Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A nővéremet és a barátnőjét basztam! (Igaz történet)

Beküldő:Feri


Ez a héten történt meg. Forró nyár van, a szüleink elutaztak egy hétre, így egyedül maradtam otthon a tesómmal Évával.

Aznap reggel ajtó csapódást hallottam, gondoltam Évi elment otthonról. Gondoltam egyet, elő vettem a CD-re kimásolt pornómat és elkezdtem rá maszturbálni. Erre felfigyelt a tesóm és a barárnője Niki (neki nyitott ajtót) és feltehetőleg a résre nyitott ajtón keresztül végig nézték, ahogyan teszem a dolgomat. Amikor elélveztem a hasamra engedtem de jutott a kezemre is. Álltam volna fel zsepiért de akkor benyitott a tesóm és a barátnője. Mind a ketten csinos lányok, karcsú testalkattal, szép arcal. A tesóm melle olyan közepes volt, arányos hozzá, ugyanis 165 centi lehet 18 éves kora léttére. A barátnője 17 volt, durván egy fejjel magasabb mint Évi, a mellei hatalmasok voltak.
Miután benyitottak én csak ültem ott gecisen ők meg nevettek.
-Öcsi mit csinálsz? Egyébként jó műsor volt.

Erre annyit láttam, hogy miközben Évi beszél hozzám Niki leült az ágyam melletti fotelbe, letolta a nadrágját és elkezdett a parányi kis áltlátszó csipkés tangában matatni.
Évi megszólalt:
-Várjatok egy kicsit, mindjárt jövök. Vissza tért egy táskával, és egy flakon vízzel, illetve a reggeli után desszertnek készített vanília pudingal és három gumi matraccal. Közben Niki erősen verte a farkamat és kente a spermámat a mellére.
-Na öcsi ( én voltam a legfiatalabb, 16 éves ) fújd fel a matracokat.
-De minek Évi?
-Majd meglátod
El kezdtem fújni az ágyon a matracokat és közben Évi a herémmel, Niki meg a farkammal játszott. Mire készen volt az összes matrac vagy négyszer élveztem. Mondani sem kell a lányok jól össze kenték magukat meg engem is.

Ezután kivittem a szobából a fotelt és az ágyamat is a sarokba toltuk, hogy a matracok elférjenek a földön. Én középre feküdtem a lányok mellém. Niki bele nyúlt a pudingba és a punciára kente, ezt Évi is megtette. Kicsit játszadoztak magukkal és amikor elkezdett állni a farkam, azt is bekenték. A puding még meleg volt.
-Niki foglalad el, én kipakolok a táskából
Ezután Niki még több pudingot kent a farkamra majd bele ült. El kezdett lovagolni. Idő közben Évi egy fekete szemfedőt tett a szememre, majd tovább kutakodott a táskában. Én elélveztem bele Niki pinájába. Megijedtem , de nem foglalkoztam vele mert megnyugtatott, hogy nem lesz gyerek. Közben Évi is elő pakolt, és kettő kötéllel kikötözte a kezemet a radiátor csövéhez. Ekkor kezdtem megrémülni, mit fog a két lány csinálni. Utána egy telefon kamerájának a kattanását hallottam. Lefotóztak.
-Ha nem hagyod, hogy azt csináljunk veled, amit akarunk, akkor a képet elküldöm anyának.
Közben Niki elkezdett oldalról szopni engem Évi pedíg a fenék lukamat izgatta. Nagyon jól esett.
-Had pudingozzam be!
Mondta évi és vártam, hogy a meleg puding a farkamat érje, de Niki csak tovább szopott mire hatalmasat élvesztem a szájába.
Közben azt éreztem, hogy Évi pudingot ken a fenék lukam köré és feldugott nekem valamit. Kicsit rossz érzés volt, fe megszoktam hamar a fenekben a kb. 10centi hosszú vékony valamit.
-Most én jövök
Mondta Évi és bele ereszkedett a farkamba!
-Na ez vérmérgezés!
-Ha nem hagyod tudod mi lesz
Bele is törődtem a gondolatba, és miközben a nővérem lovagolt Niki bekapcsolta a fenekemben lévő vibrátort. Meglepetésemre nagyon felizgatott a dolog és hatalmasat élveztem Évi pinájába. A szám felé hajolt.
-Szivd ki belöle jó erősen.
Éreztem, hogy folyik ki a gecim a pinájából, nagyon nem akartam, de megtettem. Szívtam ahogyan csak tudtam. Közben Niki levette rólam a szemfedőt. Mondhatni mind a két lány és én is csupa kéjnedv és puding voltam. Ezután Évi eloldozott, és kérte, hogy basszam meg Niki mellét és a száját. Közben amíg Niki lefeküdt, felvett egy felcsatolható műdákót és el kezdte Nikit baszni, mire felsikoltott.
-Mekkora ez?
-Asszem 25/5
Közben én lelkesen basztam Niki mellét, amíg a melleire nem élveztem. Ő is és Évi is élvezett többször ezalatt.
-Most a száját!
Megfogtam és elkezdtem a száját baszni amíg Évi a pináját baszta.
Évinek pont háttal voltam, kikapcsolta és kihúzta a fenekemből a vibrátort és félre tette. Ezalatt tele élveztemNiki száját, aki alíg bíra nyelni az örömcseppeket.
-Jól van!
Mind a ketten mellém feküdtek, Évi levette a vibrátort, a maradék pudingot a farkamra kenték és úgy ették meg. Ezalatt is élveztem egyet, a húgom arcára.

Utána ott eleludtunk és másnap amikor felkeltünk a zuhany alazt folytattuk.

Folytatása következik...Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (167)        Nem tetszik (174)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-08-06 21:33:18
Sexycaf
Nagyon jó történet!

2016-08-08 17:24:35
Kamu
Ha te 16 vagy akkor nem elvezhetsz a 18 eves HUGOD arcara &*128514;

2016-08-07 16:49:36
Gahajj
Ha jol szamolom akkor 8 szor elelveztel. Kamu

2016-09-06 12:11:01
sex.75@freemail.hu
Elég hihetettlen de azért jó én is élvezkedtem volna két ilyen csajjal!

2019-03-08 14:03:29
KritikusFaszverő
Nem "vérmérgezés" te nagyon hülye, hanem "vérfertőzés". De ez volt a legkisebb hiba az írásodban.

2020-02-09 15:52:16
tutajos
Nagyon fasza, szökőkút volt reggelire?


Ezt a szex történetet 70827 X olvasták el.