Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A prosztata masszázs

Beküldő: jóapa wmn


Feküdtem az ágyon, ő pedig közölte, hogy most prosztata masszázst fog rajtam végezni. Szemeim elkerekedtek. Láthatta arcomon a csodálkozást, mert megismételte az előbbit és kérte, hogy helyezkedjek kényelembe, fenekem legyen minél közelebb az ágy széléhez.

Elhelyezkedtem. Kérte, hogy lábaimat hajlítsam be és tegyem valamennyire terpeszbe. Az izgatottságtól görcs állt a hasamba, de nem az a fájdalmas fajta, hanem amit a kéjes várakozás hoz létre. Farkam megmerevedett és az égnek ágaskodott.

Hallottam, hogy valamivel matat, majd egy csattanást hallottam. Felnéztem és láttam, hogy gumikesztyűt húzott a jobb kezére, és most éppen síkosítóval keni be az egyik ujját.

Fejemet visszahelyeztem a párnára. Ekkor megéreztem forró leheletét a makkomon. Apró csókot lehelt rá, majd óvatosan bekapta. Forró és nedves szájába kerültem. Szopni kezdte. Teljesen elfeledkeztem minden másról.

Egyszerre hűvösséget éreztem a fenekemnél. Ettől farkam még jobban megkeményedett és ekkor jutott eszembe ismét, hogy mire is készül. Közben az ujja már behatolt az ánuszomba és lassan haladt befelé. Kinyitottam a szemem és láttam, hogy engem figyel nézi, hogy minden rendben van-e. Elmosolyodtam, jelezvén, hogy minden oké.

Miközben nyelvével játszott a farkammal, ujja telesen belém hatolt. Lassan mozgatni kezdte. Ki-be húzogatta, illetve tapogatózott. Kereste a megfelelő pontot.

Mikor megtalálta kihúzta, ismét bekente ujját síkosítóval, de most már a mellette lévőre is jutott belőle. A kettőt egyszerre tolta vissza a pontig. Vár egy kicsit, közben farkam kényeztette a szájával, majd dörzsölni, izgatni kezdte.

Ajkaival szorosan közrefogta a vesszőm, miközben erőteljesen szívta, illetve a nyelvével izgatta a makkom. Ujjai is dolgoztak. Testem megfeszült, és hirtelen telelőttem a száját.

Ujjait kihúzta belőlem, majd levette kesztyűt. Szájával játszadozott még kicsit a péniszemmel, majd odabújt mellém.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (199)        Nem tetszik (137)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-10-27 12:26:44
Ferenc
Tetszett tömör és velős


Ezt a szex történetet 15844 X olvasták el.