Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az első napom kurvaként

Beküldő:kurva

Mindenki tudja, hogy az első alkalom meghatározó mindenben.Ezzel én is így voltam miután felfogtam, hogy mellékállásban egy masszázs-szalonban fogok dolgozni és pénzért szopok le majd férfiakat.Így kimondva úgy tűnhet, hogy nem nagy feladat jó pénzért csak *8220 ennyit csinálni ám a lelki részét nem lehet érezni, amíg nem kezdődik el a mókuskerék amiből nehéz kiszállni.Aznap reggel amikorra Robi magához rendelt elég furcsán éreztem magam.Úgy izgultam mintha randizni mentem voltam miközben bűntudatot éreztem. Próbáltam azzal nyugtatni magam hogy még csak betanulás lesz és amúgy is a *8220 próbaszopásom után sem éreztem különösebb undort, így talán most sem fogok. Csak két kérdés járt folyton a fejemben: mi történik ha kiderül miből élek? Mit fognak érezni a szüleim? De ahogy az lenni szokott az ember képes a kétségeit elfedni egy időre ha valamit nagyon szeretne. Én is így tettem! Megnyugtattam magam, hogy a fővárosban nem sokan ismernek, Nógrádból meg nem jár fel senki luxus környezetbe masszíroztatni.Ezzel magyaráztam meg magamnak, hogy végső soron nem lehet bajom abból, hogy kurvának állok.

Így esett meg, hogy immár másodjára érkeztem meg a luxus társasház elé egy borús őszi napon.

Már-már ismerősen kattant a kapuban lévő zár. Robi ekkor is úgy volt öltözve mint az óvodások ünnepségeken. Kedélyesen fogadott, mintha örült volna annak, hogy nem gondoltam meg magam.

-Tamarám, üdvözöllek az első napodon- vigyorgott teli szájjal az ajtóban majd váratlanul megölelt.Furcsa volt érezni a testét a sajátom körül. Nem tudtam visszaölelni. A lelkemben legbelül zavart éreztem, hiszen a pár nappal ezelőtti felvételin pénzért szoptam le most meg úgy csinál mintha a szeretett kishúga érkezett volna látogatóba.

-Helló- motyogtam zavartan miközben próbáltam eltolni magamtól.

Miután abbahagyta az érzelmesnek induló furcsa köszöntést egyből a lényegre tért. Úgy meneteltünk a szalon felé, mint a kórházi sorozatokban orvos és beosztottja vizit közben.

-Remélem, hoztad magaddal amit kértem. A munkaruha itt szexi fehérnemű kell, hogy legyen. Persze, itt is van pár csinos darab ha nem lesz megfelelő amit hoztál- kérdőn nézett rám.

Némán biccentettem a fejemmel, miközben követtem tovább a lépteit.

-Lesz egy rövid betanulás az első vendég előtt, van egy alap protokoll amit muszáj minden lánynak ismerni. Bár a keddi teljesítményed alapján neked nem lesz gondod hangosan felnevetett, ami miatt elég kínosan éreztem magam.

Ekkor már nem volt lehetőségem menekülni, hiszen újra ott voltam abban a lakásban ahol minden elkezdődött. Az előzőleg üres recepciós pult mögött (ahová magamat reméltem az első találkozásnál) egy nagyon vékony, szoláriumozott cicababa állt, széles vigyorral várta, hogy közelebb érjek.

Meghoztam az új masszőrünket Kei, ő itt Tamara-Ő pedig itt Keira.Ő hozzá jelentkeznek be az ügyfelek és nála is fizetnek, néha pedig ő is vállal vendéget- mutatott az üvegpult mögött álldogáló modellszépségű lányra. Keira hasonlóan különleges név volt mint ő maga. Ébenfekete hullámos haja volt, hatalmas műszempillái alatt világítottak barna szemei. Hófehér fogsora úgy villant fel mint egy reflektor amikor rám szegezte csillapíthatatlan mosolyát. Hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy melyik szerep illene hozzá? A szolárium reklámarc vagy a fogfehérítőé?

-Szia Tamara! Kérlek válassz magadnak egy művésznevet. Ha nem a saját neveden végzed a munkád, sokkal könnyebb lesz a lelkednek- kacsintott egyet.

Pár perc habozás után egyetlen értelmes név jutott eszembe.

-Legyek Lexi- jelentettem ki ünnepélyesen.

-Lexi de furcsa név tündérkém! Hirtelen a plexi jutott róla eszembe- horkant fel Robi halk kuncogást imitálva.

-Én akkor is azt leszek!Ha tetszik, ha nem-vigyorogtam rá erőteljes szájszélességgel.

-Nekem tetszik- biztatott Keira- miközben apró topogó léptekkel közelített felém. Egyből felfigyeltem a rafinált szabású ruhájára. Olyan volt mint egy elegáns jelmez, mellrészben erősen kidomborította szilikon csodáit.

-Innen átveszem Rob- felelte majd határozott mozdulattal megfogta a kézfejemet, hogy szelíden magával húzzon a szoba vége felé.

-Szóval Lexi, ez itt a lounge ami egyben várószoba és itt vannak a felvételik is. Erről jut eszembe használhatod a teraszt ha esetleg relaxálni szeretnél. Gondolom ismerős a hely- vigyorgott sejtelmesen.

-Igen, az -pironkodtam

-Itt még nem járhattál, itt kezdődik majd a szalon rész ahol dolgozni fogsz. Mielőtt bemegyünk kérlek tegyél le mindent amire nincs szükséged, egyedül a munkaruhádat hozd magaddal- Engedelmeskedtem. Lepakoltam mindent, amit csak lehetett és csak az erotikus fehérneműm maradt a kezemben, ezt szorongatva álltam meg újra a mentorom előtt.Egy hatalmas tolóajtó előtt várakoztunk aminek a mintázata olyan volt, mintha bambuszligetet próbáltak volna a tölgyfák közé faragni. Keira határozott mozdulattal, mint ahogyan a liftajtókat szokás szétfeszítette az ajtó két szárnyát, majd belépett a terembe.

-Íme a masszázsszalon- mutatott körbe. Határozott mozdulatait cipőjének kopogása kísérte. Orromat egyből megcsapta a füstölők és az aromaolajok jellegzetes illata.A hatalmas légtérben több különálló helyiséget alakítottak ki, mintha mini lakások lettek volna egymás mellett.A napszínre festett falakon a keleti kultúrára jellemző képek és szobrok sorakoztak.

-Ezek a bokszok szolgálnak a diszkrét masszázsra. Látod mindegyik fülke bejáratánál látsz egy névtáblát ezt mindig figyeld! Ahol a sajátodat látod ott dolgozol aznap. Így kizárt, hogy a vendéged eltéved vagy benyitsz máshová.Ma ide osztottalak be, gyere utánam- a hangjával együtt követni kezdtem a kijelölt helyemre.A helyiség közepén hatalmas matrac helyezkedett el a földön, ez volt az első dolog amin *8220 megdöbbentem pláne, hogy a világítás olyan sejtelmes volt, hogy egyből hunyorogni kezdtem. Az orromban éreztem a szemközti komódon lévő füstülő illatát ami még inkább ingerelte az érzékszerveimet.

-Ebben a szekrényben találsz meg mindent amire szükséged lehet.Kérlek gyere ide- utasított tovább és mintha leltározni akarna sorolni kezdte a tárgyakat: Síkosító, masszázsolaj, óvszer, törülköző, köpeny, papírtörlő, gumikesztyű-

Úgy néztem a bemutatott eszközöket, mint a tanácstalan vásárlók a termékbemutatókon.

-Minden rendben? Van kérdésed?- kérdőn nézett rám, mintha látta volna, hogy bizonytalankodom.

-Megráztam a fejem csendesen, pedig a szívemben legbelül ezer kérdésem lett volna..de nem mertem még magamnak sem megfogalmazni!

-Nagyszerű! Akkor kezdjünk bele! Első és a legfontosabb, hogy miután a vendéged megérkezett beszélgess kicsit vele ha igényli. Ha nem szeretné, akkor pedig csendesen tedd a dolgod!Miután látod, hogy feloldódott, küldd el zuhanyozni. A fürdőszoba ajtaját nem nehéz megtalálni bár jól álcázták- mosolygott majd szekrény mellett lévő fal végében elhúzott egy ajtót. Mintegy morajló lavina olyan hanggal tűnt fel a vizesblokk.

-Nem nagy, de minden meg van bent ami fontos.-Konstatálta a látottakat- Mielőtt elmegy zuhanyozni a vendég kérd meg, hogy az utcai ruháját hagyja bent és csak a bekészített köpenyt vegye magára.Most pedig lépjünk tovább a technikai képzésre kezdődjön a betanulás! -Vigyorgott rám-

-Kérlek öltözz át abba a fehérneműbe amit magaddal hoztál. Utcai ruhában nem fekszünk a matracra és ez rám is vonatkozik-Abban a pillanatban mint valami átváltozó művész vagy egy sztriptíztáncos szétnyitotta az átlapolós ruháját ami alól mint valami varázslat megjelent a fekete csipkés fehérneműje. Olyan mélyen dekoltált volt a felső része, hogy a csipkék bár szorgosan igyekeztek takarni a termetes szilikon melleit nem jártak sikerrel. Mint két ízletes lédús dinnye úgy domborodtak keblei a fűzős bodyban. Így már nagyon látszott, hogy vékony alkatához képest jóval nagyobb *8220 labdákat választott magának.A látvány után szégyenlősen és zavartan indultam el a mosdóba átöltözni.Tényleg nem volt túl nagy hely, de a célnak megfelelt. Úgy léptem ki a szobába újra, mintha a saját leigázásomra készülnék. Keira a szekrény mellett várta érkezésemet.

-Azt hittem már soha nem leszel készen. Én is átmentem ezeken a szakaszokon nyugi- vigyorgott rám biztatóan. Ezzel egy kicsit megnyugtatott.Kissé bátrabban léptem elő a lila színű selyem hálóingemben amit előzőleg a turkálóban vettem meg. Én eddig csak Micimackós hálóinggel rendelkeztem, soha nem költöttem ilyesmire. Robi kérése után muszáj volt szereznem valami erotikus szettet, sok pénzt nem akartam áldozni erre így nem maradt más lehetőségem mint használtan venni egyet.

-Húha, na ezt lecseréljük! A kórházban biztos sikered lenne benne, de ez ide kevés szépségem- csóválta meg a fejét miután meglátott az egyenesszabású térdig érő hálóingemben. Az egyedüli erotikus dolog talán a vékony csipke felvarrás lehetett az alján és a mellrész körül. Sajnos egy számmal biztos, hogy nagyobb volt, ezért nemhogy kiemelte vékony testalkatom és formás melleimet, inkább eltakarta mindenemet.

-Nincs nagyon tapasztalatom az ilyesmiben- hajtottam le a fejemet megsemmisülten, hogy ne lássam Keira testén lévő vágygerjesztő fehérneműjét ami nem csak a melleit emelte ki, hanem a csípőjét is.

-Nem baj, ha végeztünk találunk valami dögöset az öltözőben. Na de most már ideje kezdeni. Feküdj hasra a matracon parancsolt rám szigorúan.Mint a rabok akiket kísérnek úgy lépdeltem a kijelölt helyre, úgy is helyezkedtem el a kemény tornamatracon mintha szögekkel lenne bevonva.Becsuktam a szemem és megkérdeztem magamtól, tényleg akarom én ezt? Mit csinálok itt? Mire még tovább tudtam volna bogozni a gondolati szálakat lépteit hallottam, egyben éreztem is a matrac süppedését ahogy közeledett felém.

-Ettől most megszabadítalak!Nyugodtan maradj hason és ne szégyenlősködj- éreztem a kezét ami mintegy rolót úgy húzta fel a hálóinget a hátamon. Kirázott a hideg a selyem érintésétől ami úgy siklott végig a bőrömön, hogy összerezzentem.

-Most pedig a kiválasztott relaxáló olajjal kezdem el megdolgozni a hátadat. Azért így kezded a betanulást mert mi nők sokkal jobban megértjük és megtanuljuk mások testét kezelni, ha a sajátunkon érezzük mit is kell tennünk. Ezért van az is, hogy a leszbikusok sokkal jobban tudják egymást kényeztetni mint az ellentétes neműek, hiszen ismerik a saját testüket- búgta lágyan- miközben hallottam a az olajos flakon reccsenését és az anyag csapódását a hátamon. Majd megéreztem lágy kezét ahogy szép egyenletesen gyürkézni kezdte a bordáimat mintha szárnyakat próbálna formálni a bőrömből.Az első tíz perc ezzel telt el, váltakozó nyomást kifejtve haladt a testemen miközben arról beszélt, hogy ez milyen hatással van a keringésre és miért szükséges ez a módszer a stressz ellen. Próbált oktatni arra is, hogy mire figyeljek, milyen visszajelzéseket üzen a vendég teste amiből olvasnom kell.Amikor már megnyugodhattam volna, hogy tényleg csak ennyi lesz az *8220 betanulásom arra kért, forduljak meg.Ekkor már sikerült lelazítania annyira ( eléggé értette a dolgát) hogy egyből engedelmeskedtem.

-A legfontosabb erogén-zóna amit a férfiak imádnak az itt fut legbelül- kezét a combom belsővonalára vezette és lágyan cirógatni kezdte azt.- Fontos, hogy megtanuld, hogyan érj hozzá ehhez az érzékeny területhez.A vendégnek egyből merevedése lesz ha addig még nem volt- vigyorgott rám- Miközben láthatta, hogy az arcomat elöntötte vörösség, egyből kipirultam. Éreztem, ahogy a forróság úgy árad szét a testemben mint a futótűz.

-Lágyan cirógasd ezt a részt, fel és le így- duruzsolta- kezével ekkor olyan csodát tett velem, hogy ha erről beszélek újra elönt a nedvesség.Becsuktam a szememet. Próbáltam *8220 letagadni hogy egy nő izgatott fel.

-Miután az erekció megtörtént és láthatóvá válik az előváladék a száddal is kezdd el felfedezni itt, ezt az érzékeny területet- kommentálta- Reméltem, hogy nem teszi meg amiről beszélt. Tévedtem! A matrac ekkor ismét süppedni kezdett. Összeszorítottam a számat, hogy koncentrálni tudjak a testem reakciójára. Amikor nyelve megérintette a combom belsejét nem bírtam visszatartani a nyögésemet. Váratlanul tört elő belőlem az érzés miután megéreztem érintését alig pár centire a vénuszdombomtól.

-Látod? Mi nők is mennyire érzékenyek vagyunk erre- suttogta. Forró lélegzete amely a bőrömhöz ért még tovább izgatott. Remegni kezdtem. Teljesen felizgultam, éreztem ahogy a lila a szaténbugyim megtelik a nedvességemmel mintha bepisiltem volna, de nem szégyelltem!

-Amikor már a test minden részén látható a csillapíthatatlan vágy kezdd el az örömszerzést! Először csak a kezedet használd, fontos, hogy megbizonyosodj arról, hogy minden olajozottan megy-e. Ha szükséges használj síkosítót. Tudok róla, hogy elég tehetséges vagy Robi mesélte, ezért mindent csinálj úgy ahogy neki tetted a száddal és a kezeddel is.Rád bízom, hogy lenyeled vagy kiköpöd a spermát. Ne feledd, abból fogsz élni, hogy mennyi visszatérő vendéged lesz.Abból indulj ki, hogy különlegesnek kell lenned, hogy Téged válasszanak. Szóval baráti jó tanács, nyeld le és ne válogass. Vállalj nőket is! Ritkán de szoktak járni. A magadfajta lányokat szeretik. Ezért azt is megmutatom ott mit csinálj-így kezdd- mielőtt tiltakozhattam, vagy kérdezhettem volna, már nem volt mit tennem.Kezével a benedvesedett bugyim alá nyúlt és egyből a vérbő csiklómhoz ért, mintha valami gombot szeretett volna megnyomni rajtam. Finoman körözött rajta egyet, majd két ujjával végig szaladt szeméremajkaim között majd újra visszatért a csiklómhoz. Éreztem, hogy az arcomra kiül minden. Olyan volt mint egy váratlan örömbomba, amely felrobbant a véremben. Megharaptam a számat. A testem minden izma azon dolgozott, hogy próbáljam meg elnyelni a feltörő érzéseket..A csiklóm még jobban megkeményedett, akárhányszor elvette az kezét majd visszatért rá, hogy előről kezdjen mindent.Olyan volt mint egy erotikus rafting, ahogy az ujjaival a lucskos puncimban *8220 siklott le és fel, miközben néha megpihent a csiklómon mint egy sziklán.Profi ütemben tette a dolgát, mintha tényleg magamnak csináltam volna mindent. Pontosan olyan erővelés irányban játszott az érzékeny csiklómon, ahogy én szeretem. Először kis nyomásokat kifejtve körözött rajta, majd elengedte egy picit mintha azt várta volna, hogy a benne tomboló vér egyre keményebbé és érzékenyebbé tegye. Amikor újra visszatért rá, már erőteljesebben és gyorsabban játszott rajta- majd újra elengedte. Így fokozta tovább a ritmust és az érzést ameddig *8220 csillagokat *8220 nem láttam. Erősen összeszorítottam a számat, mintha bűn lenne, hallatni a szapora lélegzetemet. A combomat ezzel együtt fokozatosan szélesebbre tártam.Minél jobban *8220 felhúztam a térdem annál több *8220 érzékeny pontomat tudta bejárni a kezével. Miután elérkeztünk arra a pontra mikor már a testem állandó ritmusban feszült meg, az addig le és föl irányban lévő cirkálást felváltotta valami más..

Soha senki addig ilyen ügyesen még nem ujjazott meg mint ő. Olyan szépen és lágyan tolta be a puncimba hosszú, kecses ujját, hogy leírni is nagyon nehéz lenne azt az érzést, amit átéltem amikor először hatolt be a ruganyos hüvelyembe.A behatolás extázisa után gyorsan kihúzta az újját és újra végig siklott a csiklómig , majd megint körözni kezdett rajta. Ezután újra, visszasietett a hüvelyembe, hogy újra átéljem a behatolás örömét. Minden mozdulata olyan volt, mintha próbálta volna *8220 túlterhelni az agyamat, amely nem bírta követni az eseményeket.Mintha az egész testem élvezetből állt volna, mintha egyre tovább húzták volna az érzékelő receptoraimat. A testem hullámokban járt fel és le, a combom reszketett, miközben úgy pihegtem mint a kiscicák. A nedves puncim hangja élesen csengett a fülemben, ahogy Keira keze a hüvelyemtől a csiklómig vándorolt egyre gyorsabban, őrült tempóban, mint egy túlfeszített íj lenne ami végül elszakad..Így tört elő belőlem az orbitális orgazmus!Úgy élveztem el, ahogy addig még soha. Felrobbant a vérem, szinte szétmarcangolt darabokra! Úgy remegett a testem mintha trauma ért volna. A csiklóm ütemesen pulzált, ott volt az epicentruma a *8220 kitörésnek . Reszkettem és élveztem, nyögtem, csaholtam és beszéltem!

-Istenem, óhhh- ennyit tudtam csak ismételgetni mire lecsengett az élvezet hatása. Addig nem tudtam kontrollálni a testemet, még az sem lepett volna meg, ha bepisilek közben. Nehéz megfogalmazni, hogy mit éltem át Keira kezei között.Mondjuk úgy, olyat mutatott amit azóta sem éltem meg!

Az első élmények ezért is veszélyesek, mert előfordulhat, hogy soha nem lesz benne részünk még egyszer

Sokat beszélgettünk Keirával miután végzett a speciális betanulásommal. Elmondta azt is, hogy őt is így *8220 oldották fel anno amikor kezdett. Bár hivatalosan ez a *8220 rituálé soha nem tartozott a protokollhoz de neki sokat jelentett ezért csinálta nekem is. Jól tette! Teljesen másként láttam a helyzetet utána, bár még akkor sem tudhattam, hogy milyen érzés lesz az, amikor nap mint nap én elégítek ki majd másokat

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (106)        Nem tetszik (86)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-09-27 09:08:33
kurvika
oh de lennek ilyen helyen gecinyelo kurva

2022-09-27 09:11:15
kurvika
?des KURVA ! szeretn?k a kurvabar?tn?d lenni! ?n nagy szoposkurva vagyok es lenyelem a gecit! buszke vagyok a szopos sz?jamra nagyon!!

2022-11-07 15:23:49
István
Nagyon izgató történet!


Ezt a szex történetet 23061 X olvasták el.