Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Orvosi szex - Altatásban

Beküldő:Zsuzsi

Alexa? A mély hang felkeltette Alexa figyelmét, és rápillantott
a kérdezőre. A férfi magas volt, negyvenes évei végén járó, sötét haja kissé kopaszodó de megnyerő külsejű. Mosolygott, Alexa felállt, és kezet fogott vele.
Örülök, hogy találkozunk mondta doktor Doktor Tóth Zoltán a kutatóintézet vezetője. Elnézést a várakozásért, de lekötött néhány más dolog.
Nem probléma, mondta Alexa. Azt hiszem, a férjemet már ismeri mutatott a mellette álló férfira.
Doktor Tóth a házaspárt a folyosó végi irodájába vezette. Ami belül, tipikus orvosi rendelő volt, egy nagy asztal állt a középpontban, rajta egy szív-monitorra emlékeztető berendezés.
Foglaljanak helyet mondta Doktor Tóth és folytatta: Önök az új szívmonitorunk iránt érdeklődnek, amit Alexa az új filmjében az ER -ben szeretne bemutatni ugye?
Igen, azt tervezem, hogy valami hasonlót használnánk a filmben, és azt gondoltam, hogy egy pillantást vetnék az első példányra mondta Alexa.
Ha nem haragszik meg, ez időpocsékolásnak tűnik az Ön részéről mondta Doktor Tóth, miközben néhány vezetéket csatolt a készülék hátoldalához.
Ez egy nagyon egyszerű gép, de szívesen elmondom a részleteket a készülékről.
Köszönöm, hogy elmondja nekem. Hát, nem szeretném pazarolni az idejét, ezért kezdjünk hozzá. mondta Doktor Tóth, és megnyomott egy kapcsolót. A monitor életre kelt, és néhány másodperc múlva enyhe sípoló hang jött belőle és egy szinuszos hullámvonal jelent meg a monitoron.
Nos, ahogy mondtam, ez egy nagyon egyszerű eszköz. Ezt a sípoló hangot néhány másodpercenként megismétli. Úgy értem, tényleg semmi mást nem kell csinálni, csak nézni a hullámvonalat és hallgatni a sípolást. És ez valójában elég unalmas.
Doktor Tóth úgy látta, hogy Alexa figyelmét teljesen leköti a monitor, és tudta, hogy a hatás már kezd működni.
Doktor Tóth, még Alexaék érkezése előtt gondoskodott egy speciális, a tudatalattira ható üzeneteket tartalmazó szalag elhelyezéséről a gépben. Ezeknek az üzeneteknek a feladata volt csökkenteni Alexa agyának mentális védelmét és lehetőséget adni Doktor Tóth-nek a páciens befolyásolására. Doktor Tóth kutatási területe ugyanis a hipnózis volt. Doktor Tóth óvatosan korrigált a készüléken és figyelte Alexa arcát, ahogy a nő tovább
bámulta a monitort.
Ez egy kicsit unalmas, Alexa. Egy kicsit unalmas, csak nézni a monitort, hallgatni a hangjelzést olyan álmosító érzés, mintha rögtön el akarna aludni. A monitor hangjelzést hallgatva úgy érzi aludnia kell. Álmosnak érzed magad Alexa, nagyon, nagyon álmosnak ( Doktor Tóth itt szándékosan áttért a tegezésre). Úgy érzed, minél többet nézed a monitort, annál álmosabbnak érzed magad. Alexa. Nagyon álmos vagy, Alexa. Csukd be a szemed, és aludj. A tudatalatti üzenetekre beállított monitor, a monoszkóp villogó szeme és Doktor Tóth lágy tónusú hangjának hatására, Alexa tudata feladta, és a fejét előre ejtve mély transzba esett.
Doktor Tóth elmosolyodott, és Alexa férjéhez fordult:
Nos, uram a felesége mély alvásban van. A megegyezésünk szerint tehát most azt tehetem vele, amihez kedvem van? kérdezte Doktor Tóth.
Igen felelte a férj. Mint mondottam el akarok válni tőle, és ahhoz szükségem van néhány kompromittáló fényképekre. Tehát Ön élvezze ki a helyzetet tetszése szerint. Bármit tehet a feleségemmel, amihez csak kedve van. Bassza meg vagy szoptassa kedvére ezt a kurvát, én csak fényképezni akarom, amit tesz vele. Kezdjen hozzá.
Doktor Tóth tudta, hogy Alexa abban a mélyen alvó helyzetben van, amelyben bármit megtehet vele.
Alexa, figyelj rám. Hallgass a hangomra. Alexa, hallgass a hangomra, és akkor még jobban esik majd ez a csodálatos álom. Te nagyon jól érzed magad ebben az alvásban, Alexa, nagyon jól.
Annyira jól, hogy meg fogod tenni, amit mondok. Most, Alexa, azt akarom, hogy vedd le a ruhádat.
Alexa kezével a blúzához nyúlt, de megtorpant, az arcán némi maradék ellenállás mutatkozott.
Alexa, minden rendben. Azt akarom, hogy vedd le a ruhádat, Alexa. Minden
rendben van, én orvos vagyok, a te nőgyógyászod, előttem nem kell szégyenkezned. Csak vedd le a ruhádat Alexa, csak vedd le a ruhádat, és merülj mélyebbre az álomban.
És Alexa vetkőzni kezdett, mert Doktor Tóth, az ő tudatalatti állapotában azt mondta neki, hogy minden rendben van, orvos előtt jó levetkőzni.
Alexa kigombolta a blúzát, és levetette, majd kilépette a szoknyájából is. Kikapcsolta hófehér melltartóját, hagyva, hogy a nagy mellei szabaddá váljanak. Fehér csipkés bugyija volt a következő, ami után már csak az ezüstfehér combfix harisnya maradt rajta.
Alexa férje a vetkőzés minden mozzanatát lefényképezte.
Ekkor Doktor Tóth újra megszólalt.
Alexa, feküdj az asztalra, hogy megvizsgáljalak.
Alexa engedelmesen felállt és az asztalhoz lépett, amire Doktor Tóth egy takarót terített. Alexa csukott szemmel felült az asztalra, majd lábait lelógatva hátradőlt. Doktor Tóth az asztalhoz lépett és izgatott örömmel nézte az előtte fekvő meztelen testet. Aztán lassan végigcsúsztatta a kezét a hatalmas melleken. Alexa mellei nagyok voltak és egy kisé már megereszkedtek, a mellbimbók mint nagy cseresznyemagok álltak ki a sötét piros bimbóudvarból..
Lehajolt és megcsókolta és rövid ideig megszívta, szopta, mindkét mellbimbót, közben a kezeivel gyúrni kezdte őket, lágy sóhajt váltva ki a hipnotizált Alexaből. Doktor Tóth vágyat érzett hogy végig csókolja Alexa testének minden részét. Megsimogatta a hasát és ujjaival megkereste a rövie nyírt szőrzetben a csiklóját, majd egyik ujját bedugta a hüvelyébe. Ezekre az érintésekre, a transzban lévő Alexa kéjes sóhajokkal és testének apró rándulásaival reagált. Doktor Tóth hátralépett, és sietve vetkőzni kezdett, aztán Alexa fölé hajolva azt mondta:
Alexa, tedd szét a lábaidat, belül is meg kell megvizsgálnom a hüvelyedet. Alexa agya azt mondta neki, hogy ez nem más, mint bármelyik nőgyógyász vizsga, és engedelmeskedett, széttette a lábait, láthatóvá tette a fazonra nyírt szőrzetű pináját
Doktor Tóth levette az alsónaágját, a vállára helyezte Alexa lábait, majd kérdőn nézett a nő férjére.
Mire vár doktor, mondtam, hogy nyugodtan megbaszhatja, élvezzen bele a pinájába, ne féljen nem lesz gyereke . bíztatta a férj.
Alexa, azt akarom, hogy lazítsd el magad, most egy szondát fogok bevezetni a hüvelyedbe. Ez normális vizsgáló eszköz, és nem fogsz fájdalmat érezni. A szonda megvizsgál és te nagyon kellemesnek fogod érezni.
Doktor Tóth lassan csúsztatta a kemény és vastag rúdját Alexa puncijába, és azonnal elkezdte be-ki mozgatni. Alexa hüvelye forró volt, nedves és szűk. Alexa a behatolásra felnyögött egy kicsit, lábai megremegtek a doktor vállán, de hamar megnyugodott és az arcán átfutó mosolyok, kéjes sóhajai jelezték, hogy minden rendben, élvezi.. Doktor Tóth kezeivel megmarkolta a melleit, ujjaival csipkedte a mellbimbóit, és egyre gyorsabban járatta a farkát a tehetetlen szinésznőben. Alexa csípője vonaglani kezdett, combjai vibráltak Doktor Tóth vállán, akinek az a tény, hogy a gyönyörű színésznő ingyen az övé lett a végletekig fokozta élvezetét. A farkát egyre gyorsabban és gyorsabban lökte a nő pinájába. Alexa egyre szaporábban nyögött ahogy újra és újra, a puncija mélyén érezte a vastag rúd kemény döféseit.
Alexa, érzed, hogy a szondám mélyebbre és mélyebbre, hatol beléd? Ha úgy érzed, hogy ez jó neked meg akkor engedd el magad és élvezzél.
Doktor Tóth tovább járatta a farkát Alexa puncijában, akinek egyre gyorsabbak lettek sóhajai majd hirtelen álmában felsikoltva elélvezett, de az orgazmus sem ébresztette fel. Amikor Alexa teste megnyugodott Doktor Tóth aki még nem élvezett el, azt mondta neki:
Alexa, most üljél, felnyisd ki szép nagyra a szád. Érezni fogsz egy másik szondát, egy csövet a szádban. A te feladatod, hogy szopjad ezt a csövet, amíg egy folyadékot nem érzel a szádban. Csak szopnod kell a csövet, és a belőle kifolyó folyadékot lenyelni.
És Alexa eleget tett az utasításnak.
Doktor Tóth betolta a farkát Alexa nagyra nyitott szájába, aki azonnal elkezdte szopni, puha ajkai fel és lefutottak Doktor Tóths kemény rúdján. Nem telt el sok idő és Doktor Tóth megmarkolva Alexa haját magához rántotta a fejét a torkáig dugva farkát, teleélvezte a száját spermájával. Alexa kapkodva nyelte a torkába áramló rengeteg spermát, Doktor Tóth pedig remegő lábakkal élvezte , ahogy Alexa nyelte az ő magját és közben a férjre nézett, aki elégedett mosollyal fényképezett,
Jól csinálta doktor, ez kellett ennek a kurvának, ezek a képek elég meggyőzőek lesznek a válásnál dícsérte elégedetten a férj.
Amikor Alexa végzett Doktor Tóth azt mondta:
Alexa, most először felöltözöl, és amikor felébredsz, nem emlékszel semmire e vizsgálatból, az égvilágon semmire. Beszélni csak a készülékről fogsz, semmi másról. Ha valaha is hallani fogod a hangomat, és a hangom azt mondja, hogy transz akkor ismét ebbe a mély alvásba merülsz, és tedd, amit mondok.
Most pedig kezdjél öltözni
Doktor Tóth gondolataiban közben már kezdett kialakulni egy újabb ötlet.
Elvégre nem Alexa az egyetlen orvos az ER sorozatban.
Ám ekkor váratlan dolog történt, Alexa az öltözködés helyett kinyitotta a szemét és még mindig meztelenül, az asztalon ülve, megszólalt:
Doktor Tóth a maga készüléke vagy elromlott, vagy eleve használhatatlan. Egyáltalán nem hipnotizált engem. De végigcsináltam mindent amit mondott, hogy megtudjam, mire megy ki a játék. Azért mindennek ellenére én jól éreztem magam. Azt sem bánom, hogy hagytam magam megbaszni. Maga igazán jól használta a farkát. Igaz, jobban örültem volna, ha a spermáját a pinámba locsolja a torkom helyett, de így sem volt rossz. Ha magának jelent valami, maga lett a 37-ik férfi az életemben és a pinámban.
Ami téged illet kedves férjem, a részee van egy jó és egy rossz hírem. A jó hír, hogy a kurva feleséged is válni akar, méghozzá minél előbb. A rossz hírem, hogy a hűtlenségem bizonyításához nem lesznek fényképeid. Ugyanis a filmet indulásunk előtt kivettem a gépedből. És mosolyogva öltözni kezdett.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (69)        Nem tetszik (50)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-08-15 11:46:35
éui
Szívesen átengedném a feleségemet is egy ilyen kefélésmek

2016-08-15 20:16:13
időspasi
Én szívesen vállalnék egy ilyen "orvos" szerepet.


Ezt a szex történetet 17372 X olvasták el.