Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Barátok közt szextörténet Laci és Zsuzsa

Beküldő:Csaby

- Egy pillanat - szólt Zsuzsa - csak magamra kapok valamit!
- Szia Laci, Andrást keresed? Most ment el, és csak este jön haza. - mondta Zsuzsa, mikor a csöngetésre ajtót nyitott.
- Nem kérlek, tulajdonképpen hozzád jöttem - szólt Laci, és átnyújtott egy csokor virágot - ezt neked hoztam, csak meg akartam köszönni a múltkori üzletet, amit szereztél.
- Jaj de kedves vagy, gyere be. Megkínálhatlak valamivel? - kérdezte Zsuzsa.
- Ó kérlek, nem akarlak zavarni, bár szívesen elfogadok egy italt, mára már befejeztem a munkát. - ment be Laci.
- Egy pillanat, csak felöltözöm - szólt Zsusza, mivel csak egy köntös volt rajta, és a haján is látszott, hogy épp most fürödhetett.
- Nem szükséges, csak egy perc, és már itt sem vagyok - szólt Laci.
- Hát akkor egészségünkre - mondta Zsuzsa, miután kitöltötte az italt.
- Egészségedre! - hajtotta fel Laci az italt. - Húúhhh, de erős volt - bár nagyon finom. Kaphatok mégegyet?
- Parancsolj, de én akkor is iszom veled - Zsuzsa visszafordult az üvegért, de közben leverte a poharát, ami a földre esett. Szinte egy időben hajoltak le érte Lacival, közben Zsuzsa köntöse szabad belátást engedett a fedetlen kebleire. Lacinak egyből felállt a farka, ahogy észrevette.
- De jó kis nő ez a Zsuzsa... - gondolta magában, titokban végigmérve Zsuzsa testét a ráfeszülő köntös alatt.
Mikor Zsuzsa felvette a poharat, ami szerencsére nem tört el, kitöltötte az italt, és ismét koccintottak.
- Egészségedre, kérlek! - Szó szót követett, míg végül a teljes üveg italt elfogyasztották. A végére mindketten egy kicsit becsíptek, s a régi közös élményeket elevenítették fel.
- Az igazság az, hogy én teljesen beléd voltam esve, mielőtt Andrással öszejöttetek volna - mondta Laci.
- Nem mondod komolyan! A helyzet az, hogy nekem is tetszettél, de még később is. - nevetett Zsuzsa. - Tudod, amikor olyan nagy nőcsábász híred lett. Sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy mi lehet igaz belőle.
- Ó kérlek - mondta nevetve Laci - ha én ezt tudom, bármikor a rendelkezésedre állok - nevetgélve egymásnak dőltek, mire Zsuzsa hirtelen megcsókolta Laci száját, aki azon nyomban visszacsókolta, és a következő pillanatban egymásba forrva csókolóztak tovább.
Zsuzsa elkezdte közben Laci ruháit lehúzni, aki segített neki, s így hamarosan az összes ruhájától megfosztva állt Zsuzsa előtt, teljes férfiasságában tündökölve.
- Ó, ez igen... - húzta végig Zsuzsa élvezettel kezét Laci megmerevedett vesszőjén, majd leguggolt a férfi elé. Egyik kezével megmarkolta a farok tövét, és a szájába irányítva a végét elkezdte szopni azt.
- Aaaahhh.... igen.... - nyögte Laci, majd kétoldalt beletúrta ujjait Zsuzsa nedves hajába, és elkezdte irányítani az asszony fejének mozgását.
Zsuzsa szopás közben a nyelvét is intenzíven használta, a makkon körbe - körbe forgatva növelte a gyönyör érzését. Eközben egyik kezével a herezacskót húzogatta, a másikkal a farok tövét tartotta szorosan, hogy azt teljes merevségében élvezhesse. Laci közben sóhajtozott és nyögdécselt a csodálatos érzéstől, miközben tágra meredt szemekkel bámulta a lábainál szorgoskodó asszonyt. Zsuzsa szája lassabb mozgásba ment át, ugyanakkor szinte teljesen elnyelte a méretes péniszt. Laci érezte, hogy a makkja becsúszik Zsuzsa torkába, egyre mélyebbre, és a szűk nyílás okozta élvezet hatására ha lehet, még keményebben állt a farka. Sok élményben volt már része, de ilyet eddig csak egyszer tapasztalt, még fiatalabb korában. Az élmény azonban mindvégig kísérte, és gondolataiban sokszor előtört. Nem is gondolta volna, hogy e csodálatos élmény forrása ennyi időn kereszül a közelében volt. Zsuzsa közben teljesen elnyelte a péniszt, Laci herezacskója lógott ki csupán a szájából.
Majd elkezdte ugyanolyan lassan kihúzni.
- Hú kérlek... ezt így nem bírom sokáig... aaaaahhhh.... - sóhajtott Laci, mikor Zsuzsa ismét elkezdte a lenyelni a péniszét. Laci érezte, hogy a gerince mentén végigfutó bizsergést most más is követni fogja, s mikor Zsuzsa teljesen elnyelte farkát, egy erőteljes összerándulással megindult a herezacskójából az első adag sperma, és Zsuzsa torkának csapódott. Laci felhördült, megragadta kétoldalt Zsuzsa fejét, és miközben a farkára szorítva tartotta, kefélő mozdulatokkal a torkába ürítette a teljes adagot. Zsuzsa mikor érezte, hogy elélvez a férfi, a herezacskóját húzkodva próbálta kisajtolni az utolsó cseppeket is belőle, miközben minden nehézség nélkül nyelte le a szájába spriccelő ondót. Mikor Laci lenyugodott, Zsuzsa kihúzta a torka mélyéről a még merev faszt, és a szájába verte a maradék spermát, majd nyelvével alaposan megtisztította a péniszt.
- Remélem, maradt még benned szufla - mondta azután, hogy végzett vele, majd ledobta magáról a köntöst, és feltárta mezítelen testét a férfi előtt.
- Persze, kérlek, egy ilyen csodálatos hölgynek nem lehet ellenállni - mondta Laci, s miközben végigmérte a csodálatos testet, a farkába kezdett visszatérni az élet. Hátradöntötte Zsuzsát a heverőn, és befeküdt a lábai közé. Megcsókolta Zsuzsa hasát, majd lejjebb is, végül széthúzta a nagyajkakat és belenyalt az illatos és nedves punciba. Zsuzsa felsóhajtott az élvezettől, és felhúzta a lábait, hogy a puncija jobban elérhető legyen. Laci széthúzva tartotta a puncit, és elkezdte nyalogatni a lyuk környékét, valamint az előbújó csiklót. Zsuzsa egyre gyorsabban szedte a levegőt, és egyik kezével jobban odanyomta Laci fejét a puncijához, hogy erősebben nyalja azt. Laci bedugta a nyelvét a punciba és elkezdte erősen kefélni vele, mire Zsuzsa puncijából hirtelen egy csomó nedv folyt ki Laci szájába.
- Gyere Lacikám, kefélj meg erősen - nyögte Zsuzsa, és magára húzta a férfit. Laci ráfeküdt Zsuzsa felhúzott lábaira, és a farkát odahelyezte a nedves punci bejáratához. Megfogta az asszony csípőjét kétoldalt, és egy lassú mozdulattal tövig betolta a farkát a pinájába. Zsuzsa erősen felnyögött, és megmarkolva kezeivel a férfi meztelen fenekét elkezdte irányítani a kefélés ütemét. Egyre gyorsabban mozgatta a puncijában ki - be járó péniszt, s csak akkor hagyta abba, amikor sikoltva elélvezett. De ekkor Laci folytatta tovább, mivel közben teljesen visszanyerte férfiasságát, ismét az élvezés felé haladt. Csípőjét egy helyben tartva Zsuzsa fenekét fel - le mozgatta a rugalmas heverőn, mintegy a merev farkán húzogatva a frissen élvezett puncit. Zsuzsa közben nyögve, sikoltozva ismét elélvezett és már Laci is közel járt hozzá. Mikor érezte, hogy eljött a pillanat, kihúzta a farkát a pinából, és miközben Zsuzsa széthúzta a punciját, Laci kiverte a farkát az előtte tátongó puncira. Az első adag Zsuzsa csiklóját találta el, a következő pedig egyenesen a puncinyílásba került. A többit Laci ráverte Zsuzsa combjaira, az asszony pedig szétkente az egészet a punciján, alaposan bedörzsölve a csiklóját és a szeméremajkait a spermával.
- Ez nagyon jó volt, édes Lacikám! - mondta Zsuzsa, mikor végeztek.
- Hát, kérlek, én mindig szivesen állok a rendelkezésedre! - válaszolt Laci.
- Számítok is rá. Majd szólok, hogy mikor leszek megint egyedül, jó?
- Persze, kérlek. Nagyon szívesen! - jutott eszébe Zsuzsa csodálatos mély torok technikája.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (71)        Nem tetszik (63)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-06-16 18:37:37
Voda Pontos Hangposta
Ez jo volt de en a melleire vertem volna

2020-05-07 18:55:14
Anyám nem adott nevet
Zsuzsát, Csömör Csillát én még mindig bassznám, annyira jó nő szerintem!


Ezt a szex történetet 8603 X olvasták el.