Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A szűz pina felavatva

Beküldő:gecis


Angélát egy csoportos foglalkozáson ismertem meg. Nagyon szerény voltam akkoriban. Sőt még egy pár évvel korábbi sikertelen csajozási kísérletem is sújtott. Szóval depresszió plusz minimális önbizalom... Szerencsére Angi tele volt önbizalommal. )
Először csak messziről méregettük egymást. Láttam a szemében, hogy tetszem neki, de semmit nem mertem tenni. Több ilyen csoportos foglalkozás után egyszer úgy alakult, hogy buszoznunk kellet. Késő este mentünk hazafele busszal. Egymás mellett ülve beszélgettünk. Ő azt mondta, hogy fáradt és fázik, ezért ledőlne aludni. Hozzám bújva pihengetett. Természetesen pihenésről szó sem volt, ahogy összebújtunk el is sült az első csók. Hosszú volt és kellemes sikeredett, szerencsére semmi bénázás nem volt.
Fél évig csak csókolózás volt. Na jó lassan petting is volt. :) Nem sokáig bírtuk, mert mind a ketten nagyon kíváncsiak voltunk (ebből későbbi bejegyzéseimben lesznek gondok XD ).

kiss.gif

Az ágyban feküdtünk csókolóztunk, majd lassan bontottuk le egymásról a ruhákat. Finoman, édesen csókolóztunk. Én a nyakát csókoltam, ő a hátam simogatta. a kezemmel a testét simogattam. Melleit alulról... Majd a combját egyre közelebb a tangájához. Finoman hozzáértem, ami természetesen nagyon tetszett neki. Simogattam, maszíroztam majd a textil alá nyúltam és finom, lucskos, csupasz puncit találtam. Folytattam is az izgatást. Az ujjam finoman belé nyomtam lassan mozgattam benne. Majd két ujjal folytattam. Mondanom se kel a farkam kemény volt és már nagyon kívánta azt a lucskos helyet. De szűz puncinál nem árt, ha nem ajtóstól rontunk a házba.

Miután lekerült az összes textil, lassan elkezdtem belé hatolni megkértem, hogy ő irányítson. Így tudja, hogy mikor és milyen gyorsan mehetek beljebb. Gyorsan túlestünk az első nehézségeken és élvezhettük egymás tüzes testét. Egyre gyorsabban és hevesebben mozogtam benne, nagyszerű érzés volt. Már éreztük hogy nem bírjuk tovább ... Egymásba kapaszkodva, forrón csókolózva hatalmasat élveztünk! Egyszerre! Nagyszerűen sikerült így elsőre. Ez megduplázta a szerelmünk intenzitását. :) A szexuális vágyunkról nem is beszélve. )


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (140)        Nem tetszik (153)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 19521 X olvasták el.