Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Análparty Niki néninél

Beküldő:Don Jacinto


Niki az öltözőasztalánál ült, befejezte az utolsó igazításokat kifestésén, és megcsodálta magát a tükörben.
Férje Jácint szólt neki, hogy három kollegát fog hozni koktélra és néhány szendvicsre, a kora estei órákban, ezért biztos akart lenni benne, hogy a lehető legjobban néz ki.

Vörös alkalmi ruhát húzott, azonos színű bugyija és melltartója fölé, az alsó ruha jelképes volt, a bugyija nem volt sokkal szélesebb, mint egy csík nem igen tűnt öltözetnek. A ruha jól kiemelte vékony, karcsú alakját, hangsúlyozta melleit, és gondolta, elegánsnak is látszott, ahogy lejjebb finomam felvette a szoknyaformát, melynek az alsó széle, a térdei felett volt.

Gondosan választotta ki az ékszereit is, gyémánt fülbevalót, gyöngysoros nyakláncot. Igazán a gyöngysor, tett rá benyomás, ajándék volt Jácinttól, hosszú füzér volt, nagyméretű gyöngyökből, mely szépen fonta körbe elegáns nyakát.

Mivel kint meleg volt elhatározta, nem húz harisnyát, fekete magas sarkú szandálját vette fel. Fekete hajához jól állt a vöröszinű ruha, felrakta gyémánt fülbe valóit, és arany nyakláncát, megfontolta a látványt a tükörben.
- Hmm, nem rossz – mondta.
Végül haját, elegánsan feltűzte.

Visszagondolt az elmúlt két évre, 24 éves volt, amikor találkozott Jácintdal, és szilárdan hozzá kötötte életét.
Volt egy kis múltja, azonban minden mögötte volt, és most úgy tűnt boldogan élnek Jácintal. Otthon maradt, törődött a házzal, és alkalmanként megszervezte a koktél parit vagy vacsorát, Jácint kollegáinak, vagy elutazott vele külföldre, amikor Jácint utazott.

Mikor napközben nem volt Edwarrdal, rendszeresen eljárt konditerembe, vagy kutyáikat sétáltatta. Nem rossz élet döntötte el.
Lement a lépcsőn és szendvicskészítéssel foglalta el magát, közben a tálcákat és poharakat is előkészítette.

Amíg ezzel foglalatoskodott, eszébe jutottak Jácint kollegái. Már találkozott velük és egy vagy kettő jóval idősebb volt, mint Ő. Csodálkozott, hogy mit dolgoznak. Edwarrdal való kapcsolatára is gondolt. Idegen azonban szeretett teljes kapcsolat. Mostanában sokat beszélgettek vágyaikról és fantáziájukról.

Autógumik csikorogtak a kocsifeljárón, kocsiajtók csapódása hallatszott, a bejárati ajtó kinyílt, Jácint előreengedte a vendégeket. Megcsókolta Nikit és bemutatta kollegáit. Három kollegám, Csaba, George és Andrew.
Csinosan voltak öltözve, alkalomszerűen, nyakkendő nélkül, sport dzsekikben. Úgy tűnt összeszokottak, évek óta ismerik egymást, gondolta Niki, együtt jártak iskolába együtt fociztak, vagy valami hasonló játékot játszottak.

A szoba sarkában lévő bárhoz ment és megkínálta őket itallal. Koktélt kevert nekik, mialatt a férfiak beszélgettek, valamiről tréfálkoztak, ami aznap történt.

Mindannyian a bőr karosszékekben pihentek, amelyeket Jácint valahol Afrikában vásárolt. Niki szerette a kárpitozott bőr szagát és lágy komfortját. A beszélgetés felszínesen folytatódott, az alkoholhatására
Niki és csak felszínesen, alkalmanként vette benne részt. A bőrgarnitúra lágy volt, kellemesen megtámasztotta Niki combjait, és lábai akaratlanul, lassan kitárultak.

Meglepődött, mert hirtelen észrevette, hogy a sexről beszélgetnek. Jácint arról, szexuális történetekről beszélt másoknak, amit együtt csináltak, egymással, a hálószobában, néhány nappal ez előtt.
Megdöbbent, soha nem gondolta volna, hogy Jácint bárkinek is elmondja ezeket a dolgokat, de különösen kollegáinak nem. A többiek kiegészítették a beszélgetést, a saját élményeikkel. Bár neheztelve az elsődleges benyomások miatt, Niki egyre jobban felizgult a beszélgetés buja témája miatt.

- Állj fel Niki, valamit akarunk, hogy megcsinálj, nekünk- mondta Jácint minden figyelmeztetés nélkül.

Segített neki felállni, míg a többiek ülve maradtak. Jácint elővett a zsebéből egy vékony selyemsálat, mögé állt és ezt suttogta a fülébe – Gondolom ez élvezni, fogod kedvesem, és megmondtatod bármikor, ha abba akarod hagyni. – Niki valami cselszövést sejtett, mire gondolt Jácint?

Lehetetlennek érezte az ellenállást (vagy eleve lehetetlen is?) és a vágyaira gondolt. Legnagyobb meglepetésére Jácint folytatta, és a kezeit hátra kötözte a vékony sállal. A hátratett kezei kidomborították, előre feszítették melleit, kiszolgáltatottnak érezte magát, azonban biztonságban is érzete magát, Jácint jelenlétében.

A többiek ámulattal nézték. Jácint nagyon váratlan és hirtelen mozdulattal egy alacsony támlájú székhez tolta, és a támla mögött, a támlával szembe fordította, majd letérdeltette, a térdeivel külön egy-egy bőrlábtartóra.

Majd a hátánál fogva lágyan ráhajoltatta a szék támlájára.
A szék támlája lágyan ívben hajlott és megtartotta felsőtestét. Arcát oldalra fordította a vállai széles párnázott felületen, támaszkodtak. Ilyen, a selyemsál összekötött helyzetben a hátán tartott a karjaival, a feneke a férfiaknak lett felajánlva. Ámuldozott mi fog következni.
Hirtelen rájött, hogy Jácint az egyik fantáziájukat valósítja meg, amit ő mesélt el Jácintnak. Meg tudja teljesen úgy csinálni, ahogy Ő elmondta?

A ruhájának szoknyarészét Jácint gyengéden felhúzta a hátára, így combja teljesen látszottak. A fenekének két partja, a keskeny vörös bugyija láthatóvá vált az össze férfinak.

Jácint a lábtartókat széjjel húzta, térdei eltávolodtak egymástól, szinte terpeszben térdelt. A keskeny bugyi, pántja teljesen kifeszült, jól érzékeltetve az alatt lévő intimszférát.
A nemi szférájának körvonali, lágyan emelkedtek ki a bugyi anyagán keresztül. Niki tudta, mi fog történni, és azt is tudta, ha tiltakozik a bánásmód miatt, felállhat és kisétálhat bármikor. Különös módon, nyugodt volt, és kíváncsi volt, mi fog történi.

Érzete, hogy csak szalagnyi vörös anyag feszül szét húzott farpofái között, mely megóvja a férfiak pillantásától. Érzet, azt is hogy Jácint keze, a bugyi gumijánál van, biztosan le…
Jácint egyetlen gyors mozdulattal, letépte a bugyit, Niki fájdalmat érzett a gumi vágásától, ahogy az megfeszült, utána az ellazult bugyi lecsúszott a ballábán a térdéig.

Férfiak lélegzete elnehezült ahogy a gyönyörű fiatal nőre néztek, amint teljes alsóféle széttárva került a szemük elé. Jácint lágyan simogatta nagyajkait, majd sürgető mozdulattal, ujjait bedugta, nedves vaginájába.

Niki elcsodálkozott, hogy a próbálkozó ujjak felizgatták. A szobában csak a férfiak nehéz légzése hallatszott és Jácint ujjainak cuppogó hangja a pinájában.
Niki szeme sarkából látta, hogy a férfiak, mindannyian elővették farkaikat, golyóikkal együtt a nadrágjukból.

Jácint nagyon szemléletesen mesélt a testéről, nagyon részletesen arról a részéről, amely látható volt.
Az ujjai kitárták kisajkait, mint egy virágot széttárva pinájának nyílását is, mely ásítva tátongott, nemi szőrzete felett. Sötét ráncos gyűrűként volt látható fenekének nyílása is.

- Úgy gondolom Niki felkészült ránk – mondta Jácint.

Az egyik férfi, Csaba oda lépett Jácint mellé. Niki érezte, a makkjának melegségét, ahogy külső ajkait széttárja és folytatja útját hüvelyébe, egy lágy mozdulattal belé hatol, ….csodálattal és lágyan felnyögött. Csaba, lábával jobb helyzetet vett fel és megint beljebb nyomta farkát, és mind keményebben hatol mélyebbe.

A többiek tapsoltak. Csaba folyamatosan, teljesen kihúzta, majd visszatolta a faszát. A férfiak láthatták, amint Niki kisajkai ki- behajlanak, szorosan átfogva a mereve farkat, ahogy az ki – becsúszkál.
-Arrrgh – nyögte Niki, csodálattal és gyönyörrel, ahogy a merev makk beléhatolt melyen újra és újra.

Csaba mélyen felnyögött, és néhány lökés után elélvezett, farka mélyen Nikibe spiccelte gecijét. Kihúzta még merev farkát, amely csillogott az lámpafényben. A férfiak látták, amint Niki széttárt pinája sarkából a geci és saját nedvei lefolynak klitoriszára és csíkot hagyva, szőrzetére.

- Csaba nagyon jól csináltad – mondta Jácint

George állt a combjai közé, és pináját simogatta ujjaival. Niki aggódott, hogy teljesen látható és kiszolgáltatott.
Mély benyomást gyakorolt rá lágysága, azonban ez csak rövid ideig tartott, mert érezte, hogy síkos ujjaival kitárja fenekét. Felhasználva ujjai nedvességét elkezdte tágítani az izomgyűrűt. Körülötte maszirozta az izmok gyűrűjét, kicsit kitárta a lyukat és könnyedén bedugta két ujját.

George hátra lépet és megcsodálta kézimunkájának eredményét, Niki feneke tágra nyílva tátongott.
Niki abszolút megrémült, amikor megérezte, hogy a kemény fasz hozzá ér a fenekéhez. Jácint csak egyszer dugta seggbe.
George érezte Niki felizgatott, sexuális illatát, valamint tágra nyílt pinájának illattét is amint ami keveredett Csaba gecijének illatával. Neki szegezte farkát, Niki tiltakozó seggének, és egy hirtelen lőkéssel behatolt.

Niki alagútja, tágult George mohó faszának nyomásától. Ahogy a heves vágy erőt vett Georgon úgy ragadta meg Niki combjait és nyomta egyre beljebb farkát. Niki izmai önkéntelenül ráfeszültek faszára és váratlan szenzációs örömében felkiáltott.
- Baszd meg Niki, beleélvezek a seggedbe – Ez több volt, mint amit kibírt és még egy vadlökés után a fasza berobbant Niki seggébe.

Mikor faszának görcsös összehúzódása megszűnt, kihúzta lelankadt farkát. Niki meg akarta őrizni legkevesebb méltóságát, amikor érezte, hogy segge egy akaratlan kis szellentést bocsát ki, az erőszakos behatolás miatt.
A férfiak ezt hallva elnevették magukat, és újból elkezdték tárgyalni intim anatómiáját.
Ondó folyt ki mind a két frissen megdugott nyilasából. Tudta, hogy még mindig tágra nyílva tátongnak a férfiak felé.

Jácint nyersen talpra állította. Vörös ruhája rögtön lecsúszott eltakarva testét. A vörös bugyija lecsúszott a térdéről a lábfejére eltakarva lábbelijét.
Azután Jácint térdre nyomta, kezei továbbra is a háta mögött összekötözve maradtak. A faszát belenyomta az arcába, így kénytelen volt a faszt a szájába venni.

Szerette volna, ha a kezei szabadok, mert szeretett játszani a golyókkal. Azonban úgy látszott ezt az örömöt nem engedte meg neki.
Jácint a szájába nyomta faszát, és tenyereivel tartotta fejét, így szinte baszta a száját. Jácint barátai körbe állták és nézték amint nagy és eres fasza, faltörő kosként mozog a szájában.

Nyugodtan próbálta tűrni, szerette volna a nyalni is a faszt, de az lehetetlennek tűnt, ahogy Jácint vadul elégítette ki magát a szájában.
Egy utolsó mozdulattal, hatalmas vörös makkja, bele lövellte gecijét a torkáig, azonban a lüktető fasz a szájában nem fért el. És mikor kiszabadult szájából tovább lövellte a gecit arcára és hajára.

Kis geci cseppek lógtak az arcáról és hajáról, lassan lefelé csúszva ragadós csíkot hagyva haján és bőrén.

Jácint megint felhúzta, és visszanyomta eredeti helyzetébe, terpeszben térdelve és ráhajolva a széktámlájára. Újból felhajtotta ruháját, Niki nedvességet érzett, ahogy a friss levegő behatolt combjai közé.

Andrew eddig csendben figyelte látványt. Farka felállt, 22 cm hosszú volt és körülbelül olyan vastag volt, mint egy férfi csuklója. A többi férfi megcsodálta hatalmas méretét, minden vélemény nyilvánítás nélkül.
Oda lépett Niki szétnyitott lábai közé. Láthatta, fenekét, pináját és combjait, ahogy csillognak a férfiak gecijétől és Niki nedveitől amint azok folynak le rajta.

Szorosan Niki mögé lépett és hatalmas faszát Niki segge partjai közé dörzsölte. Lágyan megkereste nyakát, kikapcsolta gyöngysornyakláncát. Niki vágyakozva remeget, a nagy faszt akarata nedves pinájában, de rögtön! Andrew azonban várakoztatta.

Lágyan kitágította fenekét, az ujjaival és a gyöngysor nyakláncot egyesével, finoman benyomta fenekébe, annyira, hogy csak a kapocs maradt kint.

Ezután óvatosan kitágította ujjaival a pináját, miközben fenekét is simogatta. Hatalmas volt, készen ált. Lágyan , lassan nyomta csodálatos faszát Niki pinájában. Niki nyögött amint érzette, hogy a masszív fasz, csinálja az útját a pinájában. Valójában nem állt készen a következő behatolásra Andrew-tól, érezte sokkja elfog múlni, amint teljesen kitölti őt.

Andrew, felhevült és ismételten benyomta faszát, az asszony vendégváró pinájába.

Niki érzete hogy egy makk nyomkodja klitoriszát, és egyre jobban közeledett ahhoz hogy elélvezzen.
- Oh én, gawwwd..- sikította. A többieket lenyűgözte a látványos élvezés és elkezdték simogatni a farkukat.
Azonban Andrew még nem fejezte be, folytatta döngölését, minden egyes újabb erős lökéssel. Fasza jól hallható szortyogó hanggal csúszkál Niki, most már túlzottan kitágult pinájában.

Niki érezte, hogy egy újabb orgazmus alakul ki benne, az után, hogy előbb is test remegtető élvezésen ment keresztül. Andrew a gyöngysort szemenként, lassan kezdet el kihúzni seggéből. Az élvezet olyan nagy volt seggének izgatásától, hogy felsikoltott és újból teljesen elélvezett. Andrew kihúzta faszát, a tátongó vaginából, hatalmas adag gecit maszturbált Niki fenekére, hátára és vörös ruhájára. A többi férfi is oda jött, hozzá és teljesen tele maszturbálták gecijükkel az eszméletlen Niki hátát.

Niki arra tért magához, hogy a férfiak lágyan törölgetik száraz törülközőkkel. Különös figyelmet szentelve azoknak a területnek, melyet elárasztottak gecijükkel. Bebugyolálták egy fürdőköpenybe és felvitték a hálószobába. Niki mély álomba merül arról álmodva, amit Jácint elmondott róla. Hogy tud neki visszafizetni?


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (145)        Nem tetszik (111)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 26699 X olvasták el.