rajt a semmi egyébb, mármint fehérnemű. Gyönyörű kebleit legalábbis a ruháján kívül semmi nem fedte, és a mellbimbói kicsit kiemelték a selyem ruhát. Egy magabiztos de mégis lassú mozdulattal leült a szemközti székbe, és letette a tálcát. A gloriett nem volt nagyon berendezve, csak egy alacsony és kicsi dohányzóasztal, meg három nagyon kényelmes karfás szék volt benne.
Kitöltött két pohárba limonádét, és az egyiket átnyujtotta nekem. Mikor bele kortyolta, Olívia felrakta az egyik lábát az alacsony asztalra, és a másikat pedig széttárta. mostmár biztos voltam benne hogy nincs rajta bugyi sem. Kicsit zavarba hozott és hogy ne lássa hogy remeg a kezem, gyorsan letettem a poharat. Föláltam és és elsétáltam a házig miközben, Olívia elmesélte, hogy mennyire nem törődött vele az ura. Mikor visszamentem leülni a gloriettbe, ő megfogta a rövid farmernadrágom derekát és egy lassú kecses mozdulattal leültetett az asztalra, magával szemközt. Az egyik lába még mindig fent volt az asztalon és a szemérem ajkai olyan lágynak és rózsaszinnek tüntek mintha rajzolták volna. Kicsit zavartan beszélgettem és megpróbáltam uralkodni a hangomon hogy ne remegjen. Ö az egyik kezét a combjára simuló ruhára tette, és lassan elengette a karjának izmait és ettől a ruhája még feljebb csúszott.
Én egy mozdulattal letérdeltem a földre, ő teljesen felhúztam a ruháját és a csodálatosan símára borotvált puncia, úgy hívogatta a nyelvem mintha, csak valami finom étek lenne. Az egyik lábát a nyakamba raktam és egy kicsit lejjeb húztam a székbe, végigcsókoltam a válamra rakott combját egészen a belső comb hajlatig. Finoman kinyujtottam a nyelvem és végignyaltam a puncia vonalát, lassú körkörös mozdulatokkal egyre mélyebbre és mélyebbre nyaltam. Ő a kezét a válamra tette a másikat pedig a fejemre, fejét hátrahajtotta és mély levegőket véve, kéjesen felnyögött. Mikor a nyelvemmel elkezdtem a pöckét nyalogatni egyre erősebben, közben a kezemet finoman a segge alá helyeztem és két ujjammal benyultam neki. Egyikkel a pinájába a másikkal a segglukába, és finoman ki-be húzogattam az ujjaimat, közben a számmal az ajkaim közé szívtam a pöckét és a nyelvemmel izgattam a végét, mire ő egyre jobban és hangosabban nyögött.A válamon lévő kezével a hátamba mélyesztette a körmeit, a kéj és fokozódó izgalom jeléül. Egyre erősebben nyaltam a pöckék és a punciába dugtam három ujjamat, amit gyors mozdulatokkal, ki be húzogattam. A másik kezemmel felhúztam teljesen a ruháját, és a mellbimbóját egyre keményebbre simogattam, miközben a pinája mindjobban nedves lett.
Egyre erősebben izgattam a pináját a kezemmel és nyelvemmel, ő még erősebben szorította a válam és még hangosabban nyögött. Az izmai megfeszültek a pupillája kitágult a teste végigremegett,és a lyuka olyan nedves lett mint egy zuhatag. Megpróbáltam még mélyebben benyúlni neki és egyre erősebben nyaltam a pöckét, mikor ő mindkét válam megfogta és kicsit eltolta a szám a lyukától. Éreztem hogy nagyon jót élvezett és mondta hogy szinte már fájt amikor fojtattam. Végigcsókoltam a testét a lyukától a melléig és bekaptam a mellbimbóját és kényeztettem a nyelvemmel. A teste egyenletesen barna volt, a böre és a puncija tökéletesen fényes és sima, a melle mintha csak egy férfi kézre formázták volna. A vállamon lévő kezével arra irányított hogy áljak fel, de ő még mindig a székben ült, megfogta a rövidnadrágom derekát és közelebb húzott magához. Előrehajolt a székböl és a melegtöl izzadt barna és izmos hasamat kezdte csókolgatni, a nyelvével belenyalt a köldökömbe és a kezével kigombolta a nadrágom,amit félig lehúzott. az alsónadrágomba a szerszámom már szinte olyan kemény volt hogy robbani tudott volna.
Ő alsónadrágomon keresztül kirajzolódó farkamat kezdte finoman harapdálni, aztán lehúzta a kisnadrágom, és két kézzel megmarkolta az égnak meredező kemény falloszomat. Finom lágy mozdulatokkal rángatta és közben nyalogatta és néha bekapta a heréimet, aztán megfogta mind két kezével a fenekemet, és bekapta a faszom. Először csak finoman aztán egyre jobban szívta és egyre mélyebben bekapta. Mind gyorsabban és gyorsabban mozgatta a száját a faszomon, én egyre csak hevültem és nyögtem és élveztem. Az ütem egyre gyorsult ahogy a vákum is nagyobb lett a farkamon, éreztem hogy egyre több vér tódul le a péniszembe és egyre vastagabb. Megfogtam Olívia fejét és arra ösztönöztem hogy még méjebbre szívja be a farkam. A menet egyre csak gyorsult a kezemmel egyre jobban szorítottam a válát,ő érezte hogy mindjárt elmegyek, ezért az egyik kezével megmarkolta a faszom, a szájával meg még jobban szívta a makkom. A levegőt egyre gyorsabban kapkodtan és nyögtem, hírtelen mély élvezettel felnyötem az eddiginél sokkal hangosabban, a forró láva elkezdett kitódulni a faszomból, Olívia már olyan erővel szívta hogy szinte fájt, mintha ő szívná ki a gecit a farkamból. A kezével közben finoman maszírozgatta a golyóimat és még egy darabig de már csak lassan és sejtelmesen szopott. Felegyenesedett a székből és kisétált a kert közepén lévő kiteritett plédhez, és hasra feküdt. Mivel a kert kétméter magas kőkerittéssel volt körülvéve, az ember fesztelenül mászkálhatott benne öltözet nélkül is. A nap sugarai lágyan kényeztették finom barna csillogó bőrét. Kacéran rámnézett és tekintetével maga mellé mutatott. Odasétáltam pucér testel, ami nekem egy kicsit furcsa volt de meglehetősen izgató. Mellétérdeltem végigsimogattam selymes bőrét megcsókoltam a fenekét, és végignyaltam a fenékvégását.
Éreztem hogy ujjra gyűlik bennem az erő és az ernyett botom is kezd ujjáéledni. Egy darabig még csókolgattam finom testét, aztán szóltam hogy húzza fel az egyik lábát a másikat meg hagyja kinyújtva. A nyújtott lábát a combom közé vettem és finoman lágyan behatoltam a még nedves punciába és ahogy dugta ki be, úgy maszírozódtak a heréim a kinyújtott lábán a combjaim közt. Olívia egyre jobban elkapta az ütemet, és a kéjtöl néha megemelte a fenekét hogy mélyebben behatoljak. Aztán megfordultam és a hátamra feküdtem, ő rámült és bevezette a farkam a punciába. Két kezét a melkasomra tette és lassú de egyre gyorsuló mozgással emelgette a fenekét . Megfogta a válam és felhúzott ülő helyzetbe, az egyik karját a nyakam köré fonta, a másikkal magamögé nyúlt a feneke alá és megmarkolta a heréimet. Egyre szaporább mozgással emelgette magát és minden egyes emelkedéskor nekem nyomta a vénuszdombját. Ez annyira felizgatta hogy már úgy markolászta a golyóimat mintha össze akarná törni. Egyre gyorsult a mozgás, a faszom úgy siklott a nedves pinájába mintha mindig is egymáshoz tartoztak volna. Éreztem hogy nincs sok hátra a másik kezét is a nyakamba rakta, és olyan gyorsan mozgott mintha ugrálna. Én megnyálaztam az egyik ujjam és beledugtam a segglukába, érezte ahogy mozog a farkam a pinájába és egyre jobban nekem nyomta a vénuszát. Hangja lihegése nyögésekbe tört, és megfeszült minden izma még a seggluka is rászorult az ujjamra én kihúztam az ujjam, megtámasztottam magam mindkét kezemmel a hátam mögött. Egyre csak emelgettem a csípőm és egyre mélyebben hatoltam belé.
Ő megfogta a derekam és elkezdett lefelé nyomni mint aki már nem bírja az élvezés gyönyörét. Én hajthatatlanul és keményen még néhányszor felemeltem a csípőm, ő már sikoltozott és karmolászta a melkasom a fejét hátra hajtotta és szinte ordított. Hírtelen megfogta a válam és az egész felsőtestével a mellkasomra omlott, lassan még emelgettem a fenekem hogy egy kicsit mozogjon csak a faszom a punciába aztán abbahagytam. A fülemhezhajolt és remegő hangon azt súgta szeretlek. A szó nem ért meglepetten, de tudtam hogy ez csak az élvezet utolsó kihunyóban lévő gondolat sarja. Talán fél órát még feküdtünk egymás mellet sűrün elhulló csókokkal. Testünkön a nap sugarai úgy kényeztettek mint gyermeket az anya. Lassan leszáradt bőrünkröl a heves vágta tajtéka, felkeltem felvettem a nadrágom és a cipőm. Odavittem Olíviának a ruháját és belebujtattam. Mielött még teljesen lehúzta volna a ruháját, legugoltam végignyaltam a punciát aztán megcsókoltam és leengedtem a selyem fátylas ruhát.
Kikisért a kapuba és a kezembe adta a kannámat ami még mindig üres volt. Felnevetett és így szólt - Sajnos benzinem nincs, úgynézki a férjem mégis elvitte a kannáit. - Tudom - feleltem. Kisétáltam az utcára, és elindultam a benzin kút felé.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (129)        Nem tetszik (117)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 31544 X olvasták el.