Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A férjem, a barátai és a bosszú

Beküldő:Zoé

Kis szösszenet az utóbbi időszakomból.
Szexmániás fiatal anyuka és feleség vagyok, férjemmel megromlott a házasságunk. Nem tudta kielégíteni kielégíthetetlen szexuális igényeim, emellett agresszív is volt sokszor.
Szóval a férjemmel elmentünk kikapcsolni a 2 barátjával, a szakállas jófiú akit nevezzük Balunak és a csókos szájú nőfaló legjobb barát akit nevezzünk Gergőnek. Én elég szexin fekete miniszoknyában, piros kivágott blúzban, igényesen kisminkelve, ezüstszőke hajam behullámosítva, magassarkúban mentem. Azt akartam, hogy a barátai minden gondolata azon forogjon hogyan tennének magukévá.
Iszogattunk nevetgéltünk. Baluval nagyon sokat néztünk egymásra voltak lopott érintések is. Aztán mint mindig a férjemnek egy ponton az alkoholtól elkattant az agya és elkezdett engem szapulni,(ez nekem kapóra is jött hogy kicsit sajnáltathatom magam így a fiúk figyelme rám terelődhet). Gergő volt az ő legjobb barátja így azonnal nyugtatni kerdte a férjem, én közben balut öleltem, mert ahogy látta hogy pityergek próbált megnyugtatni. Miközben öleltem éreztem a hasamnál a farkát, ez nagyon felizgatott, hogy elég lenne kicsit lehajolnom és be is kaphatnám a farkát és szét szophatnám amíg tele nem élvezi a torkom a spermájával. A férjemék elmentek fizetni, hogy induljunk haza mert ezzel úgyis vége a bulinak. Számomra viszont akkor kezdödött. Amíg bementek maradtam a jóképű magas szakállas férfival akinek nem bírtam ellenállni. Ekkor még ölelt, mert nem engedtem el. Amint eltűntek férjemék én magamhoz húztam hogy csókoljon meg, először váratlanul érte, visszacsókolt, de aztán tudatosult benne, hogy a barátja felesége vagyok, így próbált eltolni, viszont ekkor láttam , ahogy elkezdett ágaskodni a farka így tudtam, hogy tetszik neki a dolog. Visszahúztam magam hozzá, és elkezdtem simogatni a farkát miközben öleltem. Elkezdett kő keménnyé válni. Nagy vastag farka volt,amit magamban akartam érezni. Mocskos ribanc akartam lenni aki akkor este mindegy kivel, de eszméletlent fog dugni. Szóval ekkor újra megcsókoltam , visszacsókolt, nyelvét a számban forgatta és közben gyengéden böködött a farkával. Én már nagyon nedves voltam, akkor ott mindegy kett volna, csak egy kemény farkat érezzek magamban. Ekkor viszont visszatértek férjemék. Balu gyorsan el lökött magától, visszafogottan takargatta magát. Férjem szerencsére ehez már túl részeg volt, semmi nem tűnt fel neki. Elindultunk hazafele négyesben taxival. Férjem elől ült, én hátul Balu és Gergő között ültem. Itt váratlanul gergő a fülembe súgott:
"-Egész este figyellek.Annyira kurvásan szexi vagy, szét akarlak baszni!"
Nagyon jól esett ezt hallani, bár meglepő volt, mert vele ezelőtt pár szót ha váltottam. Ezután megfogta a kezemet, és az ölébe tette, hogy érezzem a keményedő farkát. Oldalra néztem Balura, aki látta a történteket, így inkább az ablakon kifele nézegetett, de lopva oda oda pillantott ránk. Közben Gergő lehúzta a sliccét és elővette a farkát, gyönyörű formás farka volt, nem volt nagy, de nem is volt kicsi ez a pont tökéletes forma volt. Rátette a kezem, hogy húzogassam neki. Nagyon beindított a helyet, így elkezdtem húzogatni a bőrt a farkán, a kinti lámpafényektől megcsillanó előváladékot leszopkodtam a makkjáról, annyira élveztem, hogy érintés nélkül majdbem elélveztem, amikor éreztem, hogy a másik oldalról balu alám nyúlt és nem tudom hogyan a nagy kezén az ujjait kacifántosan rendezhette, mert az ujjaival a popsimba és a puncimba is bedugta az ujját úgy, hogy közben valamelyik ujjával a csiklómat is izgatta. Nagyon érdekes és csodás érzés volt hogy úgy ujjaz a férjem barátja, hogy közben a férjem másik, legjobb barátjának verem a farkát és szopkodom a makkját közben. Ettől a helyzettől azonnal elélveztem, remegni kezdtem az élvezettől, talán ekkorát soha nem sikerült még.
Megérkeztünk Balu lakásához, elköszönt puszival, de közben azért rámarkolt a fenekemre. Én még az élvezet hatása alatt voltam lesokkolódva, hogy ilyen megtörtént. Elköszönt a fiúktól is és hazament. Ekkor a férjem már kicsit megébredt a levegőtől és józanodni kezdett. Visszaszálltunk a taxiba, elkezdtek Gergővel beszélgetni, hogy otthon van neki az asszony, nem akar így hazamenni, nem e aludhatna nálunk. Férjecském persze belement. Hazaértünk, vendégszobánk nincs, így az ágyunk mellett a szőnyegen ágyaztam be a kis kanos vendégünknek. Átöltöztem a kicsit szexibb hálóingembe és lefeküdtem a férjem mellé az ágyba, hogy na akkor alvás. Ekkor viszont a férjem váratlanul elkezdett fogdosni és csókolgatni a nyakamat, próbáltam el lökni magamtól, habár szexuálisan vonzó férfi. Úgy voltam vele, legyünk túl rajta , bár kicsit bizarr volt, hogy a legjobb barátja szinte mellettünk fekszik a földön, hisz ennyi idő alatt esélytelen, hogy elaludjon. Szét tettem a lábam neki, levettem a szét élvezett, nevesedett bugyimat, hogy dugjon akkor meg, de ő megfogta a hajam és magára húzott hogy szopjam le. Tövig a farkára nyomkodta a fejem, alig kaptam levegőt néha öklendeztem is de nem érdekelte azt akarta szenvedjek miközben szopom. Megérdemeltem hiszen mocskos kis ribiként viselkedtem, és izgatott is közben a dolog ez a kis büntetés. Szóval így szopatott amíg bele nem élvezett a torkomba. Ekkor elengedett és elfordult aludni.Valószínűleg Gergő látott és hallott is mindent.Ezután én még ébren voltam,mert azért megilletődtem hogy pont velem történhet ilyen és gondolkodtam mennyire izgat hogy ilyen ribanc vagyok. (És még nincs vége)
Amikor a férjem már horkolva aludt, kimentem pisilni. Amikor jöttem ki a WCből Gergő az előszobában várt.Rám. letámadott nekinyomott a falnak és elkezdett csókolni, ujjazni. Közben éreztem, hogy kő keményen áll a farka. Fülembe súgta, hogy hallotta, ahogy megszopatott a barátja és ő is akarja érezni ennek a kis kurvának a torkát. Bunkó volt de tetszett ahogy bánt velem. Berántott a fürdőszobába, és a hajamat tépve térdre kényszerített. Lehúzta a nadrágját és beirányította a számba a farkát. Először csak finoman gyengéden, amin meg is lepődtem, finom farka volt az egyik legfinomabb a 36 férfiból akivel eddig együtt voltam. Közben mondogatta, hogy "de jó szád van te kis kurva, megszopatlak te kis kurva". Izgatott ahogy bánt velem már csak arra vágytam volna, hogy jó keményrn basszon szájba és büntessen amiért ilyen ribanc vagyok. Mikor erre gondoltam, mint aki csak olvas a gondolatokban, hirtelen belemarkolt két kezével a hajamba és erőteljesen, gyorsan mélyen megszopatta a fejem, könnyeztem öklendeztem azt hittem megöl, csak tolta tolta és szitkozódott, aztán megállt, felállított, megfordított, egyik kezével megfogta a derekamat, a másikkal pedig tolta lefelé a hátam, így a kádnak támasztott. Rámhajolt és a fülembe súgta: "most meg is baszlak és belédnyomom a gecimet te ribanc". Először itt is gyengéd volt simogatta a popsimat a farkával, közben a puncimhoz nyúlt, hogy érezze mennyire vagyok nedves, nagyon az voltam, tocsogtam, bedugta az ujját amit aztán bekapott hogy leszopogassa róla a nedvemet. (Imádtam a pillanatot hogy a férjem legjobb barátja épp készül megdugni a fürdőszobánkban, miközben a férjem a szopásom után horkol egyy fallal arrébb.) Szóval mikor érezte és meg is kóstolta a nedvességem, hirtelen bedugta a farkát a puncimba nagyon keményen, kicsit fel is sikkantottam. Ilyen kemény lökésekkel folytatta, már a k0ád másik odalán kellett kapaszkodnom olyan erővel lökött. Éreztem ahogy felgyorsul és ahogy egyre keményebbnek érzem,tudtam, hogy el fog élvezni. Megfordultam, letérdeltem elé és ő beletépett a hajamba, jó mélyen letolta a farkát a torkomon, lökott rajtam három erőteljeset és ő is beleélvezett a torkomba. Ezután nem szólt semmit, kiment a fürdőből lefeküdni, engem ott hagyott a földön szétélvezett szájjal térdelve. Imádtam az egészet, imádtam, hogy egy este 3 farkat éreztem, imádtam hogy bosszút állhattam a férjem ütésein és alázásain. Mostmár azt érzem, talán kvittek vagyunk.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (47)        Nem tetszik (16)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-09-02 23:51:05
Johnny17x7
De rég basztam rongyosra ribancot. Amióta házas vagyok, nagyon elpuhult a szex. Pedig imádom amikor egy nőből elötör a faszért szuka, és szinte könyörög hogy bánják vele segfej bayzógépként. Remélem még átélhetem!


Ezt a szex történetet 7395 X olvasták el.