Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Csabi és Jácint szétbasztak

Beküldő:enzós niki


Sziasztok, 36 éves lány vagyok, a nevem pedig Nikoletta. Minden egy nyári estén kezdődött, amikor bulizni mentünk a csajokkal.
Amikor meg *232 rkeztünk, egyből leültünk a pulthoz inni egy vodkanarancsot,én meg elszívtam egy pipát, hogy ne legyen olyan kókadt hangulatunk. Monsanom se kell, az első perctől fogva szemeztünk a pincérsráccal, de nem fordítottam rá nagy figyelmet, hisz csak egy pincér,és nem füvezik. Majd jött még egy kör és a csajokkal táncolni mentünk.
Erotikusan táncoltunk, r *224 ztuk a fenekünket, amit a pasik nagy figyelemmel k *236 sértek. Mikor ezt észrevettük, egymáshoz simulós tánccal, fülbe duruzsolással és nyakpuszikkal folytattuk-persze csak a hecc kedvéért-.
Miután kifáradtam, a pulthoz indultam, ahol nagy meglepetésemre Csabi (a pincérfiú) v *224 rt egy újabb vodkanaranccsal.
Nem iszom egyedül, igyál egyet te is! - mondtam Csabinak, mire elmosolyodott.
Ahogy akarod. - jött az igenlő válasz.
Egy mosollyal, majd egy kacsintással nyugtáztam az egészet...
Pár ital után ugye gátlástalanabb az ember, hát veszitenivalóm nincs - gondoltam..
Csabit közel húztam, majd a fülébe súgtam - Mikor végzel a melóban? Valamvel szeretnélek meglepni! - és lazán a fülébe haraptam. Csabi elmosolyodott, majd mutogatott, hogy kövessem.. mikor kiért a pultból megcsókolt, majd húzott hátra.
A végére egy privát kis helységben kötöttünk ki, ahol halk zene szólt és volt egy hatalmas ágy...
Csabi vetkőztetni kezdett, lassan lehúzta a ruhám cipzárját, mire az könnyedén lesiklott testemen.
Elmondásom szerint nincs rossz testem, nagy melleim és formás fenekem van, amibe jól meg lehet kapaszkodni.
*200 n se akartam kimaradni, vetkőztetni kezdtem, amikor megláttam a testét. Eszméletlen volt!
Csabi egyébként 180 cm körül volt, oldalt majdnem kopasz, középen se hosszú sötét hajjal, barna-kék szemekkel. Afféle álompasi, annak,aki szereti a drogosokat, és ezt a tetkói is hangsúlyozzák, amiket magának csinált otthon diszprzit színezővel.
Amikor a boxerét is levettem, szinte kiugrott hatalmas farka, ami volt vagy 25-30 cm (és még csak néger sem volt). Egy pillanatra ledermedtem, mire Csabi megsimította a fejem. Magamhoz tértem, majd ajkaim közé fogadtam. Óvatosan és félve kezdtem szopni, gyengéden. Aztán egyre erőszakosabban kezdtem szívni, közbein golyóit massziroztam. Hangos nyögésekkel nyugtázta. Kivettem a számból és csak a kalapját nyalogattam, játszottam a rajta a nyelvem hegyével. Amikor éreztem, hogy mindjárt elmegy, újra szopni kezdtem vadul. Csabi megfogta a hajam, kezére tekerte, majd a fejem úgy rányomta a farkára, hogy az lefutott a torkomon. Hatalmas hörgések közepette, hajam húzva elélvezte. Nem hagytam abba a szopást, letisztogattam a gecis farkát, mire ő fel *224 llított.
Úgy látom veled hiába lennék gyengéd, azt meg se éreznéd. Szereted vadul ugye, kis ribanc? - mondta megmarkolva derekamat. Szólni se mertem, csak mosolyogtam. Csabi elkapott, megcsókolt majd az ágyra dobott.
Szinte letépte rólam a falatka kis tangámat, és vadul elkezdte nyalni a puncim. Nyelve kalandozni kezdett a csiklómon, mire nyögni kezdtem. Ő csak folytatta, egyre durvábban, majd benyomta nyelvét szűk kis lyukamba. Visszat *232 rt csiklómhoz, ahol gyorsított és benyomta 2 ujját a puncikámba. Mozgatni kezdte őket különleges technikával, amitől szinte 2 percen belül elélveztem.. Ezalatt Csabi szerszáma új életre kapott és már állt is mint a zászlórúd.
Kérte hogy álljak 4kézlábra, megtettem. Picit féltem, ugyanakkor fűtött a vágy akkora fasztól!!
Akarom a farkadat, akarom!! - ordítottam.
Ezt akarod, csak tessék te kis kurva! - és egy mozdulattal tövig nyomta belém óriási farkát. Felsikítottam, mire megint keze köré tekere barna göndör tincseim és húzni kezdte.
Nagyon gyorsan mozgott bennem, perceken belül élveztem, majd megint és megint. Elengedte a hajam, kihúzta belőlem, majd a karjába vett. Elvitt egész a teraszig, ahol egy jakuzzi volt. Beletett, bemászott ő is, megcsókolt, aztán a fülembe súgta - Akkora kis ribanc vagy, hogy most szét fogom baszni azt a szűk, lucskos puncikádat. Beleélvezek, *232 s csak duglak tovább, amíg el nem ájulsz!! . Elmosolyodtam, szemébe néztem huncutul de kihivoan - úgyse! . Kaján mosoly ült selymes arcára, majd kitett a jakuzzi szélére, szétfeszítette a combjaim és belémvágta megint azt a mennyei farkat. Szinte a mennyben éreztem magam. Csak kefélt, kefélt és csúnya szavakat mormolt. Szétbaszlak te kis ringyó! Szétbaszom a pinádat! - egyre gyorsabban dugott, mire ajtó nyitódást hallottunk.
Csabi! Merre vagy? - hangzott belülről egy mély hang.
Csabi addig sem hagyta abba a dugást, lassan mozgott, mire én csak nyögtem..
Kijött a teraszra az illető. A klub tulaja volt, Jácint. Jácint volt vagy 170 cm, csöves drogos ember, fasza nadrágján kersztül is jó méretekben kilátszott. Amikor meglátott minket, azonnal vetkőzni kezdett és bemászott mellénk. Csabi abbahagyta a kefélést.
Főnök,a kiscsaj egy ribanc! Meg kell büntetni.. erőszakosan szereti a kis cafka! - mondta mosolyogva.
Jácint csak ennyit mondott- Szép kis lyuk.. hasra fektetett, belémnyomta a még Csabiénál is nagyobb farkát, közben pedig a fenekemre köpött és ujjazni kezdte. Közben Csabi elémtérdelt,szopni kezdtem. Nem győztem nyögni...
Jácint intett Csabinak, mire ő alámfeküdt és puncimba nyomta farkát. Jácint ezalatt nyalta a fenekem, majd lassan belévezette hatalmas faszát. Sikítottam, de a tudat, hogy 2 fasz mozog bennem egyszerre, csak izgatott.
Nagy meglepetésemre egyik fiú se bírta soká, szinte egyszerre élveztek belém.. Jácint kiszált, felöltözött majd el is ment. *200 n csak feküdtem Csabi mellkasán, aki csak akkor húzta ki belőlem a farkát és mindkét lyukamból folyt a fehér geci.
A jakuzziban lemártóztam, majd felöltöztem. Egy cetlire felírtam a számom, hogyha szeretne vaalamit, majd hívjon.
Ezután a kaland után Csabi egyre gyakrabban hívott és dugópajtások lettünk. *200 n lettem az ő kis ribanckája, ő pedig a négerem... :)

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (75)        Nem tetszik (108)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-11-20 19:49:28
réka
Nagyon tetszet


Ezt a szex történetet 14411 X olvasták el.