Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az análvonat, két fasz a szájban

Beküldő:Kicsi faszú bálint

Kutyás Yvette édesdeden aludt az ágyam közepén kezét a megszáradt spermán tartva. Hiába ő lett volna az éjszakás a bárban, inkább én mentem helyette dolgozni. Annak ellenére, hogy én is fáradt voltam a testem és lelkem egyaránt kielégült volt és izgatott. Nem hagyhattam, hogy ez a csodás álom megszakadjon azzal, hogy felébresztem, ezért halkan felöltöztem majd elindultam a bár felé, hogy leváltsam a délutános műszakost.

Tamás szorgosan szolgálta ki a pult előtt ülő vendégeket amikor megérkeztem.Nem lepődtem meg rajta, hogy a díszes társaság közé Enzós Niki és a frissen szerzett gazdag *8220 udvarlói tartoztak akikről már távolról látszott, hogy elég kapatosak. Enzós Niki keresztbe tett lábakkal ült a bárszéken félig elfordulva támasztotta a pultot, kezében egy martinis poharat szorongatott. Mellette két oldalt ültek a *8220 méltóságosak urak akik kezükkel mintha valami bálványt simogatnának úgy értek a derekához vagy a vállához.

Jó estét kívánok Hölgyem, Uraim- törtem meg az artikulálatlan beszélgetést majd léptem be a bárpult mögé.

Enzós Niki arca felragyogott, ahogy meglátta érkezésemet.

Önnek is jó estét menedzser úr- motyogta pimasz vigyorral az arcán mielőtt újra belekortyolt a poharába.

A férfiak reakcióidején már látszott, hogy küzdenek a szavak megformálásával:

*8220 Jestéet valahogy így hangzott fonetikusan kiejtve amit válaszoltak, miközben élvezték a lány testének érintését.

Tamás egyből Kutyás Yvettről érdeklődött, amikor a pulttól kissé eltávolodva megbeszéltük a fejleményeket. Megnyugtattam, hogy minden rendben van vele. A lelkiállapotára való tekintettel ma esetére szabadnapot kapott.Nyilván nem mondhattam neki, hogy miután leitattam a szobámban, szexeltünk egy jó nagyot és jelenleg az ágyam közepén alszik meztelenül.(Nehezemre esett elhessegetni ezt a képet miközben Tamás szomorú aggodalmas barna szemébe néztem)

Megérdemli szegény lány, inkább maradok én is! Elkél a segítség, elég aktívak a vendégek ma este- nyugtázta a hallottakat majd újra a pult felé vette az irányt.Ahol egy érces dörmögő férfihang már követelte a következő szíverősítőt.

- *8220 Mégegyetlesíves

Már akkor láttam, hogy ez lesz az utolsó kört a lány kegyéért versengő férfiak számára. Testtartásukon látszott, hogy az alkohol hamarosan ledönti őket.Görnyedten, egyre inkább szétcsúszva ültek a bárszéken testükkel a lány felé dőlve, mintha virágnak gondolnák őt, amiből jó mélyeket lehet szippantani. Enzós Niki arcán egyre jobban látszott, hogy kezd kényelmetlen lenni számára a szituáció. Idegesen, feszengett miközben próbált előre és hátra dőlni, hogy ezzel a mozdulattal elhessegesse magától a piától bűzlő udvarlóit. Mintha már nem érdekelte volna a pénz, hogy gazdag támogatókat találjon magának. Ekkor már nyilván belátta, hogy olyan *8220 áldozatok akadtak a hálójába, akik arra sem képesek jelen állapotukban, hogy kitöltsenek egy csekket. Kezükkel úgy kalimpáltak mint a sétáló halottak az apokaliptikus hangulatú filmekben. Merev kézfejjel végigsimították a lány domborulatait újra és újra, akinek arca egyre vörösebb lett és fehérlő új beggyel szorította a poharát közben. Száját résnyire összeszorította, miközben látszott rajta, hogy robbanni készül a benne munkálkodó düh.Félszemmel néztem az eseményeket, nem volt jogom addig beleavatkozni, amíg nem kapok erre felhatalmazást.Nem kellett rá sokat várnom! Olyan fél óra sem telhetett el, amikor éles hang járta át zakatoló vonatot.

Na, most már elég lesz!- kiáltott fel Enzós Niki, idegesen mintha leforrázták volna.

Semmivel sem törődve felpattant a bárszékből és hátrébb állt, rémült arccal egyenesen rám nézett miközben dühösen folytatta:

Nem tűrőm, hogy a szoknyám alá nyúljanak az akaratom ellenére-Mire ezt kimondta, a két jómadár szó szerint lecsúszott a bárszékről. Eddig bírták tartani magukat azután, hogy a támasznak használt amazon felpattant a helyéről.Tamással összenéztünk és tudtuk mit kell tennünk. Amíg én az egyik ő a másik részeg utas felé indult, akik úgy feküdtek a bárpult árnyékában, mint két elejtett nyers tojás. Egyszerre voltak szánalmasak és nevetségesek. Szerencsére mindketten Royal Classon utazók voltak így fejből tudtam, hová kell őket vinni.Szó szerint, mint két járó keresztet úgy kezdtük el őket vonszolni a fülkéjük felé.Mire mindkettőt sikeresen leadtuk az ideges feleségeknek, már nagyon későre járt az idő. Nem hittem volna, hogy Enzós Niki még mindig a szalonkocsiban lesz.Megörült, amikor meglátta, hogy immár csak ketten térünk vissza hozzá.Hálája jeléül ragaszkodott hozzá, hogy meghívjon bennünket egy finom italra.( Kicsit vicces így utólag ez a gesztus, mert gondolom abból a pénzből tette ezt, amit tőlem kapott az orális teljesítménye után)Természetesen nem volt ellenvetésem, Tamást is biztattam, hogy most kivételesen igyon nyugodtan. Már csak mi hárman voltunk ébren a vonaton így nem volt probléma, ha megszegjük a szabályokat. Arra azonban nem számítottam, hogy a fáradtság és az alkohol gyilkos kombó lesz együtt. Még az is könnyen be tud csípni, aki amúgy bírja az italt, főleg ha nem egy pohárkával iszik.Olyannyira sikerült hármunknak összekapcsolódni a témákat illetően, hogy mire észbe kaptunk már két üveg pezsgő is elfogyott. Enzós Niki látszólag már elég részeg volt ekkor, Tamás pedig laza. Én csak úgy szimplán jól éreztem magam, volt magabiztosságom és sok perverz emlékem, ami nem ment ki a fejemből. Már a következő üveget bontottam volna föl, amikor Enzós Niki hirtelen megszólalt. Hogy biztos legyen abban, hogy megértem tiltakozását, kezével haragosan integetett.

Nee! Nem kérek többet!Inkább kísérjetek, a szobámba azt hiszem, már nekem sem árt, ha segítenek- vigyorgott, miközben olyan vörös volt az arca, mintha szégyenkezne pedig csak az alkohol tette ezt vele.

Ki kísérjen el? válaszolt Tamás. Látszott, hogy tudatosan provokálja a lányt, aki kissé habozott mielőtt válaszolt.

Mindketten- szemében huncut fény csillant. Már láttam ezt a nézését, tudtam mit akar.

Nem szóltam semmit sem, pedig tiltakoznom kellett volna. Mondhatni örömmel belementem kérésébe. Tamással együtt léptünk Enzós Niki mögé a bárszékhez, úgy karoltuk át kétoldalt törékeny testét mintha akkor fogtunk volna először nőt. Lassan lesegítettük a termetes székről, ruhájának anyaga csípőjének mozgását követve felgyűrődött a kezem alatt. Végigsiklottam izmos domborulatain, miközben éreztem Tamás a másik oldalon pont ugyanezt csinálja. Így kezdtünk el hárman lépdelni halkan kuncogva, bizonytalan léptekkel a kihalt vonatfolyóson át.Enzós Niki folyton azt ismételgette, hogy mennyire más a mi érintésünket éreznie a testén, mint az előző udvarlói durva és kelletlen mozdulatait.

Nagyon hálás vagyok nektek, hogy megmentettetek- suttogta majd a fejét a vállunkra hajtotta. Törékeny teste ekkor olyan hullámzást írt le a kezünk között, mintha egy kérdőjelet próbált volna megformázni a levegőben.Szinte sütött róla, hogy dugni akar. Minél többet fúrta a fejét a vállamhoz és minél jobban riszálta magát, egyre jobban éreztem a hármunk között eluralkodó alkoholtól fűtött párzási vágyat.Miután elérkeztünk a szobájához vártam, hogy Tamás legalább észbe kap és elköszön a lánytól. Mondanom sem kell, hogy nem ez történt. Enzós Niki kinyitotta az ajtót, olyan kaján vigyorral az arcán, hogy egyértelmű volt számunkra beljebb kell mennünk.Mire feleszméltem újra ott álltam a szobája közepén, mellettem az egyik beosztottammal, így kimondva azért nem egy megszokott dolog volt.Innentől kezdve az érzések és az alkohol irányítottak, nem voltak üres szavak, felesleges beszéd. Enzós Niki leült az ágyra fekete mélyen dekoltált mini ruhájában. Miközben ránk nézett, látszott a szemén, hogy teljesen más tudatállapotban van a hangján is ezt hallottam, amikor megszólalt.

-Gondolom nem beszélgetni jöttetek! Eléggé feltüzeltétek a testem miközben hazakísértetek- itt nevetett egyet.Kissé szétvetette combjait, ruhája feljebb csúszott, fejét hátrahajtotta, vállainak íve kidomborodott, keblei kidülledtek. Majd hirtelen szép fokozatosan az ágynak döntötte magát és lábaival egymást segítve lerugdosta a cipőjét.Pont úgy, mint a sztriptízklubbobkan a nők szokták ingerelni a pasikat.Tamásra néztem mintha érdekelt volna, hogy mit gondol, holott csak arra vártam ő tegye meg az első lépést. Láttam az arcán, hogy teljesen transzban van. Vállának rángásából tudtam, hogy a farkához nyúlt éppen. Száját kissé eltátotta arca vörösen izzott, miközben az orrán keresztül olyan szaporán vette a levegőt, mint a bikák szokták viadal előtt.

Nem harapok- suttogta Enzós Niki buja hangon, mintha mézesmadzagot húzott volna el az orrunk előtt ezzel a hangszínnel. Tamás lehunyta a szemét mintha koncentrált volna (talán küzdött is egy picit magával) majd újra kinyitotta azt és határozott léptekkel elindult az ágy felé.Én csak álltam és kíváncsian vártam mi történik. Hiába éreztem én is, hogy újra képes vagyok áldozni a szex oltárán egy kis élvezetet, izgatott, hogy mi történik nélkülem. Nem volt még részem egészen addig ilyen élményben! Sem megfigyelője sem résztvevője nem voltam még ilyen felállásnak.Tamás még mielőtt az ágyba feküdt volna, letolta a nadrágját és levette magáról az egyenruháját. Úgy vetkőzött le mint ahogy az óvodások szoktak. A pia hatására elég vicces csapkodó mozdulatokat tett, amíg végül sikeresen megszabadította magát a ruháitól. Miután teljesen meztelenre vetkőzött feltérdelt az ágyra. Merev farka oldalnézetből olyan érzést keltett bennem mintha élő pornóforgatást néznék éppen. Enzós Niki gyorsan megfogta a felkínált szerszámot, majd maga felé kezdte húzni azt, mintha lusta volna felemelkedni. Láttam feszes combjait, nyakának izmait, ahogy ütemes összehúzódásokkal segítik, hogy minél jobban elnyelje a kezében lévő átlagos méretű szerszámot.Miután meghallottam az ismerős cuppogást végem volt! A látvány megőrjített, főleg amikor megláttam a szája körül szétkent kéjjel kevert nyálat, ami úgy nyúlt, mint egy rágógumi, előtört belőlem az állat. Úgy nyúltam a nadrágom cipzárja után mintha a benne fuldokló farkamat próbálnám kiszabadítani. A következő pillanatban már én is az ágyon térdepeltem, álló farokkal úgy közeledtem, mintha koldulni akarnám a szexet.Enzós Niki Miután megérezte az ágy matracának süppedését, abbahagyta Tamás farkának szórakoztatását és az erőlködéstől vöröslő szemmel száján jól látható nedves csillogással rám nézett és elmosolyodott. Egyből kezébe vette az én fegyveremet is. Pár másodpercig mindkét hímtagot úgy fogta mint azok a színészek akik több Oscart nyernek az este alatt, pont olyan boldogan és büszkén mosolygott. Egymásra nézünk Tomival, nem volt zavarodottság, frusztráció, féltékenység semmi sem. Mi ketten ott akkor királynak éreztük magunkat, akik abban a kiváltságban részesültek, hogy nem kell versenyezniük a nőért.Mi csak a hormonok szolgálatába álltunk így egyikünket sem zavart, amikor Enzós Niki hosszan az én farkamat szopta és a másikunkkal csak néha egy-egy mozdulat erejéig foglalkozott. Majd fordítva! Látszott, hogy hármunk közül ő az egyetlen aki nem először csinált ilyet. Mozgása ugyan néha bizonytalan volt, de pontosan tudta és érezte, hogy meddig kell szopnia és milyen gyakran kell a másik oldalon állót a kezével kényeztetnie. Isteni érzés volt, főleg a látvány miatt. Átélni, ahogy két férfit kényeztet egy nő ritka nagy dolog. Amikor egyszerre húzta a farkunkat a szájához a nyelvével úgy csinált mintha a nyálával szeretné összekötni őket, majd apró puszikat imitálva, végül olyan nagyra nyitotta száját, hogy mindkettőnk makkját elnyelte.Ekkor már éreztük, hogy egyre jobban elfárad. Egyre erőtlenebbül szopott, már alig szívta a farkunkat, a kezét is ritkábban használta. Szép fokozatosan abbahagyta a mozgást, majd megszólalt.

-Legyen ennyi elég! Nekem is jár valami, dughattok egyszerre azt nagyon bírom- nyöszörögte. Szemét egy pillanatra lehunyta, látszólag erőt gyűjtött a következő fokozathoz.Furcsa izgalom járt át, mert eddig nem csináltam még ilyet csak filmekben láttam. Talán ezért is tétlenkedtünk mindketten egy kicsit Tamással. Bárgyún vigyorogtunk egymásra, kezünkben tartva fegyverünket.Enzós Niki hamar megoldotta a problémát. Türelmetlenül kicsit hídba nyomva magát, levette a ruháját amíg mi férfiak szemkontaktussal eldöntöttük ki melyik oldalról támad.(Arra sem voltunk képesek miután úgy megdöbbentünk a kérésén, hogy levetkőztessük. Hazudik, aki azt mondja, hogy nincs benne tétovázás, amikor először vesz részt egy ilyen DP-menetben)

Gyerünk már- hadarta majd megunva a tökölésünket hirtelen felült az ágyon és megmarkolta Tamás farkát.

-Feküdj le, nem fog fájni- a hangja türelmetlen volt, mozdulata erőszakos. Tamás úgy feküdt el az ágyon, mintha egy ruhadarab lenne amit a földre dobnak. Enzós Niki egy mozdulattal, átemelte lábát Tamás testén mintha egy fekvő lóra ült volna fel, kihúzott háttal egyik kezével megfogta az álló szerszámot majd szépen közelíteni kezdett testével hozzá, végül úgy nyomta magába mintha az életét mentette volna meg vele. Egész testében megremegett, amikor már teljesen magába fogadta a vágyott péniszt. Úgy lovagolt mintha farokra született volna kecsesen mégis keményen, nagyon hosszan felemelte a popsiját mielőtt újra beleült. Mint a gőzgép dugattyúi hangosan és erőteljesen keféltek perceken át. Dübörögve remegett a matrac a testük alatt. Arcuk vörös volt, pupillájuk kitágult, haragosnak tűntek de mégis boldognak. Éreztem a testnedveik keveredésének illatát, a cuppogást az ütem kemény dobogását. Egyre jobban felizgultam és átszellemültem, már kénytelen voltam magammal játszadozni, hogy megkönnyítsem a gyomromban növekvő vágyat. Ezt látta meg Enzós Niki, pedig javában lovagolt mint egy daliás cárnő, de végigmért egy pillanatra. A farkam a kezemben vörösen izzott, makkom hegyén a vágy láthatóan fénylett. Enzós Niki szép lassan megállt a mozgásban, majd finoman végig simította a testét végül két kezével széthúzta farpofáit, hogy felkínálja a következő bejáratot.

-Na mire vársz-motyogta közben.

Eddig tartott a tétovázásom! A farkam úgy ment előre mintha mágnessel húznák. Ekkor feljebb emelte tomporát ahogy csak tudta, hogy kényelmesen bemérhessem a távolságot. Kissé benyálaztam a bejáratot, mint a filmekben szokás.Ösztönösen cselekedtem a farkamat a lucskos puncijához vezettem hogy még jobban megnedvesítsem a szerszámomat. (Furcsa volt érezni, hogy foglalt a bejárat.Tamás farka olyan büszkén állt benne, mintha karóba húzták volna)Itt volt az ideje, hogy análisan tegyem meg ugyanezt a műveletet! Miután elhelyezkedtem egyre erősödő nyomással megpróbáltam átpréselni a farkamat Enzós Niki ánuszán. (Ami olyan erősnek tűnt először, hogy attól tartottam nem tudok átmenni rajta) Féltem, hogy fájdalmat okozok neki ezért próbáltam finoman csinálni, de a hangja és testének mozgásán látszott hogy inkább élvezi, mint sérelmezi a betolakodásomat. Testével próbálta nyomni magát, hogy még jobban beletolasson a kivont kardomba, ritmusosan előre-hátra tolta magát miközben a beékelődött farkam szép lassan átpasszírozta magát az *8220 izomgyűrűje szorításán. Centiről-centire az éreztem, eldurranok, főleg miután teljesen megérkeztem a kemény és szűk barlangba.Végig azt éreztem valami olyan helyen vagyok ahol eddig még nem jártam! Forró volt szűk és kemény teljesen más, mint a punci. Olyan szinten magához ölelte a farkamat az izmos járat mintha egy feszes latexruha lett volna. Még akkor is ezen az érzésen gyönyörködtem, amikor Tamás újra használni kezdte a farkát és finoman felemelte Enzós Niki testét, hogy újra mozgásba lendüljön. Eleinte kicsit furcsa volt a ritmus, hogy immár hárman alkotunk egy csoportot. Minden mozdulat és érzés akkor és ott közös volt bennünk. Még az is, ahogy a hangunk egyszerre váltott át hangos nyögéssé a hajnali napfényben, ami besütött a vonat ablakain át.Enzós Niki néha sikoltott is emlékszem, főleg miután egyre jobban ráéreztem az ütemre. Ekkor már úgy keféltem, hogy kihúztam a farkam a popsijából majd kicsit megálltam, majd hirtelen újra erőből áthatoltam az izmos bejárati gyűrű szorításán. Ezt nagyon élveztük! Csak úgy csattant a testem a popsiján ő pedig sikongatott. A puncijában alul pedig Tamás lökte a farkát felfelé majd durván le, mintha mindannyian egy rodeó bikán ültünk volna egyszerre olyan érzés volt a testünk hullámzása. Főleg akkor, amikor Tamás elkezdte úgy rángatni Enzós Nikit fel-le, mint a rongybabákat szokták. Ezeket a mozdulatokat mégis könnyű volt összehangolni! Az élvezet úgy száguldott a véremben mintha ágyúgolyó lett volna amit kilőttek. Nem sok hiányzott már egyikünknek sem a beteljesülésig. Ez a dupla élvezet főleg Enzós Niki orgazmus küszöbére volt hatással! Egyszerre kefélte két férfi, nem csoda, hogy többször élte át az orgazmus gyönyörét. Amikor elélvezett az egész teste, de még az ánusza is úgy pulzált mintha cunami tört volna ki benne.Nem lehetett ezt sokáig bírni. Amikor elélvezett az amúgy is érzékeny farkamat mintha ezernyi kéz nyomta volna össze majd elengedte volna el az egészet. Kikészültem!Főleg a harmadik ilyen élménynél, azt éreztem, nincs értelme hadakozni.. Vágytam, hogy elélvezzek a popsijába. Akartam az érzést, hogy milyen, amikor ott megyek el.Nem tiltakoztam az orgazmus ellen, éreztem Tamás is készül rá és az energiánk is fogytán volt már ekkor. Boldog voltam, hogy nem kell kivenni a farkamat, amikor eljött a pillanat csak büszkén engedtem át a spermámat Enzós Niki szűk és finom popsijába. Éreztem, ahogy a saját farkam is megremeg és mintha nyilakat lőttem volna ki magamból, úgy haladt a spermatenger a szűk lyukba hogy teljesen beterítse azt.Hosszú másodpercig éreztem a boldogság feltörő erejét és azt is, ahogy ezzel együtt átjár a megkönnyebbülés. Eszméletlen nagyot élveztem! Szinte végig remegett a térdem.Az is felejthetetlen látvány volt, amikor az ernyedő farkamat kihúztam a popsijából majd megláttam, ahogy spermám folydogál lefelé. Szép látvány volt! Úgy látszik Tamás jobban bírta,hiszen ő jó pár perccel később élvezett el jóval hangosabban..Testközelből végignéztem, ahogy kitépi a farkát az ekkor már erőtlenül mozgó lányból és a hasára élvezett.

Sötét volt, amikor elkezdtük és világos, amikor befejeztük ezt a menetet.Beszélni sem volt erőnk úgy kifáradtunk ebben a különleges formációban .Enzós Niki úgy fordult le Tamásról, mintha elszédült volna lovaglás közben. Teste tele volt elől és hátul is különböző testnedvekkel, arca piros volt és úgy pihegett, mint aki most jött fel víz alól. Tamás becsukott szemmel, mosolyogva feküdt az ágyon, ernyedő farka félig eldőlve pihent a dús fanszőrzete között. Én ekkor már az ágy végében álltam és próbáltam az egyre növekvő józanságomat kihasználni, hogy ne feküdjek újra közéjük.Percek teltek el, mire összeszedtem magam annyira, hogy visszamenjek a szobámba.Azt remélve Kutyás Yvetteát még az ágyamban találom ugyanabban a pózban ahogy otthagytam órákkal ezelőtt..

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (24)        Nem tetszik (19)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-08-14 17:19:50
Tom65
Én is szeretnék ilyenbe részt venni


Ezt a szex történetet 12217 X olvasták el.