Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anya lánya hármas szex

Beküldő: donkopil


Egy forró napsütéses nyáron. Megyek át a barátnőmhöz, úgy hívják, hogy Tiffany. Becsöngettem. Anyukája nyitotta ki az ajtót. Találkoztam már vele is többször. Nem úgy viselkedett velem most ahogy szokott. Nyitja ki az ajtót. Fehér nadrágban volt, fehér magassarkúban. Fehér, kék csíkos ingben függőlegesen festve. Fehér szürke csíkos felsőben. Fekete hosszú a haja. Szeme meg a szája világos színűre fényezve. Sminkelt arc Fehér gyöngyöt viselt.

Nyitotta ki az ajtót, és üdvözölt.

-Szia! Milyen szép vagy!-dicsért.

-Köszönöm! Tiffanyhoz jöttem. Jól van?

-Minden okés vele. Itthon van.

-Milyen szép vagy. Gyere csak be!- engedett be.

Becsukta az ajtót, és végig a szemembe nézett. Felmentünk az emeletre, és váltott velem szót Tiffany anyukája.

-Hány éves is vagy?

-Hát 24! Már kérdezte egyszer!

-Elfelejtettem, ne haragudj!-mondta és simogatta a hasamat.-te olyan jó képű vagy a lányomnak.

Attól féltem mit fog szólni Tiffany, ha meglát az anyjával.

-Jaj ne haragudj, nem akartam. Tudom, hogy a lányom barátja vagy. Nem tudom mi történt velem. Csak tudod, nem rég váltunk el és szeretett hiányom van!-szomorkodott.

Simogatott, és meg akarta fogni a farkamat, de ellenkeztem.

-Na de kérem, azért mindennek van határa!

-Kérlek ne haragudj.-fogta a nyakamat és a szemembe mondta- nem fogja megtudni senki, ereszd el magad!

-De nem....- mondtam volna, de elcsitított.

-Sssh!-csúsztatta be a kezét a farkamhoz és simogatta azt is.

Nem tudtam ellenkezni, végül csókolózás lett belőle. Bal kezével fogta a tarkómat, jobbal meg simogatta a farkamat, csókolóztunk megállás nélkül.

-Engedd meg, hogy markolásszam neked!

-Na de tényleg komolyan nem kellene ezt csináljuk!-ellenkeztem.

Csak azért is lehúzta a sliccemet. Kivette a merev péniszemet.

-Nagyon szép farkad van van!- dicsérte a szerszámomat.

Benyálazta jobb kezét és azzal kényeztette a hancúr lécet. Finoman markolászta, rázogatta szép gyengéden.

-Ugye milyen jó?- kérdezte tőlem.

-Ez igen!-kiáltottam.

Megint benyálazta a kezét, és ugyanígy folytatta. Én pedig kényelmesen hátradőltem a falnak.

-Ilyen hatalmasat még nem láttam te szép fiú!

-Enyém nem lehet ilyen hatalmas!

-Dehogynem.

Majd egy ismerős hang kiáltott fel. Ez a Tiffany volt. Gyorsan elraktam a szerszámot a gatyámba.

-Anya! -jött ki aszobájából.

Tiffany úgy átkarolt, mikor meglátott. Finom illatával. Fekete hajával kék szemével. Farmer rövidnadrágot viselt, fehér trikóban.

-Szia, hogy vagy?-kérdezte tőlem.

-Örülök, hogy újra találkozhatunk.

-Ne haragudj, hogy elvettem tőled a barátodat, beszélgettünk egy kicsit.- kért bocsánatot a lányától.

A lányzó megfogta a kezemet, és kimentünk az udvarra. Nézett minket Kriszti, Tiffany anyukája. Mielőtt bementünk volna a lakásba, a barátnőm egy komoly témáról akart beszélni velem.

-Nézd, azt nem mondtam neked, hogy anyu meg apu nem rég váltak el. Kezdem nagyon félteni az anyukámat. Nagyon megváltozott. Mindig arról beszél, hogy milyen jó lenne ha most lehetne egy palija. Mindig elmondja nekem, hogy miket csinálna vele. -mesélte nekem a sztorit. Nem is akartam felhozni neki, hogy kényeztette a farkamat. Bementünk a lakásba. Tifanny fürdeni ment.

Hallottam nagy sóhajtozásokat. Nagyon megölt a kíváncsiság. Kerestem a hangot. Tiffany anyukájának a hálószobájából jött a zsongás. Nagyon furcsa, de nagyon szép női testet láttam, azaz a barátnőm, anyukáját egy száll ingben. Ugyanabban, amiben fogadott engem. Nadrág egyáltalán nem volt rajta. Hason feküdve domborította a szép csupasz fenekét. Olyan szép teste volt. Viszont amit a melltartója és a bugyija takart, ott fehér volt. Ugyanis azt nem sütötte neki a nap. Ujjaival simogatta a punciját, körkörösen. Ahogy felém fordult, felkiáltottam.

-Jaj bocsánat, nem láttam semmi!-mentegetőztem

-Gyere csak be, ide mellém.-mondta mosolyogva.

Amióta itt hagyott a férjem, annyira szeretett hiányom van.-Simogatta a farkamat.

-Egy olyan férfit nem találok az életben amilyen te vagy.-simogatta az arcomat.

-Köszönöm szépen!-mondtam.

-Kényeztetni akarom a popómat, de ez egyedül nem fog menni. Kérlek segíts nekem!

Domborította felém a seggét. Oda hajoltam felé és nyaltam az ánuszát. Fogta a fejemet.

-Ez az ne hagyd abba! Jó fiú!

Punciját is nyalogattam a nyelvem hegyével. Mondogatott felém szép szavakat. Felém nézett. A haja jobb oldalra volt húzva. Láttam a bal arcocskáját.

-Szeretnélek leszopni! Vedd elő nekem!- utasított, de előbb egy puszit nyomtam a fenekére.

Felém fordult. Csatolta ki az övemet, közben csókolóztunk egy jót. Finoman csókolózott. Elé térdeltem az ágyon, ő meg hason feküdve lecumizott. Nagyon kapkodta. Ki-be szopta a vesszőmet, miközben felfele a szemembe nézett. Majd behunyta a szemét. Mély torkozott egy hosszút, majd ugyanazt csinálta mint az előbb. Ráköpött egyet a makkomra. Kezével benyálazta a farkamat, úgy hogy markolászásával végig simogatta. Nézett föl rám. Megint ki- be mozgatta a szájába a péniszemet. Jobb kezével simogatta heréimet. Ráköpött bő nyálasat a vesszőmre, és kezével ismét végig simogatta a vesszőmet. Nevetve nézett fel rám.

-Nagyon jól csinálja- dicsértem.

Tovább cumizott. Bevette a szájába a golyóimat. Hanyatt feküdt és így szopott le. Láttam a csodálatos punciját. Fazonra volt igazítva neki. Középen volt egy kicsi csík. Bekapta a heréimet. Jó sokáig a szájacskájában tartotta azokat. Jobb kezével verte a farkamat. Rázogatta. Oldalra feküdt és továbbra is leszopott. Nyalta a vesszőmet. A szájával a törzset félig kapta be. Így kényeztette tovább. Huzigálta a szájával, anélkül, hogy ráharapott volna. Tovább szopott, közben rázogatta a jobb kezemmel a farkamat. A golyóimat is markolászta. Megint ráköpött , és a nyálát végig húzta a farkamon, rázogatta. Felém térdepelt. Fogta a vesszőmet, csókolóztunk közben. Hátra feküdt, szétterpesztett lábával, de a farkamat, továbbra sem engedte el. Bele helyeztem azt a puncijába.

-Finoman!-mondta.

Mozgattam a hátsómat. Kriszti simogatta az ujjával a punciját. Egymás szemébe néztünk. Csókolóztunk, egymás szája szélét kaptuk be. Bal kezemmel markolásztam, simogattam a cicijét. Csak is élvezte. Továbbra is simogatta a punciját, miközben dugtunk. Be is nyálazta az ujjait és így simogatta a tovább.

Csináltuk megállás nélkül. Tifanny rontott be a szobába, ki ugyan törölközőbe volt tekerve, ugyanis fürdött.

-Anya, ti mi a f...t csináltok együtt?

-Nagyon sajnálom lányom.

-De miért a barátommal?- vonta kérdőre.

Megfogta a törölközőjét és magához húzta lányát.

-Én hívtam magamhoz a barátodat, és egyszerűen nem bírok magammal, mióta apáddal elváltunk.

-Na de életem, mondtam, hogy vigyázz nehogy magával ragadjon az anyám, nézd meg mi lett belőled. Fontosabb az anyám neked, mint én.

-Nézd Tiffany! Szeressétek egymást! Én foglaltam le a barátodat.-mondta.- mi lenne, ha most levennéd a törölköződet, és csinálnánk hármasban.-fogta Tiffany ajkát.

-Nem tudom, ha ennyire ragaszkodsz anyám! Csinálhatjuk.

Anya és a lánya megcsókolták egymást. Nyelveiket forgatták egymáson. Kriszti simogatta Tiffany arcát. Én meg néztem őket mosolyogva, álló farokkal. Csak csókolóztak, megállás nélkül.

-Domborítsd a csupasz fenekedett a barátod felé.-mondta Kriszti.

Simogatta a fenekét, majd megfogta a farkamat, és belehelyezte a lánya puncijába.

-Remélem tetszik a lányom?- kérdezett.-ereszd el magad.

Belehatoltam Tiffanyba. Mozgattam a nagy farkamat beléje ki és befele. Kriszti simogatta a gyermeke punciját nyálas kezével.

-Nyomjad, még még!-mondta.

Kiengedtem a farkamat Tiffany lyukából. Kriszti a szájába vette a veszőmet. Szopogatta. Bal kezével meg rázogatta. A barátnőm meg továbbra is domborította a fenekét. Kriszti ráköpött egy nagyot a szerszámomra. Elkente a nyálát és Tifannyba hatoltam. A szexi anyuka a lánya elé ült. Megcsókolta.

-Anyu hadd nyaljam a puncidat. Tiffany elé ült szétnyitott lábbal. Ő pedig nyalta a punciját szépen lassan. Én meg dugtam a barátnőmet.

-Tudom milyen érzés! A barátod olyan jól dug! Érezd magad te is jól drága lányom!-simogatta a fejét.

Tiffany csak nyögdécselt, mivel felgyorsítottam neki hátulról. Kriszti meg a saját puncijához fogta a gyermeke száját, hogy egy hangot ne adjon ki.

Hanyatt feküdtem. A lányok meg kényeztették a farkamat. Kriszti levette magáról az ingjét. Utána szépen szopta a farkamat. Szépen rázta. Ráspriccelt a péniszemre. Tiffany meg nyalta a vesszőmet. Tiffanyi is bekapta tövig. Majd mind a ketten nyalogatták, puszilgatták a farkamat. Közben kitértek egymásra egy csók erejéig, míg kényelmesen feküdtem el. Kriszti rázta a szerszámomat, Tiffany meg a zsákjaimat markolászta. Kényeztették szájukkal a péniszemet. Vadul hancúroztak, hogy kié legyen a hancúr lécem. A szerelmem ráköpött a farkamra, és tövig bekapta, szopogatta. A szexi anyuka meg fogta a vesszőmet. Belehelyezte a hüvelyébe. Lovacskázott háttal nekem. A gyermeke meg segítette a punciját kényeztetni neki, simogatással. Csókolóztak egymással, miközben Kriszti rajtam lovagolt. Tifanny meg folyamatosan simogatta anyukája csiklóját. Majd markolászta a golyóimat. Kibújt belőlem Kriszti, Tifanny meg szájába vette a vesszőmet. Cumizott. Megint lovacskázott rajtam Kriszti, a barátnőm pedig a golyóimat kényeztette orálisan. Később hátra feküdt. Így hatoltam beléje. Szexi anyuka meg simogatta gyermeke punciját.

-Hadd szopjalak te szép fiú!-szólalt felém.

Verte ki a farkamat, közben párszor a szájába vette, és úgy folytatta. Tifanny meg a szemembe nézett mosolyogva és simogatta a csiklóját. Kriszti verte csak verte, és kezdtem ki lövelni. Egy pici az arcára ment, egy nagy a homlokára. Többit a szájába irányította. Leszopogatta a gecis farkamat, minden cseppemtől megfosztott. Lányához fordult, és szexin bele csurgatta a spermámat Tiffany szájába. Csókolózással lenyalták egymásról.

Mind a hárman jól éreztük magunkkal. Átkaroltak még egyszer a lányok. Csókolóztunk egyszerre hármasban.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (171)        Nem tetszik (134)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-09-06 14:17:54
istván
ezt csinálnám énis

2021-07-09 18:04:28
thue dog rape teenagersex
Nagyon jó és izgató fantasztikus lehet ilyen hármasban !

2021-11-17 12:42:31
Geci
Má' nem azér' nem volt túl sok faszszopás benne?

2022-07-25 18:01:50
sex.75@freemail.hu
Régi vágyam lenne ilyen hármas !


Ezt a szex történetet 48845 X olvasták el.