Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Unokahugi 4

Beküldő:bátyó

A telekre megérkezve bementünk a házba, ahol Lizi közölte, hogy éhes. Mamánk meg azt közölte, hogy nincs otthon jelenleg semmi kaja, majd holnap elmennek és vásárolnak, most rendeljünk pizat. Lizi fogta a telefont és rendelt pizát, ami elég hamar kiérkezett. Még nagyon forró volt. Mi Lizivel bementünk a szobánkba, merthogy egy szobában aludtunk a másikban meg a nagyszülők.
A piza forró volt Lizi meg közölte, hogy neki kevés a feltét rajta, menjek oda és tegyek rá még valamit. Először nem értettem. Oda mentem mire ő hevesen a derekamnál megragadott és a nadrágomat lehuzva a farkamat elővette és elkezdte szopni. A makkomat körbe nyalta majd rá köpött és két kézzel elkezdte verni a faszom. Aztán megint a szájába vette és erőteljesen szopta, közben az egyik kezével a punciját kezdte el masszirozni. Nem sokat kellett várni, hamar beleélveztem a szájába az utolsó cseppig kiszivta a faszomból a gecit, majd a piza fölé hajolt és ráengedte az összeset, mintha majonézt nyomott volna rá. Ezután befaltuk az egészet. Nem is volt rossz íze. Miután megettük, lefeküdtünk aludni.
Reggel a mamánk szólt, hogy keljünk fel, mert van egy kis dolgunk. Felkeltünk, elkészültünk, majd mondta, hogy a szomszédba át kell mennünk a kutyát ellátni,mert a szomszéd megkért minket, hogy etessük meg. Menjünk át mert még otthon van, elmondja mi hol található.Addig ők elmennek bevásárolni és délutánra érnek haza. Át is mentünk a szomszédba, ahol a szomszéd nő Lizit ismerősként fogadta. Lizi bemutatott neki. Mondta a szomszéd nő, hogy látta, hogy megjöttünk este és hátha megint akar Lizi játszani a kutyával, neki úgyis el kell menni dolgát elintézni.
Először nem tudtam miről van szó, de miután elment a szomszédnő Lizi elmondta, hogy szokott játszani a kutyával. Azt hitem hogy a kertben labdázni, de esze ágában sem volt Lizinek kimenni, főleg, hogy eleredt az eső. Lizi szólt Jerynek, aki egy keverék kutya volt közepes testü. Jerry lefeküdt Lizi elé, ő meg elkezdte simogatni a kutyát. Már egy kicsit untam, hogy simogatja, mondtam, hogy eldobok neki egy labdát. Jerry felállt és ekkor vettem észre, hogy a fasza kint van. Lizi fogta és elkezdett játszani a kutya faszával. Először huzogatta a hasa alatt, míg szép lassan a nagy fasza a kutyának teljesen kint volt. Ekkor Lizi megkért, hogy segítsek neki. A kutyát tegyem a hátára és fogjam addig míg nem szól. Így is lett a kutyát a hátára segítettem ő pedig a kutya faszt bedugta a puncijába és elkezdődött a játék. Lizi megbaszatta magát a kutyával. Nagyott élvezett, de a kutya még nem, ezért megfordult és lefektette a kutyát. A szájába vette a faszt és elkezdte szopni. Mondtam neki, hogy jó nagy ribanc vagy. Mire ő azt mondta, hogy menjek oda mert együtt fogjuk leszopni a kutyát. Először nem akartam, de aztán rávettem magam és oda feküdtem Lizivel szembe. Együtt nyaltuk és szoptuk a kutya faszát, amíg el nem élvezett. Csak úgy spricelt a kutya geci szerteszét a szobában. Lizi vett egy kis gecit a szájába és elkezdtünk smárolni. Nagyon finom volt, finomabb mint az enyém. Az én farkam is kemény lett amit Lizi észre is vett. Kért, hogy vegyem elő és szopassam meg úgy hogy kössem hátra a kezét a lábait meg az asztal lábához széttárva. Ki is kötöztem és az arca elé térdeltem. Torkáig nyomtam a faszomat addig míg öklendezni nem kezdett. Ekkor visszahuztam, majd újra. Addig míg televertem a száját a gecimmel. Le is nyelte az egészet, ahogy szokta. Kérte, hogy most nyaljam ki. Nem kellett sokat kérnie. Oda hasaltam a puncijához és elkezdtem nyalni. Szolt, hogy pisilnie kell. Mondtam neki, hogy várjon kikötöm. Mire ő azt mondta, hogy csak hasaljak oda és szájba pisil miközben nyalom. Így is lett. Nyalás közben pisilt. Kis barna puncijából lövelt ki a pisi szökőkut. A kutya is odajött és elkezdte felnyalni a pisit, közben néha odanyalt a punciba is. Kért, hogy oldozzam el és mondta, hogy most én szopjam le a kutyát. Elkezdtem masszirozni a kutya faszát. Nem sokat kellett várni mire előjött a farka. Számba vettem. Először valamilyen lé spriccelt a számba, ahogy vertem neki majd keményebb lett és teleélvezte a számat. Lizi mondta, hogy le ne nyeljem, mert smárolni akar velem. Így smároltunk, majd haza mentünk miután megetettük a kutyát.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (76)        Nem tetszik (90)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-09-25 13:12:38
samu
nagyon tuti

2021-10-07 18:03:09
Nagy
kurva jó


Ezt a szex történetet 25580 X olvasták el.