Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Pisiszex anyával

Beküldő:Petyaa


Ez a történet az iskola utolsó hetében történt. 16 éves vagyok. Már nem volt kedvem menni suliba az utolsó héten ezért kiirattam magamat. Anyával élek egyedül, apa ott hagyott minket 3 éve. Egyik nap maszturbáltam, mire anya szabadságot vett ki amiről nem tudtam és haza jött. A szobám a bejárati ajtóval szemben van, szóval lebultam, hogy nem is vagyok beteg. Gyorsan magamra húztam a paplant, anya meg el kezdett ordibálni.
-Na várd csak meg mit kapsz!
Erre az történt, amire a legkevésbé vártam. Teljesen pucéron oda ült az ágyam szélére, levette rólam a paplant, rámarkolt a faszomra és olyan erősen verte, ahogy csak tudta. Bele élveztem a tenyerébe, onnan a gecit bele kente a punciába, majd áthívott az ő szobájába.
-Feküdj hasra!
Annyit láttam, hogy kivett a szekrényből 4 db nagyobb párnahuzatot és erősen oda közözött az ágyhoz. A fejem elé ült, és rányomta a számat a pinájára. Nem kellett szólni, nyaltam is! Csak úgy faltam a csiklóját, mire görcsbe rándult, és kis kéjes nyögésekkel elélvezett. Utána felállt, és egy olyan műfaszt nyomott fel magának, aminek az egyik vége horgas és rövid, ezt a részét nyomta fel magának, a másik meg hosszú. Beállt elém és erősen dugni kezdte a fenekemet. Először nagyon rossz volt, de kezdtem hozzá szokni a dologhoz. Olyan 10 perc baszás után elélvezett anyám. Eloldozta a kezemet és a lábamat, hátra fektetett és megint kiverte a farkamat. A gecim ismét a pinájára kente.


Másnap reggel arra keltem, hogy elélvezek. Utólag láttam, hogy anyám megint verte a farkamat. De most megállás nélkül. Annyira kellett pisilnem, hogy nem bírtam tovább és egy élvezésem után telibe pisilrem anyát. Utána anya feljött az ágyra és tövig bele ült a farkamba. Mozgott egy párat és utána ő is oda pisilt. Ez annyira felizgatott, hogy telibe élveztem anya punciát. Ezután anya bejött egy kis falkon vízzel, amit meg kellett innom és szólnok neki, amikor pisilnem kell. Addíg anya folyamatosan verte a farkamat, ha jól emlékszem összesen 4szer élveztem.
-Pisilnem kell!
Erre anya bele ült a félig merev farkamba és sziszegő hangot adott ki mint kiskoromban. Hatással is volt rám, kb. fél percig lovagolt amikor erős sugárral bele pisiltem. Anya felsikoltott és ő is oda pisilt. Még aznap este kidobtuk azt az ágyat és azóta anyával alaszok a nagyágyon. Szinte minden héten szexelünk és nagyon élvezzük.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (125)        Nem tetszik (124)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-08-10 23:39:05
sasszopon
négyszer persze.. mit ke hazudgálni?

2016-08-12 00:40:26
bari
izgi a pisi

2017-10-26 08:24:36
Nemo
Gagyi írás, tele helyesírási hibákkal, logikai ellentmondásokkal. Haver, ez nem a te pályád.

2019-10-20 00:15:23
lászló
SZÍVESEN BESZÉLGETNÉK A PISISZEXRŐL DISZTINGVÁLT ÚRI HÖLGYEKKEL,

2021-08-25 19:03:23
Haha
Szar történet .. Kamu szagu

2021-11-19 13:53:07
anonimbabygirl
Kedves László ! Ha szeretne még beszélgetni ilyesféle dolgokról, velem beszélhet. Egy 29 éves nő!

2021-11-19 15:10:24
Sasszopon
Anonimbabygirl, max az 50 éves pedo béla bácsi vagy a sörhasaddal, de biztos nem egy 29 éves nő


Ezt a szex történetet 30879 X olvasták el.