Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Csoportszex a liftben

Beküldő:lift szex xxx


Jack és én bevásároltunk a helyi szexboltban a születésnapomon vett nekem egy hatalmas, duplavégu rózsaszín mupéniszt,néhány fehérnemut és egy élethu méretu vibrátort. Vettünk még pár üveg finom italt és valami harapnivalót. Úgy tunt kellemes esténk lesz.

Izgatottan beszélgettünk szerzeményeinkrol, miközben a bevásárló központ hátsó részében lévo lift felé haladtunk, ami levisz minket a parkolóba. Már várt ott néhány ember és elképzeltem vajon mit szólnának, ha tudnák, hogy mit rejt a barna csomag.

Egy vékony jól öltözött szoke no egyedül állt egy aktatáskával, nagyon csinos volt valószínuleg a komplexum egyik irodájában dolgozott. Aztán mögötte állt egy öltönyös férfi kezeit a zsebébe dugta. Mosolyogtam magamban mikor felfedeztem, hogy a szoke no lábát és fenekét bámulja.

Egy fiatal pár is volt ott, éppen csókoloztak, megfeledkeztek mindenrol ami körülöttük történt. A lány csinosnak tunt hosszú vörös hajával. Barátjának rövid, fekete haja volt. Mindketten fekete bordzsekit és farmert viseltek.

Egy magas néger férfi sétált közben a lifthez, kezében tartva egy éppen elszívott cigarettát, majd ledobta a földre és csizmájával eltaposta. Mindig is szerettem a néger férfiakat, de még soha nem volt szerencsém hozzájuk.

Nekidoltem Jacknek miközben vártuk a liftet, egy örökkévalóságnak tunt és nagyon közel voltam hozzá hogy a francba hagyjam az egész várakozást. Jack kuncogott, megölelt, majd közel húzott magához és játékosan megcsókolta az orrom hegyét.

Az ajtók lassan kinyíltak majd mind a heten beszálltunk a liftbe, aftershave, parfüm és cigarette füst szaga töltötte ki a kis helyiséget. A lift egy hirtelen rántással lassna elindult. A lift zümmögo hangja túl hangosnak tunt és én kérdon Jackre néztem.

Miközben Jack megrázta a fejét és visszamosolygott rám, a lift lassan megemelkedett, majd egy hangos csattanással megállt. Hirtelen mindenki egyszerre kezdett beszélni. A lift két emelet között állt meg és csak remélni tudtam, hogy a bevásárlóközpont alkalmazottai leellenorzik a lifteket mielott bezárnak.

- Nyugodjon meg mindenki, mindjárt hívom a biztonságiakat a segélykéron - mondta az öltönyös férfi és felhúzta a kis ajtót ami mögött sejtette a segélykéro gombot. Mikor megnézte csak drótokat talált. A szoke no felkapta a mobiltelefonját
-Minden rendben van, semmi pánik, mindjárt kivisznek innen minket.

Mindannyian néztük amint idegesen tárcsázott, közel sem volt olyan nyugodt mint amilyennek látszott. Arca hamuszürkévé vált miközben újra telefonált, majd dühösen megrázta a fejét
-Az Isten verje meg! Nincs itt térero! Mit fogunk csinálni? Senki sem fog megtalálni minket- nyöszörögte.

Az öltönyös férfi a vállára rakta a fejét, miközben megpróbálta megnyugtatni. Jack lecsúszott és leült a lift padlójára, majd én is mellé telepedtem, hogy kipihenjem a vásárlás fáradalmait.
-Azt hiszem nem a legjobb idopont ez arra hogy bepánikoljunk, inkább helyezzük kényelembe magunkat- vigyorgott rám.

A többiek egymás után mellénk telepedtek, a szoke no, az öltönyös férfi még a magas néger férfi is. A vörös hajú szipákolt és barátja lassan körbenézett-Hé emberek nem zavar senkit ha rágyújtunk. Ez megnyugtatja Kate-t.

Egymásra néztünk és megráztuk a fejünket. A fiatal srác ekkor kinyitotta cigisdobozt és kivett belole egy csikket, meggyújtotta, majd átnyújtotta a lánynak. Ezután elovett még kettot és megkínálta vele Jacket és a néger fickót. Mindannyian rágyújtottunk még a szoke no és az öltönyös fickó is pár perc múlva a cigarettafüst betöltötte a szuk kabint.

A feszültség valamelyest enyhült és Jack kinyitotta az egyik piát és körbeadta. Észrevettem a füstön keresztül, hogy a fiatal srác mindegyik üvegbe egy tablettát tett és Jackre pillantottam. O csak mosolygott és azt mondta hogy biztosan ecstazy tabletták voltak.

Halkan kuncogtam miközben nagyot kortyoltam az egyik üvegbol perceken belül nagyon jól éreztem magam. Teljesen megnyugodtam és felszabadultnak éreztem magam. Azt hiszem a pia és a tabletta megtették hatásukat. Nem volt rajtam bugyi és éreztem Jack farkát a farmerének cippzárja alatt.

A lift füsttel töltött fülkéjében lévo gyenge fényben tudtam hogy a többiek is megláthatják csupasz seggemet, de nem érdekelt. Megcsókoltam Jacket miközben kezemet dudorodó nadrágjára csúsztattam és mikor farka elobukkant , gyorsan kielégületlenül puncimba csúsztattam. Felsóhajtottam amint Jack kemény szerszáma szétfeszítette a puncim falát és belebújt mint egy kesztyube.

A fiatal vöröshajú mostanra teljesen megnyugodott kihgombolta barátja nadrágját és éhesen szopni kezdte a fiú farkát, aranyos feje föl le ugrált a srác hasán. Teljesen feléjük fordultam hogy lássam oket és csipom ugrándozása ugyanolyan gyorssá vált mint ahogy a vöröshajú mozgott.

A szokére pillantottam még mindíg szívta a cigit és ivott, miközben az öltönyös férfi lábai között ült és hátát a férfi mellének támasztotta. A férfi kigombolta a blúzát és lágy fehér melleit kiemelte a blúz anyaga mögül. Mindkét kezével gyúrta a hatalmas gömböket és mellbimbóit dörzsölgette.

Elkezdtem fantáziálni milyen jó lenni nyalni a mellbimbóit, milyen finom és édes lehet az ízük, felsóhajtottam, mikor éreztem hogy rohamosan közeledek az orgazmus felé. Jack szemei csukva voltak, fejét a lift falának támasztotta, miközben mozogtam föl le hosszú kemény farkán.

Hirtelen két fekete kéz ragadta meg a melleimet hátulról, finoman elohalászva oket a blúzom mögül.
-Oh igen- sóhajtottam elégedetten, amint a hosszú ujjak megcsipkedték a bimbóimat.

Jack kinyitotta a szemét és elvigyorodott mikor meglátta a fekete férfit.
-Boldog szülinapot édes- suttogta fülemhez hajolva.
Jack közelebb húzott a melléhez és egy nedves ujjat éreztem a segglyukamnál, majd a szuk anális járatomban.

Felnyögtem amint éreztem, hogy csiklóm megmerevedik az élvezettol, az ujj eltunt és egy vastag makkot éreztem a végbelem bejáratánál. Lyukam befogadta a gigantikus férfiszerszámot. Éreztem amint egyre beljebb nyomul végbelembe ez a fenségesen nagy fekete hímtag.

Jack elkezdett döfködni alulról miközben a fekete férfi dugta a segglyukamat. Kezek futottak végig a testemen, dörzsölték klitoriszomat, gyötörték bimbóimat. Egymás után élveztem el és azt akartam hogy sohase legyen vége.

Miközben a két férfi dugta mindkét lyukamat, felfedeztem hogy a fiatalok már teljesen meztelenre vetkoztek, a lány még mindíg barátja farkát szopta, de most már a srác is nyalta a punciját. A dugás, a szopás hangjai és sóhajok töltötték ki a liftet, és a valaha volt legjobb születésnappá alakult át ez a rosszul induló kaland.

Az öltönyös és a szoke no a sarokban álltak, a férfi gatyája a bokájánál, a no szoknyája pedig a derekán. A szoke megtámasztotta magát a lift falán, hatalmas mellbimbói fel és le ugrándoztak, miközben az öltönyös kitartóan kefélni kezdte..

Elonyös helyzetemnél fogva a földön láthattam amint az öltönyös masszív farka eltunik a szoke nedves, csillogó puncijában. Olyan volt mintha egy live showt néznék aminek én is része vagyok. Rámnéztek és visszamosolyogtak rám mielott egy heves orgazmus végig nem futott testükön.

Éreztem hogy megint végigfut rajtam a gyönyör, a két pénisz még mindíg folytatta mozgásást vörös megduzzadt lyukaimban.

A fekete fickó kihúzta segglyukamból kemény dorongját és utána Jack farka is kicsusszant belolem. A fekete felém fordult és megnézhettem azt a hatalmas szerszámát amit szuk seggembe dugott.

Könnyedén felemelt a földrol és a lift falának nyomott, hasonló pozícióban voltam mint a szoke no. Majd egy eroteljes lokéssel bedöfte hatalmas farkát spermával töltött puncimba.

Felnyögtem amikor éreztem hogy belémnyomja azt a szörnyu nagy péniszét. Súlyommal ránehezedtem a farkára egészen addíg míg teljesen be nem hatolt szétfeszített vaginámba. Láttam amint Jack feláll és a vörös hajúhoz megy, majd a szájába rakja farkát, miközben a fiuja hatulról kefélte a vörös hajú fiatalt.

A fekete fickó elkezdett dugni mint egy gép masszív eros lökéseivel az orületbe kergetett, miközben farka ki be járt bennem. Soha nem keféltem még ilyen erosen életemben kigomboltam ingét és éreztem ahogy izmai megfeszülnek az erolködéstol amit dugásom okozott.

Lábaim szélesre nyitottam , hogy a hatalmas, fekete hímtag könnyen eltunhessen világos szorzettel borított puncimban. Hátrahajolt így lehetoségm nyílt megnézni óriási farkát munka közben.

A szoke egenlore visszavonult, az öltönyös pasi a vöröshajú lány seggét, Jack pedig a pináját kefélte, miközben a lány sóhajtozva szopta tovább barátja farkát.

Végigfuttattam kezem a szoke nagy mellein, megrázogatva a bimbóit, majd fejemet lehajtva számba vettem az egyik édes gombocskáját. A padlón feküdtünk , csókoltok és simogattuk egymást , a néger fickó kezével masszírozta farkát miközben nézett minket.

Szétnyitottam a no lábait és fölé térdeltem, majd széthúztam ujjaimmal a szeméremajkait és nyaltam megduzzadt klitoriszát. Mikor nyelvemet mélyebbre dugtam éreztem a számban az öltönyös spermájának ízét, ami beborította a nagymellu no vagináját.

A fekete fickó odajött hozzánk és megfordított minket a szoke no került felülre és én feküdtem a padlón. Majd hevesen ismét egymás nyálazásához fogtunk.

A néger fiú farka egy lassú lökéssel becsusszant a szoke ciklon pinájába, majd kihúzta fekete szerszámát és óvatosan a formás seggbe vezette. A no felsikoltott meglepetésében mikor hirtelen elore lökték, amitol feje a térdeim közé került.

Teljesen szétnyitottam lábaimat hogy könnyen hozzáférhessen éhes pinámhoz, éreztem amint széthúzza a szeméremajkaimat és lassan nyalni kezdett, majd ujjat becsusztatta az elobb jól megdugott segglyukamba. Szoptam és szívtam a csiklóját, miközben a néger ki be húzogatta hímtagját a seggebben, fekete, spermával borított golyói a fejem felett csapódtak a kis szöszke puncijának.

A szokeség mind a négy ujját bedugta pinámba és jó mélyen ujjazott, éreztem amint ujjaival a méhszájamnál matat. Keze ekkor már csuklóig bennem volt, szélesre tárta ezzel pinámat. Hangosan felnyögtem
-Dugd be amennyire tudod, basszál meg ököllel, édes!! Oh igen ez az !!

A fekete fickó szorgalmasan pumpált felettem, hangosan felnyögött mikor megtöltötte a szoke no seggét spermájával, ami az arcomra és a számba folyt miközben nyaltam a szöszke vagináját.

Nem láttam Jacket, de tudtam hogy nézi a fölöttem térdelo not akinek keze teljesen bennem volt most miközben az öklével dugott. A fekete szörny kicsusszant a szuk segglyukból én pedig olyan gyorsan nyaltam a csöpögo gecit amennyire gyorsan csak tudtam.

Ismeros fasz tunt fel a fejem felett és tunt el a szöszke pinájában, miközben o még mindig szorgalmasan öklözött. Nyalni kezdtem a szorös gólyókat is a punci mellett. A szöszke most hangosan zihált és lassan kihúzta kezét a pinámból.

Kicsúsztam a szoke alól, egyedül maradt Jackkel. Az öltönyös gyorsan elkapott és becsúsztatta farkát a seggembe. Felsohajtottam miközben szembe fordultam vele. Láttam amint Jack keféli a szöszkét, a néger pedig a vöröshajú tinédzsert dugta aki hangosan nyöszörgött a félelmetes méretu szerszámtól miközben vékony kis testében csúszkált.

A barátja nézte egy darabig amíg barátnojét kefélik, majd addíg verte a farkát amíg megint kemény nem lett. Odajött hozzám és az arcomba nyomta merev hímvesszejét. Kinyitottam a számat és éreztem amint makkja a számba csusszant és hagytam hogy egészen a torkomig dugja dákóját. Ezután rimikusan elkezdte kefélni a számat mintha egy pinát dugna.

Nem tudtam mozogni, mivel az öltönyös fickó szorosan tartott miközben dugta a seggemet, így a vöröshajú barátja eroteljes lökéssel tudta dugni a számat, mélyen bedugta a torkomba. Hallottam Jack lihegésést és zihálását miközben kefélte a szokét és a vöröshajú hangos levegovételeit kis sóhajokkal mialatt a nagyfaszú srác pumpálta ot.

Az öltönyös pasas váltakozva hol a pinámba hol a seggembe dugta a farkát, ujjai közé vette a csiklómat és dörzsölgette miközben kefeélt.

Éreztem hogy mindjárt elmegyek és nyöszörögni kezdtem a fasz mellett ami tovább kefélte a számat , mintha egy igazi vagina lenne. Miközben hullámokban tört rám a gyönyör a számban lévo fasz eldurrant és nagy adag gecit lott a torkomba, majd pár másodperc múlva az öltönyös pasas is kihúzta szuk lyukamból a faszát és a seggemre lotte ragacsos spermáját.

Mindannyian kimerülten estünk össza a sok nyalás, dugás és szopás után az éjszaka hátralévo részét alvással töltöttük el. A világosság ébresztett fel és a lift nyitott ajtajára bámultam, és meglepetten néztem a liftszerelo és a kivül várakozó emberekre.

A csupasz, spermával borított testek feküdtek a földön, üres üvegek és kajás zacskók hevertek a levetett ruhadarabok között. Jackre vigyorogtam, miközben o és a többiek is kezdtek ébredezni és lassan kidörzsölték az álmot a szemükbol.
-Hé emberek Mi történt itt a múlt éjjel? - vigyorgott ránk a szerelo miközben megcsóválta a fejét.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (84)        Nem tetszik (79)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-09-19 05:45:20
Lois
De kár,hogy a feleségem nem volt közöttük,amikor hazajött volna lett volna mit kiszívnom a szájából a pinájából és a seggéből.Amellett.hogy becsületesen megbaszta volna végre megint egy néger


Ezt a szex történetet 13134 X olvasták el.