Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kórházi történet

Beküldő:ápoló


Egy neves kórházban dolgoztam, mint szakápoló. Nagyon sok fiatal és idős nő férfi fordult meg az osztályon. Rendszeresen dolgoztam éjszaka, így sok élményem van, volt. Egy alkalommal egy nagyon fiatal ,20-25 éves lány került be hozzánk kivizsgálásra. Sokat beszélgettünk. Elmesélte, hogy nem valami jól élnek férjével. Van egy kisfiúk, mely Őt teljesen leköti, férje pedig elhanyagolja Őt. Megsajnáltam, mert érződött, hogy rossz lelkiállapotba van emiatt. Biztos voltam abban is, hogy a szexuális élete is nagyon szétszórt. Ily fiatal nő rendszeres szexuális életet igényel. De ez mind beszélgetés szinten maradt sokáig. Nagyon sokat dumáltunk az életről, gyermeknevelésről, szexualitásról. Közelgett a kivizsgálás vége és Timi - így hívták - otthonába távozik. Én a nővérszállón voltam, amikor kopognak az ajtómon. Kinyitom az ajtót és ki áll ott, mint Timi!

Meglepődtem, de beinvitáltam. Mivel egyedül laktam a szobában nem zavartunk senkit! Timi leült és elmesélte, hogy milyen jó volt velem dumálni és szeretné, ha időnként találkozhatnánk. Nem tudtam mit is mondjak erre, mert én nem vettem oly komolyan eme beszélgetéseket, mint Ő! Valóban jó volt Vele beszélgetni, de nem gondoltam én közelebbi kapcsolatra. Kérdeztem Timitől, hogy megkínálhatom-e valamivel? Mire Ő azt mondotta persze, ha van egy kis konyakod és kávéd szívesen venném. Örömmel, legalább én is iszom egy jó kávét mondtam. Szobámba meleg volt - ugyanis nyári időszak volt - így nagyon lazán voltam öltözve. Timin csak egy kis rövid szoknya és egy vékony blúz volt. Kellemes parfümöt használt, melyet szerettem. Amíg a kávé készült megittunk egy 3 cl konyakot. Kis idő után Timi kérdezte, hogy később megy a busz amivel otthonába megy nem-e megyünk el sétálni? Szabadnapos lévén nem mondtam, hogy nem mert tényleg kellemes időjárás volt. Kávé elkészültével kiöntöttem mindkettőt és Timi kérdezte, hogy öntenék-e még egy kis konyakot neki, mert olyan jóleset neki és kellemesen érzi magát. Természetes, hogy öntöttem. Megittuk a kévét Timi a konyakot is és beszélgettünk kötetlenül. Majd előkerült az utolsó alkalommal készített fénykép sorozat, melyet nézegettünk.

Közben én is ittam egy kis konyakot. Kellemesen éreztük magunkat. Timi váratlanul megpuszilt! Éreztem, hogy ez nem egy odacuppantás volt csak. Elindult a fantáziám, mely befolyásolta farkam állapotát. Ezt észrevette Timi is. Láncreakció! Érzékeltem, hogy Timi mellei megkeményedtek és csak úgy nyomják kifelé a blúzát! Szó szót követett és ismét beszélgetés lett a folytatás. Most már egy kicsit lazábban és centrikusan egy témára. Az agyamban pedig a Timi puszija és az utána való látvány, farkam merevedése elindított egy szexuális feltöltődést. Timire is hatottak a dolgok, mert egyre jobban látszott rajta az izgalom. Ismét kaptam egy puszit, de ez már televolt érzéssel. Viszonoztam, majd átment az egész csókolózásba. Igen heves lett Timi. Érződött a kiéhezettsége szexuálisan. Mondanom sem kell én sem vagyok fából. Tetszett is Timi. Hamarosan oly helyzetben kerültünk ahonnan már nem volt visszaút. Mellei érintésére Timi teljesen ellazult. Kezével az én farkam kereste és amikor megérezte méretét egy mély sóhaj hagyta el száját. Rám viszont óriási hatással volt a feneke, melyet egy kis tanga takart csak. Színe piros volt. Nagyon felizgultunk.

Éreztem, hogy puncija teljesen nedves, lábai gyengén remegnek, mellei még jobban megduzzadtak. A farkamon megjelent a kéj csepp, amit Timi megérezve rögtön le is nyalt. Amikor szájába vette farkam azt gondoltam, hogy rögtön elélvezek. De Ő tudta, hogy kell vele bánni. Igen erős izgalom volt már rajtunk. Egyre hevesebbek voltunk. Felvettük a 69-es pózt és kölcsönösen ingereltük egymást. Timinek egy hatalmas orgazmust hozott. Éreztem hüvelye összerándulásait, kapkodott a levegő után. Már én sem bírtam sokáig, de pinájába akartam elélvezni. Megfordítottam Timit és erőteljesen behatoltam pinájába. Timi még mindig az orgazmus hatása alatt volt, de amikor megérezte kemény és nem kicsi farkam szinte rá húzta magát és veszettül csúszkált rajta le-fel! Őrítő volt az érzés. Timi egy kicsit szűk volt, így szinte rá tapadt a farkamra. Ez számomra oly jó érzést teremtett, hogy még jobban megduzzadt a farkam. Timi már szinte extázisba volt a keféléstől. Nem tudom körülírni azt az érzést, mely mindkettőnket hatalmába kerített. Jó, hogy nem voltak otthon kollégáim/nőim, mert Timi szinte sikongatott a gyönyörtől. Majd egy teljes behatolásra Timi kihomorított és csak élvezett és és élvezett és élvezett.

Folyt Tőle a nedű. Mondanom sem kell én sem bírtam tovább és egy kis késéssel én is elélveztem! A farkam szinte szét robbant. Rengeteg sperma távozott tőlem Timi pinájába. Timi hüvelye annyira szorította a farkam, hogy szinte teljesen kipréselte belőlem a spermát. Nem tudtam kb.10 percig kihúzni hüvelyéből a farkam annyira szorította. Nagyon jó érzés volt mindkettőnknek. Hatalmas szeretkezés volt. Miután érzéseink, felizgultságunk csökkent, elmentünk lefürdeni. Beszappanoztuk egymás testét, és szappanozás közben megbeszéltük, hogy időnként találkozunk. Persze az aznapi sétánk elmaradt, mert Timinek ment az autóbusza. Miután Timi elment végig gondolta újra az egészet és kellemes érzés töltött el. Következő találkozásunk történetét egy következő alkalommal írom le.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (87)        Nem tetszik (89)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 13012 X olvasták el.