Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Vidéki üzlet

Beküldő:csiszkovics

Néhány éve pénzügyi területen próbáltam szerencsét. Csini kis vezetőm volt, már az állásinterjún megfogta a fantáziámat. Alacsony termet, hosszú, vörös haj, zöld szemek, pajkos mosoly, gyönyörű név (Nikolett), karcsú derék, feszes, kerek mellek és popsi, mindig elegáns, de szexi rucik. Jópár alkalommal fantáziáltam róla maszturbálás közben.
Az első tárgyalásokra elkísérte az üzletkötőit, több alkalommal mentünk az én kocsimmal, ő és pár kolléga. Egyik alkalommal viszont kettesben indultunk vidékre tárgyalni. Odafelé beszélgettünk szakmáról, a tárgyalás menetéről, hogy hogyan adjuk el az ügyfélnek a terméket, csupa uncsi téma. Ami izgi volt, az a fehér mini ruci, ami feszült a kívánatos testén. A szemem alig bírtam levenni róla. Féltem, hogy észre veszi majd, ahogy a látványára a farkam megkeményedett vezetés közben, duzzadt rendesen, már-már kényelmetlenül feszült, de ugye nem tudtam megigazgatni, azt észre vette volna. Próbáltam nem kívánatos combjait bámulni, és arra gondolni, hogy hogyan fonná körém őket, miközben belé hatolok. Megérkeztünk, sikerült le is higgadnom, a tárgyalásokat végigvittük, leginkább ő irányított, mutatta a technikát, hogy tanuljak. Határozott kis csaj, ez méginkább kívánatossá tette. Elképzeltem, hogy nyilván kefélni is határozottan szeret. Dolgunk végeztével indultunk haza. A visszaúton már lazább beszélgetésbe elegyedtünk, felmerültek a párkapcsolati gondok is, volt dögivel mindkettőnknek. Hirtelen elfogott egy most vagy soha hangulat, és egy életem, egy halálom, kérdeztem egy merészet tőle.
- Nem érzed magad kellemetlenül, hogy nincs rajtad bugyi tárgyalás közben? - közben mosolyogtam és ő felkacagott
- Honnan veszed, hogy nincs rajtam bugyi? Te engem méregetsz? - vont kérdőre pajkos mosollyal az arcán.
Maradj nyugodt, határozott, fejezd be, amit elkezdtél - gondoltam.
- Szívjunk el egy cigit, megállok valahol.
- Jó ötlet, en is szívesen rágyújtanék. - válaszolta Nikolett.
Kukoricaföldek mellett autóztunk, az első földes útnál le is fordultam. Pár száz méter után egy kisebb beugróba be tudtam parkolni a kukoricás közé. Motor leállít, kiszállás, cigi elő. Rágyújtottunk, majd Nikolett kérdezett.
- Szóval te engem stírölsz? - közben megfordult, tekert a derekán egyet a popsiját kitolva, majd visszafordult, a szemembe nézett, és beleszívott a cigiébe.
- Nem tehetek ellene, igazi dugni való nő vagy. - mondtam neki szabadkozás nélkül.
- Te szédítesz? - mosolyog és kacsint. - Gyere csak, és ellenőrizd le, hogy van e rajtam bugyi!
Megfordult, és a motorháztetőre támaszkodva bepucsított. Odaléptem hozzá, megfogtam a derekát, és hozzányomtam a farkam, ami már keményre duzzadt a gatyámban. Belemarkoltam a vörös hajába, az arcomhoz húztam az arcát és csókolózni kezdtünk. Közben a farkamhoz dörzsölte a popsiját ritmusosan, bele is markoltam határozottan.
- Vedd elő a farkad és dugj meg! - suttogta izgalomtól zihálva.
Letoltam a gatyámat, az ő szoknyáját pedig fel a derekára, majd a forró, nedves, szűk puncijába hatoltam lassan, tövig. Kéjesen felnyögött, egyre hangosabban, ahogy egyre keményebben dugtam hátulról. A karjai szétterültek a motorháztetőn, a kerek popsija ritmusosan táncolt a farkam körül. Isteni látvány volt. Rövid idő alatt, egyszerre élveztünk el, intenzív élmény volt mindkettőnknek.
- Isteni volt! - mondta mosolyogva, majd megigazította a szoknyáját, miközben én is eltettem a farkam. - Induljunk, várnak otthon, és téged is.
Folytattuk az utunkat hazafelé? és hogy volt e rajta bugyi? Félrehúzta, mielőtt belé hatoltam.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (29)        Nem tetszik (8)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-09-17 12:07:03
Melissza
Nekem maj mien kalandom -ból én le szoptam azt mondta ne legyek enyire moho legközelebb nagyon jó vagyok .


Ezt a szex történetet 3604 X olvasták el.