Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Egy régi barátom szeretkezett a szerelmemmel!

Beküldő:Cosmoo

Sziasztok! Én még új vagyok itt! Peti a nevem Párom Orsi

Orsival 4 éve vagyunk együtt és szerencsére a kapcsolatunk nagyon jól működik!

Nálam ez a dolog hogy barátnőmet láthassam valakivel szeretkezni már kamasz koromba meg volt de persze kamaszként nem tudtam hogy ezt cuckoldnak hívják, csak az érzés volt meg bennem már akkor is, de persze ezt akkori barátnőmnek nem mertem elmondani!

És az az igazság hogy kamaszként szégyelltem is ezt a vágya érzést bennem sőt még felnőttként is sokáig, hogy arra vágyom hogy szerelmemet látthasam szeretkezni egy másik férfival, jó ég mi baj lehet velem? gondoltam ezt sokáig de persze idővel interneten is rá kerestem erre a vágyra érzésre és pl interneten tudtam meg hogy ennek még neve is van Cuckold és hát jó érzés hogy mások is éreznek vágynak erre, nincs ez ember egyedül!Szerencsére Orsival megélhettem ezt a csodálatos élményt és ezért kimondhatatlanul hálás vagyok Orsinak érte, szerintem ő el sem tudja képzelni hogy milyen csodás élményt valósított meg számomra!Ugyan nem tudom hogy benneteket vagy valakit érdekel e, de szeretném elsősorban azokkal megosztani a történetemet akik úgy éreznek mint én! akik ugyan ebben a helyzetben vannak mint én ők úgy gondolom érteni fogják és meg értik ezt, vagy is bízom benne!

Orsival a szerelmemmel Balatonál nyaraltunk amikor Bencével régen látott barátommal össze futottunk , meg örültem neki végül is régóta nem láttam már de ez most mindegy végül is. De délután beültem vele egy sörözőbe beszélgetni és hát mint megtudtam tőle a feleségét 2 éve vesztette el és ez igen csak lehangolt engem is őt is láttam rajta így erről nem kérdeztem inkább, gondoltam ha szeretne róla beszélni akkor meg hallgatom , viszont meg említette Orsit hogy milyen gyönyörű barátnőm van ! Igazán kérdeztem? (de láttam is rajta amikor összefutottunk hogy tetszett neki a szerelmem alig bírta a szemét levenni Orsiról!) figyeltem szerelmem tekintetét is szemeit ahogy Bencére nézet és én úgy láttam hogy talán tetszik neki, de ekkor még eszembe se volt álmodozni na jó egy kicsit

Ne viccelj mondta , nagyon szép lány és kedvesnek is tűnik, vigyáz rá Peti mondta! Ez jól esett nekem nem tagadom! és ekkor nem tudom mi ütött belém vagy miért mondtam de egyszer csak meg kérdeztem barátomat hogy szeretnél vele leni Orsival? szeretkeznél vele? kérdeztem, gondolom mondanom se kell hogy barátom szóhoz se jutott úgy le döbbent e nyílt kérdéstől! el is vörösödött és nem mondott semmit de láttam rajta a tekintette arca elárulta hogy nagyon is szeretné! Egyébként tényleg nem tudom mért kérdeztem meg csak így hirtelen kibukott belőlem ösztönösen és hogy láttam hogy barátom is szeretné és tudtam hogy ő nem rossz ember ha értitek, így végül is meg könnyebbültem már attól is hogy meg mertem kérdezni , viszont abban is biztos voltam hogy szerelmem ezt tutti nem fogja megtenni !

Este otthon elmeséltem szerelmemnek hogy beszélgetem Bencével és hogy párját 2 éve elvesztette meg hogy szerintem azóta nem volt senkije és hogy szerintem te nagyon tetszel neki! Ezt miért mondod? miből gondolod? kérdezte Orsi, erre én annyit mondtam láttam hogy nézet rád amikor találkoztunk vele! Ugyan szívem mondta szerelmem, nem erőltettem tovább a dolgot ! Meg kérdeztem Orsit hogy Bencét át hívhatom e másnap egy kicsit és igen mondott , így másnap áthívtam Bencét és mondtam neki hogy beszélgessen Orsival magyarul hajtson rá úgy finoman, majd egy kicsit bulizunk, iszogatunk, és hátha alakul valami (de igazából nem számítottam hogy bármi is lesz)

Estefelé, pár pohár bor után javasoltam, mártózzunk meg a Balatonban. Már sötét volt, így nem vettünk fürdőruhát, meztelenül fürödtünk (alig hittem el hogy Orsi ebbe belement)

Csak a parti fények adtak kis tájékozódást a vízben, ahol fogócskáztunk (ezt lehet nem hiszitek el de ekkor már olyan izgatott voltam, gondolkoztam magamban közben Peti ebből lehet lesz valami, biztos akarod te ezt? ezt akartad kamasz korod óta , nem hátrálhatsz most meg)

Mikor én voltam a fogó, mindig a Bencét értem utol, ő meg persze állandóan a szerelmemet fogta meg. De szó szerint, amiből végül már fogdosás lett. Mikor engem kapott el a Orsi

belesúgta a fülembe, hogy Bence már a melleit és a punciját is megfogdosta, sőt, mikor magához szorította, érezte ágaskodó férfiasságát! De nem panaszkodva, inkább dicsekedve mondta. Fuu jó ég ez annyira furcsa és izgalmas érzés volt , még így élesben soha nem éreztem ilyesmit, és láttam hogy szerelmem is szeretné!! így hagytam tovább zajlani az eseményeket ,

Legközelebb odaszóltam Bencének, most kapd el, én beúszok kicsit. Oda is kiáltottam a szerelmemnek, folytassátok ketten, én úszok egyet! Beljebb úsztam, de nem messze, ők már nem láthattak engem, én viszont a fények miatt láttam a sziluettjüket. Folytatták a játékot, de egyre kevesebb kergetőzéssel, hosszabb összekapaszkodással. Aztán már szinte egy árnnyá váltak és ritmusosan mozogni kezdtek! Picit közelebb lopóztam és hallottam a szerelmem sóhajtozását. Mozdulataik egyre hevesebbek lettek, aztán lelassulva abbahagyták. Fel se fogtam hogy megtörtént!! illetve tudtam hogy meg történt de ez akkor ott még hihetetlen volt !

Bence kiment a partra, odaúsztam a szerelmemhez. Átöleltem, teljesen fel voltam izgulva, a farkam keményen állt, amit ő azonnal észrevett

Te láttál mindent? ? kérdezte kissé félve, semmi baj kicsim ,imádlak öleltem csókóltam közbe! és már benne voltam! Disznó! ? súgta a fülembe és éreztem, nagyon élvezi a helyzetét! Nem volt hosszú menet!

Kimentünk a partra, magunkra kaptunk pár ruhadarabot és tovább iszogattunk de már bent a szobában. Orsi csak egy vékony köntöst vett meztelen testére. Mindhármunknak a folytatás járt az eszében. Nem bírtam tovább és meg csókoltam szerelmemet majd Bence is meg csókolta és szerelmem is vissza csókolt Bencének hagytam őket csókolózni az ágyhoz mentek csókolózva és Bence hanyatt döntötte Orsit az ágyon köntösét szét nyitva és azonnal vágyakozva kezdte nyalni szerelmem punciját! az ágyon már szinte minden pózban szeretkeztek , ez sok embernek valószínűleg felfoghatatlan ! de nekem is csodás volt! főleg mikor szerelmem a szemembe nézet egymás szemébe néztünk miközben ő élvezet szeretkezés közben!!

Volt hogy fogtam a kezét szerelmemnek miközben szeretkeztek ,simogattam is a testét Orsinak , minden pillanat csodás volt de nekem a lovaglása volt a leg izgatóbb , Bencének szép hosszú farka van és szerelmemet jól meg tudta rajta lovagoltatni mozgatni szép puncijában és ez lehet gáz de nem bírtam ki hogy ne csókolgassam közben fenekét szerelmemnek, nem tudom ki hogy vélekedik erről de amikor oldalról mozgott szerelmem puncijában akkor én nem csak a melleit hasát csókolgatam meg hanem a csíklóját punciját is miközben Bence ott mozgott benne és szerelmem ezt nagyon élvezte, simogatta is a fejem hajam arcom közben, volt hogy szorított is magához ,szóval velem is törődött !

Álomban se gondoltam volna hogy ha ez egyáltalán valaha meg történik hogy ez ilyen csodás és érzelmes dolog lesz, Bence és szerelmem is hatalmasat élveztek végül!

Nem tudom hogy lesz e még ilyen élmény az életünkben de remélem! nem bántam meg egy pillanatát se ! és bocsánat azoktól akiknek volt türelmük ezt végig olvasni hogy ennyire hosszúra sikeredet a történetünk!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (38)        Nem tetszik (20)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-08-30 17:36:57
20+Peti
Szívesen részese lennék Orsi testének!! :)

2021-09-01 11:42:12
látogató
Nagyon beteg vagy sürgősen mutasd meg magad szakembernek és ha lehet utaltasd is be magad a diliházba, mert oda való vagy.

2021-09-03 20:40:36
Pety
Mintha én lennék! Gyönyörű feleségem van! És imádjuk egymást! De megőrülök a vágytol hogy valaki előttem megdugja! Remélem én is átélhetem egyszer! Vagy többször?!

2021-09-05 04:01:52
TopJoy
@látogató. Itt te vagy igazi aberrált beteg és nem a sztori írója ;)

2021-09-06 13:34:59
látogató
Hát nem az én szerelmemet basszák meg miközben nézem, illetve nem én nyalom a pináját míg egy másik fasz benne jár, valóban ez a normális?????? Beteg ez a világ de a legbetegebb aki ezt élvezi.

2021-09-07 14:55:01
20+Peti
@Pety. Én szívesen a csúcsra vinném a nejed!!!


Ezt a szex történetet 5646 X olvasták el.