Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anyám barátnőjét dugtam

Beküldő:debreceni kolbász


2015 novemberében történt az eset, mikor én két hét híján 21 éves voltam. Rólam annyit, hogy 178 cm magas, 90 kg-os, kopasz srác vagyok. Annyi legyen elég, hogy egy Tiszán túli nagyvárosban élek édesanyámmal.

Édesanyámnak egy barátnője, nevezzük most Erzsinek, akkoriban sokat volt nálunk. Erzsi olyan magas mint én, vékony, nagymellű nő. Bőrén, arcán látszik, hogy már a 49-ediket tapossa, de ahogy hosszú melírozott tincsei alól kacéran tud tekinteni, az sok férfit beindítana.

Akkoriban főleg panaszkodni járt hozzánk, kb 8-10 hónappal volt túl a válásán. Anyám a kedves, baráti szavak mellet általában pálinkával vigasztalta, amit ő mindig elfogadott, és mivel anyám nem fogyaszt alkoholt sokszor kikövetelte magának, hogy koccintsak vele. Ezek a vigaszdélutánok általában a konyhában zajlottak, mert csak abban a helyiségben dohányzunk, és hát a gyümölcspárlat mellett gyakrabban égnek a szálak...

Ott kezdődött az a délután is. Munkából hazaértem, láttam, hogy Erzsi kabátja megint az ajtó mellet lóg. Illedelmesen beköszöntem nekik a konyhába egy hangos sziasztokkal. Erzsivel nagyon rég óta tegeződtünk már. Ő ismét kikövetelte magának, hogy fogyasszak vele egy stampónyit. Nem volt részeg, de látszott, hogy nem ez lesz neki az első. Anyám töltött, majd kérte, hogy foglalkozzak kicsit a barátnőjével, mert végzett a mosógép és kitereget, ezzel magunkra is hagyott minket. Koccintásnál az eddigieknél is erotikusabban és kívánatosabban nézett a szemembe, én roppant mód zavarba jöttem, nem is tudtam mit mondani. A csendet ő törte meg, egy szál cigit vett a szájába, engem is megkínált, és kérte, hogy adjak neki tüzet. Ahogy nyújtottam az öngyújtót a kezemet simogatta, és mondta, hogy üljek le mellé a sarokpadra. Mellé helyezkedtem és ő a hátamat simogatta, közben elmondta, amit már sokszor, hogy milyen szép nagyfiú vagyok már, sőt egy igazi férfi. Az járt a fejemben, hogy milyen szívesen a melleihez nyúlnék, amik gyönyörűen domborodtak a testéhez simuló kötött pulcsiban. A gondolataimtól a farkam teljesen merevvé vált, de a félelem győzött, és nem mertem megtenni. Majd közelebb húzódott és úgy beszélgettünk, hogy a combjait az enyémhez nyomta. Én a gyávaságommal addig kínoztam magam, amíg anyám visszaért.

Most én hagytam magukra őket, de nem a mosás miatt, hanem a számítógéphez sietve, egy Milf pornóra kivertem. Közben végig Erzsire gondoltam. Roppant mód dühös voltam magamra, hogy régóta izgatnak az idősebb nők, itt volt az esély, én meg a lebukástól való félelem miatt elszalasztottam. De a sors kegyes volt velem!

Alig egy óra elteltével nyílt a szobaajtóm, Erzsi jött be, és elbúcsúzott. Hozzám hajolt a szokásos két puszira, de ezúttal az arcát nem húzta hátra, hanem úgy haladt balról jobbra, hogy közben nyelvét a számba dugta. Rövid, de annál kellemesebb csók volt, még az sem zavart, hogy érezni lehetett rajta a pálinka szagát. Hálát adtam Istennek azért is, hogy a számítógép asztalom az ajtó takarásában volt. Ezután egy kacéran mosolygós sziával köszönt, melyet kacsintás kísért, és a fenekembe markolt. Szerintem még ki sem érhetett a lakásból, mikor telefonjáról jött a rövid, lényegre törő facebook üzenet: 20:00-kor otthon várlak. Egy rendben, és egy szmájli volt a válaszom, melyre szintén egy mosoly jel érkezett.

A hatalmas öröm mellet óriási izgalom lett úrrá rajtam. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy jobban izgultam, mint a szüzességem elvesztése előtt. Zuhanyzás és borotválkozás közben csak az járt az eszemben, hogy ezt már nem ronthatom el. Pontosan érkeztem a lépcsőházhoz, aminek az ajtaja nyitva volt. Azelőtt egyszer voltam nála, akkor édesanyámmal. Az emeletre nem emlékeztem, így lifttel a tizedikre mentem, és gyalog indultam lefele a lépcsőn. A hetediken megpillantottam a lakásajtót, amin az ő neve állt. Csengettem, és jobban izgultam, mint valaha.

Erzsi a kora téli időjárás ellenére egy szinte mindent látni engedő fekete nyári ruhát viselt. Most nem köszönt, csak annyit mondott, hogy tudtam, hogy eljössz, és a kabátomba markolva, hátát a szemközti falnak döntve magára húzott és ismét csókozni kezdtünk, miközben a lakásajtót egy hanyag mozdulattal belökte. Szájának már kellemes mentolos illata és íze volt. Én közben a nem túl hosszú egyrészes ruha alá nyúlva fenekét és combját simogattam, miközben átkulcsolt a bal lábával. A farkam majd szét durrant a nadrágomban. Egy hirtelen mozdulattal lehúzta dzsekim cipzárját és tolta le rólam. Nehezen kibújtam belőle, és az ajtó melletti cipős szekrény tetejére dobtam. Ekkor Erzsi megfordult és fenekét a farmeremen keresztül is érezhetően kőkemény faszomnak nyomta és izgatóan mozgatta, miközben kezeimet a melleire húzta. Én gyurmaként masszíroztam azokat, és állammal elhúztam a válla fölötti hajtincseit és a nyakát szívtam, nyalogattam, harapdáltam. Erre ő elhúzta tőlem a popsiját, mindkét kezével hátranyúlt és kicsatolta szíjamat, kigombolta nadrágomat és a bokszerembe nyúlt. A rutinján látszott, hogy nem most csinált először ilyet! Ahogyan férfiasságomhoz ért azt hittem egyből elélvezek. Ismét felém fordult, leguggolt, a nadrágomat a térdemig tolta és a szájába vette. Kétszer-háromszor körbenyalta makkomat és tövig bekapta a 19 cm-es férfiasságomat. Gyorsan bólogatott, leírhatatlan érzés volt. Szerettem volna minél tovább húzni, de sajnos kb egy percig bírtam és telespricceltem a száját. Kicsit megijedtem, hogy mit fog erre szólni, de mikor láttam, hogy mindet lenyelte és a maradékot az utolsó cseppig lenyalta, már tudtam, hogy nem haragszik. Ezután felállt, annyit kérdezett, hogy jó volt? De válaszolni nem volt időm, mert nyelve ismét az én nyelvemmel kezdett vad táncba. Azelőtt undorodtam attól, hogy valakinek a gecis ajkait csókoljam, de most mégis nagyon izgatónak találtam. A hosszú smárolás után a kezemnél fogva a hálószoba felé húzott, és közölte, hogy most én jövök!

A küszöbön kibújt a ruha pántjából, és mikor az a földre esett, úgy sétált tovább, mintha misem lenne természetesebb. Én alig bírtam tartani a tempót, mert farmerem még mindig a térdemnél volt. Mikor az ágyra feküdt, gyorsan én is levettem egy mozdulattal a nadrágot és a boxert. Azelőtt, mikor nálunk volt mindig a combjaiban gyönyörködtem, de most valahogy nem volt kedvem azokkal foglalkozni, inkább egyből a frissen borotvált puncijára buktam. Többször végignyaltam a bejárattól a csiklójáig, csak annyi időre álltam meg, amíg a pulóveremből és a pólómból is gyorsan kibújtam. Lihegésével jelezte, hogy tetszik amit csinálok, és én már csak a dagadó pöcökre koncentráltam a nyelvemmel. Nyögései apró sikolyokba csaptak át, miközben két ujjammal is kényeztetni kezdtem. Teste egyszer csak megfeszült, csípője megemelkedett, és csak a vállain és a sarkán támaszkodva élvezett el. Miután ez a csodás test újra elernyed még gyengéden nyalogattam, mondanom sem kell, hogy szerszámom közben ismét dárdaként állt.

Tudtam, hogy eljött az én időm, és a még mindig széttárt lábai közé térdeltem, de Erzsi úgy döntött, hogy még picit várnom kell. Felült, egy rövid ideig ismét szopott, és úgy dőlt hátra, hogy farkamat el sem engedte, hanem egyből magába vezette. Én nem bírtam magammal, egyből vadul kezdtem lökni, melyet az, ez az és a nagyon jó nyögéseivel honorált. Ráhajoltam, megcsókoltam és közben kezemmel a melleit markolásztam. A csodálatos élményt fokozta a tudat, hogy anyám barátnőjét dugom. Erzsi lebillentett magáról, hanyatt fektetett, picit ismét bekapta, és lovagolni kezdett. Én közben a combjait simogattam, majd fenekébe markoltam mikor ő fölém hajolt, kemény bimbóit a számba adta, és már én mozogtam alatta. Lihegései között nehezen csavarta ki magából a most hátulról akarom mondatot, én pedig tudtam, hogy ennek a csodás nőnek teljesítenem kell a vágyát. Meg persze azt is tudtam, hogy én legalább annyira akarom! Mögé térdelve kezdtem dugni, állánál fogva fejét hátrahajtva csókolóztunk közben. Ezt a nem túl kényelmes testhelyzetet nem is bírta sokáig, testét visszafeszítette a kiinduló pózba. Én kezemet a fenekére tettem, és hüvelykujjamat megpróbáltam a seggébe nyomni, de kezemet elrántva jelezte, hogy ezt nem engedi. Átnyúltam a csípőjére, megfogtam és egyre keményebben tosztam. Óriási sikítás közben élvezett el, és éreztem, hogy már nekem sem sok kell. Ezt az én hangjaimból Erzsi is levette, kihúzta magát és már térdelt is felém. Felálltam az ágyra, és ismét a szájába lőttem egy igencsak férfias adagot.

Erzsi megköszönte nekem a teljesítményt, és én szintén neki. Életem legcsodálatosabb élménye volt. A történet még 5 hónapig folytatódott, kényelmetlenséget csak az okozott, hogy amikor nálunk volt folyton arra figyeltem, hogy anyám nehogy megsejtsen valamit. Erzsi azóta ismét menyasszony, és megszakította ezt a fajta kapcsolatot. Nekem is van barátnőm, én mégis áldoznék időt, vállalnék kockázatot ezekért az élményekért!
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (145)        Nem tetszik (120)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-07-26 22:32:20
erzsi
Jezusom

2016-07-27 18:50:47
Ritoto
ehe erzsi :D szia >.<

2016-07-30 00:30:58
zoltan
nekem nagyon tetszewtt

2016-07-30 07:18:26
debreceni kolbász
Leszel a következő Erzsim? :)

2017-03-21 14:44:02
Jenő
Én is megszopattam volna.dw meg is basztam volna

2018-12-30 02:43:37
sasmadarak19kukacfreema**
Nekem is mondta annak idején hogy fontos hogy dugjak.Azóta rendszeresen dugom a kielégítetlen nőket


Ezt a szex történetet 47502 X olvasták el.