Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megujjazott az anyám

Beküldő:Karcsi neje

Egyik nap éppen sétáltam anyámmal a városban és bementünk pár butikba és majd nem mindent összevásároltunk. Vettem magamnak pár új bugyit meg melltartót anyám meg sok csinos ruhát.
1 óra felé járt az idő mikor hazaértünk és bevonultunk a hálóba és megnézegettük, hogy miket vettünk. Anya elkezdett levetkőzni én meg csak ott álltam az ágynál és néztem anyámat, ahogy veti le magáról a lánya előtt a ruháit.
Néztem selymes bőrét és a feszes melleit, ami ott ringatóztak, anya meg látta, hogy én csak ott állok és a kezemben volt a ruhám, amit fel akartam venni.

Nézet rám és figyelt engem.
Miért nem vetkőzöl le te is. Odajött hozzám és látta rajtam erre mosolyt villantott.
Mi az csak nem vagy zavarban, mert anyád teljesen meztelen?- Ráztam a fejemet kivette a kezemből a ruhát és a melleire tette őket.
Elkezdte rajta mozgatni körbe- körbe. Alig tudtam magamban egy értelmes mondatot összerakni, de beszéd helyett közelebb léptem hozzá és megcsókoltam. Hosszan csókolóztunk és a heverőre dőlt a szatyrokat lelöktük és ott feküdt anyukám teljesen kiszolgáltatottan, szétnyitottam a lábát betérdeltem közéje és elkezdtem az ujjammal izgatni az eddigre nedves puncit. Két ujjal végig húztam rajta anya nyögni kezdett majd felnyomtam mind a kettőt és eszeveszetten. Csináld csak!!! Méééég!! Még most is hallom. Egyre durvábban csináltam és nem sokkal mielőtt magamhoz értem volna anyám kiabálva spriccelni kezdett. Alig hogy kapcsolni tudtam volna beletúrtam magam és nyelni kezdtem, olyan sok jött, hogy iramot nem tudtam vele tartani.
- Igen!!! Nyeltem, ahogy bírtam, de végül kifolyt sok, amikor befejeződött felült velem szemben én meg nyaltam a szám körül, anya megcsókolt és tudtam, hogy érzi a nedvének ízét ezért még egy kicsit csókolóztunk. De sajnos csak ő ment el a csúcsig, mert csapódott az ajtó és megjött az öcsém és valamit tennünk kellett és felkapott egy ruhát a földről és belebújt. Odajött és nézett minket én ott ültem az ágyon teljesen benedvesedve és körülöttem vizes volt a heverő és leesett neki, hogy teljesen fel voltam tüzelve anya meg nézi magát a tükörben, de észrevette, hogy a lábán csurog végig a nedűje.
Nem kérdezett semmit csak elment a szobájába anya odajött hozzám és a kezemet a ruha alá vezette és a puncijába nyomta az ujjaimat mindet egyszerre erre felsóhajtott egy kicsit húzogatta majd kivette és lenyalta a nedűt.
- Holnap ne csinálj, csak ha van kedved? Annyira fel voltam izgulva, hogy hova egy halk igent mondtam.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (75)        Nem tetszik (43)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-08-03 19:57:41
csisztura verő
engem is engem uis


Ezt a szex történetet 27674 X olvasták el.