Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Első hátsó ajtós élmény

Beküldő:Jocó

Nyári nap volt, végeztem a munkával és már régen nem voltam nővel, volt hogy fizettem érte, de minden pénzt nem lehet erre szánni.

Találtam egy magyar oldalt egy titkos várost, itt találtam meg Vikit.
Viki 40es évei felé közelítő sikeres üzletember volt, és eredeti tanulmányait szexuál pszichológiai irányban végezte.

Menjek el beszélgetni vele személyesen, elmeséli milyen nőnek lenni férfi köntösben. Oké, kissé féltem, mondta egy üzletben fogunk találkozni, így is volt az üzlet 4kor zárt én fél 5kor hívtam és nyílt a zár, füstölő illat volt, nyílt egy pihenő ahol volt egy ágy és két fotel, az ágy fel se tűnt.

Beszélgettünk, munkáról, magánélet minden, aztán 1 óra beszélgetés után, mondta , hogy látja én nem kalandból vagyok itt hanem látja rajtam nyitott vagyok, van kedvem szexhez?

Mondtam igen és ekkor már gumit keresett Viki.

Ágyra térdelt én lehúztam a bugyit megláttam a herét és a farkát ,teljesen szőrtelen volt, előtte még nem láttam másét, érdekes volt, kicsit megtapogattam, aztán felhúztam a gumit.
Vazelint kaptam, sose láttam előtte ilyet, mondta mennyit tegyek ,kicsit simogattam a lyukát, majd finoman betoltam és hihetetlen érzés volt!

Szűk, nagyon szűk, forró, szorít, közben a tudat hogy az utca embere esetleg felismeri az ütemes ágy hangot és a halk sóhajt, ütemesen mozogtam ki be, kerek fenekét nézve és kecses barna háta, hihetetlen, el is felejthettem volna, hogy nem nővel vagyok, de minden lökés alkalmával éreztem a heréit ahogy a sajátom nekicsapódott...

Nem bírtam sokáig annyira izgatott az élmény, gumi le és a hátára spricceltem egy hatalmas adagot.

Letöröltem és elköszöntünk sajnos nem ismételtem meg, hónapokkal később a telefonja nem felelt, így hát sajnos nem vele volt a következő, mikor már kipróbáltam mást is, és meglepő mit tud a szám művelni :)


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (8)        Nem tetszik (22)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-09-14 03:42:37
Áron
Sokan fantáziáltunk már hasonló élményről, hiába a heteró élet is lehet unalmas, és sok gyönyör vár a túloldalon. Sose felejtem el én sem mikor fogva a szilikon cicit szoptam a szőke csaj farkát. Hajrá


Ezt a szex történetet 4200 X olvasták el.