Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Ismét leszoptuk egymást dugás után

Beküldő: csábuel


20 éves koromban küzdösport edzesre jártam és akkor történt meg velem a következö történet. Erre az edzésre csak pasik jártak és soha nem volt téma az, hogy edzés végén tusolásnál takargassuk magunkat. Söt mindenki dicsekedett azzal, hogy mi van alatta.. Eleve ez egy szoci helység volt ahol a tusolók is egybe voltak nyitva. Voltak szégyenlösebbek, de pár hét után azok is elengedték magukat. Sokszor ment is a hülyeség, hogy egymás seggéhez meg arcához odaérintettük egymás farkát annak ellenére, hogy hetero volt mindenki.Csak páran voltunk azok akik azért jártak erre az edzésre, hogy meglegyen a kondi meg a rendszeres testmozgás illetve fogyókúra miatt. A többiek versenyszerüen üzték a sportot. Ebböl adódóan voltak olyan napok amikor elmentek a srácok és az edzö versenyre, olyankor megkaptuk a kulcsokat és attól független, hogy ök nem voltak ott mi tudtunk edzeni.

Na és akkor volt egy nap amikor csak kettem jöttünk edzeni, gondolkoztunk is rajta, hogy edzünk-e, de ha már ott vagyunk akkor miért is ne. Tartottunk egy rövid és laza edzést közben jókat dumáltunk minden féle dologról. Edzés végén mint mindig lemérekztünk amit persze meztelen csinálunk mindig. Ez a srác meg én is már jó ideje járunk edzeni, de hetero léttemre sürün megakadt a szemem a farkán mert nem egy átlagos van neki. (olyan 18+os) Amúgy ez a farok téma a férkiaknál mindig téma szerintem...Nekem egyébként 15 centi körül van.

Visszatérve a témára amikor felállt a mérlegre(egy régi mázsa volt) és mondtam neki, hogy mennyi akkor mérgelödött mert nem úgy mennek le a kilók ahogy ö szeretné.

Erre mondtam neki:

- hogy túl nagy a faszod, az legalább egy kiló. :-)

Erre ö csak nevettet meg mondta,hogy:

- nem is.

Aztán amikor helyet cseréltünk, hogy ö mérjen meg engem akkor álltunk egymással szemben és poénból megemeltem a farkát.

- Van azért ennek súlya mondtam én.

Ez mind csak pár másodperc volt, de máris elkezdett duzzadni a farka.

Hogy jól jöjjek ki a dologból mondtam neki, hogy:

- Mivan már egy pasi kezére is feláll a farkad?

De mire kimondtam, az enyém is félkeménnyé vált, persze neki se kellett több és már kontrázott is!

- Hogy neked meg feláll, ha megfogod a másikét!?

Na erre már egyikönk se tudott mit mondani, de inkább vicces volt a helyzet mint kínos.

Viszont ennek hatására elkezdtünk beszélgetni az ilyen biszex dolgokról, hogy kinek milyen élménye van. Igazából egyikönknek sem volt még csak annyi, hogy volt már olyan amikor ketten dugtunk egy csajt. (Ö is valaki mással és én is az egyik haverommal). De mind a kettönknek megfordult már a fejében, milyen lehet nem csak a csajt kényeztetni, hanem mondjuk a csajjal szopni a másikat. Ekkor már mind a kettönknek állt a farka, elég sürün rá is pillantottam. Egyébként nem csak nagy, de szép formás farka van neki. Mondtam is neki, hogy irigylem egy kicsit a farka mérete miatt. Erre ö azt mondta, hogy ne legyek az mert sok csajnak fáj ha tövig benyomja meg nem bírják rendesen szopni. Na és akkor tettem egy felelötlen kijelentést, hogy:

- Hagyjad már, azért nem olyan nagy hogy ne lehessen bekapni, én simán be bírnám.

Neki se kellett több, és azt mondta, hogy rajta, meg lehet próbálni! Azt válaszoltam, hogy rendben de akkor utána te is. Azt mondta, rendben, de elötte tusoljunk le. Így is történt elmentünk tusolni, elötte bezártuk az edzöterem ajtaját nehogy bejöjjön bárki is, föleg akkor ne amikor dolog van.

Tusolás közben már azon járt az eszem, hogy lehet nem kellett volna ebbe belemenni, de egyébként meg állt a farkunk mint a cövek. Hogy egy kicsit enyhítsem a stresszt, mondtam neki, hogy mossuk meg egymásnak, ebbe ö is belement. Már ott majdnem eldurrant a farkam, de türtöztettem magam. Mikor végeztünk átmentünk az öltözöbe és kérdezte, hogy akkor hogy csináljuk. Mivel még soha nem csináltam ilyet meg már kicsit bántam is a dolgot én sem tudtam, de mondtam neki, hogy üljön a padra és meg letérdelek elé egy törölközöre. Akkor már lelankadt a farkam az izgalomtól, neki is félkemény volt.

Letérdeltem elé, megfogtam a farkát és csak néztem, hogy is kezdjek neki. A másik oldalról olyan egyszerünek tünt mindig. :-) Mire feleszméltem már kökemény volt a farka és úgy voltam vele, hogy mindegy hogyan, de nekikezdek.

Elöször csak megnyaltam a makkját - finom illata volt mert ugye elötte megmostuk egymásnak - aztán a makkját kaptam be és azzal játszadoztam.

Kezdtem élvezni, ez látszódott is mert bedurrant a farkam töle meg egyre felszabadultabban csináltam és már nem bántam a dolgot. Ö is élvezte mert néha már nyomta volna a fejem, hogy vegyem be jobban is meg a levegöt is sürübben vette. Úgy voltam vele, hogy ha csinálom akkor csináljam rendesen és próbáltam úgy ahogy én is szeretem amikor szopnak.

Megpróbáltam párszor tövig bevenni, az nem nagyon sikerült, de azért ameddig befért addig bekaptam. Végig markotam közben és a kezemmel is rásegítettem meg néha elszorítottam a tövénél, hogy mégjobban élvezze és hogy jó kemény legyen.

Annyira élveztük mind a ketten, hogy teljesen megfeledtkeztünk arról, hogy lesz végtermék is és csak arra lettem figyelmes, hogy megfeszül a teste és ahogy markoltam éreztem a kezemben, hogy lövellni fog, de ekkor már késö volt és beleélvezett a számba. Nagyon izgató volt és igazából nem volt rossz íze sem így le nyeltem mindet. Inkább ízetlen volt.

Egy pár másodpercig még húzgáltam a bört a farkán meg bekaptam is párszor a makkját. Vártunk egy kicsit, azt mondta, hogy nagyon durva volt és hogy most ö jön.A felállás ugyanz az csak pepitában. Hasonlóképpen csinálta ö is mint én, nem kapkodta el, finoman úgy mintha egy csaj csinálná... Söt jobban! Én is beleélveztem a szájába pedig én jeleztem neki a kezemmel, de ö erre még jobban bevette. Hát úgy voltam vele, hogy akkor nem eröszakoskodok... Annyira felizgult a szopástól, hogy újra felállt neki is a farka!

Nagyon jó volt és akiben van hasonló hajlam az próbálja ki mert attól nem lesz buzi senki. Mi nem csókolóztunk és nem is voltak érzelmi kitöréseink egymás iránt. Azóta van feleségem és gyerekeim és nem fojottam el magamban semmit mielött valaki ezt mondaná. Csak szórkozás volt.

Hozzáteszem, hogy még jó párszor megtörtént a dolog, persze már nem csak a teremben illetve volt olyan, hogy ketten dugtunk egy csajt és ott is szoptuk egymást, de ez egy másik történet.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (209)        Nem tetszik (146)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-09-12 12:39:18
Plati
...ismeros..&*128521;

2016-12-30 22:49:53
Pocok
Egy ilyen spontán szopásban én is kipróbálnám magam . Ellenben én feltétlen végig csinálnám - megkóstolnám a gecijét is .

2017-02-24 18:42:47
Fityma
Ilyen véletlent azt hiszem én se hagynék ki ......

2017-03-23 12:48:10
Plati
...most is áll...

2017-08-27 12:37:35
csak én
Jó sztori! Érzelem és csók nélkül én is kipróbálnám! Sőt! Még szűz seggembe is jó lenne érezni egy igazi, lüktető faszt! Ettől függetlenül a szép nőket szeretem.

2018-08-14 00:05:44
Peetibi
Kb ugyanígy esett meg velem is az első

2022-12-14 13:10:25
Jocó
Jó történet. Nincs is jobb,mint egy szép faszt leszopni,és lenyelni a gecit!


Ezt a szex történetet 23184 X olvasták el.