Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Felizgattak, és megszoptattak a festők

Beküldő:Enzós Niki


Még alig voltunk házasok amikor az Apósom megtudta,hogy gyerekünk lesz ezért úgy intézte, hogy vett egy lakást nekünk. Mikor megszületett az első gyerekünk és a negyedik hónapos volt amikor a férjemmel eldöntöttük kifestetjük a lakás felső szintjét.Amikor a festők jöttek éppen szoptattam a babát,de a férjemet nem zavarta ez,mert rajtunk keresztül vitte a belső szobába a két festőt,mert onnan lehetett a felső szintre menni. Én persze morogtam,mert a szoptatás alatt mind a két mellem kint volt és a festők ámulva bámultak engem. Megbeszélték, hogy egy hét múlva jönnek és majd ők összetolják a bútorokat azzal a fóliával amit a férjem beszerez,hogy a bútorok mentesüljenek a festékektől. Ha meg végeznek visszapakolnak mindent.A megbeszélt időben meg is jöttek és egy hétig tartott mikorra befejezték a munkát.Közben sokszor lejöttek a földszintre,mivel csak ott volt WC.

Ez persze azt jelentette, hogy sokszor akkor jöttek amikor öltözködtem, de szerintem direkt kilesték,hogy bámulhassanak engem. Ha a festők főnöke jött azt mindig szívesebben láttam, sőt volt, hogy egy szál semmibe voltam amikor belépett a szobába. Ilyenkor mindig megállt és megbámulva kért elnézést. Mikor befejezték a munkát oda akartam adni nekik a pénzt a főnökük közölte, hogy előbb a természetben lévő juttatást kérik, mivel az egyik alkalommal amikor megleptek éppen a férjem unokaöccsével voltam és éppen lovagoltam a farkán, persze meztelenül. Mire szóhoz jutottam már ketten letámadtak és meztelenül elkezdett az egyik molesztálni és szívni a mellemet, majd lefektetett az ágyra és szétfeszítette a lábaimat és a vastag faszával elkezdett megbaszni. Amikor elkezdett rángatózni a farka hirtelen a számba dugta és ott élvezett el.Csak a faszfeje fért bele, de az is akkora volt,hogy nagyon feszítette a számat. Majd megkefélt a főnök aki több mint egy órát élvezkedett rajtam, hiszen a seggemet is megbaszta és ő is a számba élvezett.

Mikor leszállt rólam a másik két komának adott oda aki mindketten cigányok voltak, ez nem is lett volna olyan nagy baj csakhogy az egyiknek egy pici kb 10 centis farka volt és alig tette a számba máris elélvezett, míg a másiknak akkora hosszú volt a farka, hogy mikor levette a gatyáját a farka vége a térdét verte. Persze próbálta a teljes méretét belém nyomni, de a pinámba nem fért bele csak a számba ott viszont letolta a torkomra is. Akkor még soha nem szoptam ekkora faszt még és persze lehánytam a srácot ami azt eredményezte, hogy kaptam egy nagy pofont és feldugta a faszát a seggembe. Ez irtózatosan fájt véreztem, de a többiek is csak röhögtek. Mikor befejezték a keféléseimet elvették a pénzt és távoztak. Nemsokára jött a szeretőm aki orvost hívott aki lekezelt, majd megbeszéltük vele,hogy másnap is megnéz. Utána két évig ez az orvos is rendszeresen feljárt hozzám a farkával ecsetelni a szétkefélt pinámat

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (108)        Nem tetszik (103)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-07-30 14:33:09
laura
úristen te meg ha annyira védekezni akartál volna akkor kiszaladtál volna még a férfiak nem kezdenek öltözni!! bazdmeg te is akartad.

2016-07-30 15:06:27
OliviaNinaTörök
Én lennék a csaj hejébe

2016-10-15 20:31:58
TeKamus
Enzós Niki sztorijai nem a sajátjai. Ez a picsa csak álmodik ilyen beteg dolgokról. Még azt is el tudom képzelni,hogy nem is csaj, hanem egy idióta hapsi. Egy rakat történetet lehet olvasni más nevekkel más helyen, sőt, angolul is. Szánalmasak a próbálkoz

2016-10-15 20:54:54
OoO
Szerinted aki ide jár, annak nem mindegy, hogy kam vagy nem ? beteg szar az összes

2017-01-29 01:26:35
Májkl43
OoO! Mivel te is itt vagy, nyílván te is beteg szar vagy!Sőt! Te még rosszabb!


Ezt a szex történetet 27405 X olvasták el.