Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A nevelt fiammal

Beküldő: bálint annya


Ez a kis történet néhány évvel ezelőtt esett meg. Párom kamionsofőrként dolgozik, s mint ilyen nem sok időt tölt itthon szeretteivel. Általában minden második hétvégén tartózkodik csak itthon. Hárman élünk együtt a nevelt fiammal, Zsolttal együtt.

Zsolt egy nagyon jó eszű, kedves gyerek. Fiatal kora ellenére rendkívül jó testű srác a versenysportnak köszönhetően. És eredményes is mind a sportban, mind a suliban, és népszerű a lányok körében.
E történet idején még azt hiszem nem volt barátnője, ahhoz túl szerény fiú volt akkoriban. A 16-ik szülinapját ünnepeltük éppen a nagyszüleivel együtt. Sajnos az apja csak két-három nappal későbbre volt várható, ezért nem volt teljes a család. A felköszöntések és a jó hangulatú vacsora után este hazavittem a nagyiékat (egyébként férjem szülei) kocsival, mert ők már nem akartak tovább maradni. Nyugdíjasok, és már mindent a rég megszokott életük szerint tesznek.

Amikor hazaértem Zsolt a nappaliban tévézett. Köszöntem, majd a fürdőbe mentem zuhanyozni. Már napok óta a szokásosnál is jobban vágytam párom érintésére, és ahogy kentem magamra a tusfürdőt elkapott a vágy, és szép lassan simogatni kezdtem magam. A nyakam, a melleim, ujjaimmal a bimbóimat dörzsölgettem, aztán továbbhaladtam a hasamon keresztül a combjaim felé, és közé. Ujjaimmal széthúztam ajkaimat, másik kezemmel pedig csiklómat kezdtem el finoman simogatni. A langyos víz alatt állva előbb egy, majd két ujjamat magamba vezetve maszturbáltam, míg alig bírtam már magam álló helyzetben tartani, és hirtelen nekiszédültem a kabin oldalának. Hatalmas csattanással elterültem a kabin aljában. Nagyon megijedtem nehogy Zsolt berontson nem tudván mi a baj. Füleltem, de nem hallottam, hogy jött volna. Talán meg sem hallotta, hiszen csobog a víz is, és nyilván a tv miatt sem hallani semmit. Gyorsan lemostam magam, megtörülköztem, magamra kaptam fürdőköpenyem és kiléptem a fürdőből.

A hálószobába indultam volna, de a nappali felől valami szexuális témájú műsor hangjait hallottam. Már teljesen sötét volt odakinn, a lakásban nem égtek a villanyok ezért teljesen nyugodtan álltam meg a nappaliba vezető boltív alatt félig a fal takarásában. Valamelyik adón egy pornófilm forgatásáról szóló dokumentumfilmet nézett Zsolt. Oldalt ült hozzám képest a kanapén, és a tv fényénél láttam, ahogy rövid pizsamanadrágján keresztül simogatja magát. Engem nem vett észre. Pár percig lenyűgözve és egyre jobban beindulva néztem őt, ahogy simogatja tekintélyesnek tűnő szerszámát. Éreztem, ahogy megint nedvesedem odalent. Kioldottam köpenyem és hol Zsoltot, hol a filmet nézve simogatni kezdtem a fenekem, majd a lábaim közé nyúlva ismét magamba vezettem két ujjam. Zsolt teljesen el volt foglalva a filmmel és még mindig nem vett észre. Éreztem, hogy így bujkálva nem lesz jó nekem, és attól is féltem nehogy Zsolt fölfedezzen, ezért inkább abbahagytam a masztit. De tovább néztem én is a filmet, és annyira be voltam indulva, hogy hirtelen ötlettől vezérelve beléptem a nappaliba.

Zsolt nagyon megijedt, és elkapta kezét maga elől, így viszont teljes egészében láthatóvá vált a hatalmasra duzzadt kiemelkedés a pizsamanadrágján. Teljesen komoly arccal letérdeltem elé, köpenyem teljesen szétnyílt, mellbimbóim úgy ágaskodtak előre keményen, mintha Zsolt rúdja mágnesként vonzaná őket, miközben kiemeltem nadrágjából, és csodálattal bámultam. Fölnéztem rá, s láttam szemeiben a zavarodottságot, nem tudta mi történik hirtelen, és nem mert megmozdulni. Ez volt a vesztem. Ugyanis két kezemmel Zsolt mellett a kanapén megtámaszkodva ráhajoltam a rúdra, és finom puszit leheltem a csúcsára. Aztán már nem volt megállás, finoman végigpuszilgattam teljes hosszában a tövéig, visszafelé pedig a nyelvemet húztam rajta végig. Kicsit elidőztem a makkja alsó, nagyon érzékeny részén nyelvem hegyével böködve és cirógatva ott.

Aztán finoman rávezettem magam a csúcsra, és nagyon lassan forró számba engedtem széles makkját. Zsolt felnyögött, eddig levegőt sem nagyon mert venni szegényem. Nyelvemmel körbesimogattam makkját, majd kiengedtem számból. Ismét végipuszilgattam az oldalán a tövéig majd vissza. Újra a hegyéhez érve aztán megint számba engedtem, de most nem álltam meg, hanem szépen lassan csúsztattam a forróságba Zsoltot. Elismeréssel adóztam méreteinek, erősen feszítette a számat. Amennyire csak tudtam, ajkaimmal szorítva leengedtem a torkomba is és vissza. Gyorsabb tempóra váltva kezdtem el szánkázni fel és le nagyokat bólogatva. Néha meg-megszívtam makkját, és újra szánkáztam teljes hosszában. Zsolt tágra nyílt szemekkel, szinte lélegzetvisszafojtva tűrte ügyködésem. Ekkor fogaimmal gyengéden megérintettem makkja alatt, mintha leharapnám. Kisebb fájdalmat okozhattam ezzel neki, mert megfeszítve magát feljebb csúszott a kanapén mintha menekülni akarna, ezért ajkaimat ismét rászorítva, fejemet néha ide-oda forgatva gyorsabb tempóban kezdtem el szopni a már tényleg kőkemény szerszámot. Most már tolta magát előre, így tudtam, már élvezi, amit csinálok. Annyira előrecsúszott, hogy már szinte feküdt a kanapén, a feneke már a levegőben volt, lábai remegtek. Szemeit hirtelen összeszorította, és éreztem, ahogy megfeszül a számban. Kiengedtem, és a kőkemény rudat oldalról fogaim közé kaptam finoman, megpróbáltam volna elhúzni még kielégülését, de elkéstem. Éreztem, ahogy rángatózva, nagyokat spriccelve a levegőbe lövi spermáját, ami aztán visszahullott hajamra, arcomra, de még a kanapén is hallottam koppanni egy-egy adagot, és jutott a padlóra is belőle.
Amikor abbahagyta a rángatózást, finoman, nagyon lassan, nehogy fájdalmat okozzak, ismét a számba vettem. Néhány fejmozdulattal, és nyelvemmel letisztogattam az egyébként nem nagyon lanyhuló szerszámot. Ránéztem, és meglepődtem. Szemeiből mintha sütött volna a szerelem... Vagy talán csak az előbb átéltek hatására nézett rám annyira csillogó szemekkel... Hozzáhajoltam és a fülébe suttogtam:

- Ugye tudod, hogy ez kettőnk titka kell maradjon? Remélem, nem jártatod sehol a lepénylesődet. Ja és Boldog Szülinapot még egyszer!

Szemeiben láttam, hogy bízhatok benne.
A fürdőbe mentem ismét, és ma már másodszor lezuhanyoztam. Most azonban a kád szélére ülve simogattam magam, és előbb két ujjamat megint magamba vezetve, majd azután hajkefém nyelének segítségével összeszorított szájjal, halkan, egész testemben remegve végre eljött számomra is a kielégülés pillanata.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (176)        Nem tetszik (110)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 46283 X olvasták el.