Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Nappal húgom, este dugom

Beküldő:steve.dock


Tehát.. el akarok mesélni nektek valamit az életemből. Olyasmit, amit biztosan nem mindenki mondhat el magáról, de amit valószínűleg többen mondhatnának el magukról, mint ahányan ezt meg is teszik.

Én a kishúgommal alszom.

Jó, a kicsi az relatív, mi ugyanis ikrek vagyunk. Ha hitelt lehet adni szüleink elmondásának, akkor én vagyok az idősebb.

Amikor valaki esténként viccelődik azzal, hogy ott mindenki mindenkinek a rokona, csak nevetünk rajta, mivel hogy egyrészt mi nem onnan származunk, másrészt az oka annak, hogy mi együtt alszunk, az nem az unalom, nem a kéjvágy, vagy hogy mást nem találnánk.

Az egyszerű ok: szerelmesek vagyunk egymásba.

Gyakran összehasonlítom Andreát (a húgomat) más lányokkal az iskolánkból. Akad azért elvétve néhány lány, aki csinosabb (egy kicsit) vagy okosabb (egy kicsit), de mindent összevetve, nincs számomra csodálatosabb teremtmény, mint a húgom - és amikor ő rám mosolyog, akkor minden elveszett.

Annak idején azzal kezdődött, hogy egyik nap teljesen meztelenül bementem a fürdőszobába (zuhanyozni akartam), és Andrea pont akkor szállt ki a zuhany alól.

Ez odáig rendben van. A probléma csak az volt, hogy én, ill. egy kis (nagy) rész belőlem úgy reagált, ahogy az egy 18 éves fiútól tulajdonképpen elvárható, amikor egy meztelen lányt lát.

Aznap egy szót sem beszéltünk egymással. Csak másnap (péntek volt, és szüleinket a hétvégére ismerősökhöz toloncoltuk) kérdezett rá: Szeretnél erről beszélni? Bólintottam és azt mondtam: Tegnap sokat gondolkodtam erről. És... és tisztába jöttem az érzéseimmel. És ez úgy néz ki, hogy szerelmes vagyok Beléd. Meglehetősen zavartan néztem Andreára.

Ő rám mosolygott. Én ugyanígy vagyok. Gyere. Gyere ide. Egymás karjaiba omoltunk.

Ebben a pillanatban olyan boldognak éreztem magamat, mint még életemben soha. Kis időre elengedtük egymást, egymás szemébe néztünk, és szenvedélyesen csókolózni kezdtünk.

Utána szabályosan egymásra estünk. Andrea kézen fogott, és rohantunk fel a lépcsőn az Ő szobájába. Gyorsan levetkőztünk, és csóközönben elmerültünk egymásban.

Andrea széttárta a combjait, megfogta a szerszámomat, és magába vezette. Csodálatos érzés volt. Ő egy pillanatra összerándult, amikor a szűzhártyáját átszakítottam, de követelte, hogy ne hagyjam abba.

Én néhányszor még mozdultam benne ki - be, majd elélveztem.

Andreának nem sikerült ennél a mi első közös aktusunknál eljutni az orgazmusig, de ezt a hétvégén bőven bepótoltuk.

Hja, ennek már öt hónapja, és egyre nehezebben tudjuk szerelmünket titkolni. Az iskolában, vagy amikor haverok látogatnak meg minket, eljátsszuk a szokásos testvérpárt, akik kölcsönösen piszkálják egymást és ökörködnek, de amikor kettesben vagyunk, boldogan fekszünk egymás karjaiban.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (154)        Nem tetszik (171)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-09-08 18:42:02
alexxx
Tetszik!! En is megdugnám a hugomat!!!

2016-10-05 14:29:11
Ned Stark
Jaime te vagy az?? :O

2018-01-06 00:37:10
szandi
bárcsak engem is megdugna a batyám ...

2021-08-05 17:49:29
BINGO
NAGYSZERU

2021-08-11 14:22:57
Hugi
Mindig vágytam rá, hogy a bátyám ágyába legyek, sokszor alig enged el onnan


Ezt a szex történetet 52752 X olvasták el.